Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Partizan Mozzart Bet sa aerodroma direktno na parket: Video analiza pred Baskoniju i trening oporavka

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.01.23. | 17:49

Crno-beli već sutra igraju novi meč u Evroligi - stiže klub iz Vitorije (20.30)

Ritam je surov, nema vremena ni za analize, tugovanja ni preterana radovanja. Ekipa Partizan Mozzart Beta je danas napustila Tel Aviv gde je u sredu uveče upisan poraz, direktno po sletanju u Beograd, ekipa je sela u autobus i otišla na trening u Arenu. Jednostavno, nema se vremena za drugačiji pristup - meč protiv Baskonije zakazan je za sutra u okviru 19. kola Evrolige.

Izabrane vesti

"Napravićemo video analizu i postaviti meč protiv Basknije. Veliki rad u ovakvom ritmu nije moguć, odradićemo trening kao na dan utakmice", rekao je Željko Obradović.

Baskonija stiže u Srbiju posle poraza od Bajerna, a i dalje se pamti prvi ovosezonski okršaj u Vitoriji kada je klub iz Humske izgubio posle produžetka.

"Ništa se previše nije previše promenilo kada je igra Baskonije u pitanju, samo su i oni i mi dosta uigraniji. Odigrali smo dobro u Vitoriji, ali nismo uspeli da pobedimo. Igraju drugačije od Makabija i za to ćemo se spremiti".

Prema poslednjim informacijama, Baskonija stiže bez Markusa Hauarda, najboljeg igrača i heroja pobede protiv Partizan Mozzart Beta na startu sezone.

"Neću time da se bavim, pripremamo se kao da je tu".

Za razliku od prvog meča, crno-beli će sada moći da računaju na Aleksu Avramovića koji je protiv Makabija odigrao dobar meč, posebno u trećoj deonici.

"Svi smo malo umorni od puta. Pokušaćemo preko treninga da se oporavimo i regenerišemo. Znamo da nas čeka puna dvorana i verujem da će biti sjajna utakmica. Sećamo se kako je bila utakmica protiv njih, Hauard je pogodio sjajnu trojku. Sada da li će on ili neće igrati i niije toliko bitno, na nama je da odigramo što je bolje moguće. Motivacija dodatna nije ni potrebna u Evroligi, svi smo izjednačeni, svako svakoga pobeđuje".

Prisetio se prvog meča i Dante Egzum.

"Ispustili smo utakmicu, mislim da su nam donekle ostali dužni. Igrali smo sinoć protiv Makabija, sada Baskonija, to je realnost košarke. Moramo da zaboravimo poraz i spremamo se za novi izazov", dodao je plejmejker crno-belih.



tagovi

KK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara