Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet sa aerodroma direktno na parket: Video analiza pred Baskoniju i trening oporavka

G

Gost43

pre preko 1 godinu

UPRAVO DAJTE POJACANJA. Nemamo igru u odbrani nemamo SKOK. Slabo.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Realno je tesko bilo dobiti Makabi na strani ali mislim da Partizanu fali jos jedan centar ne moze Lesor sam pogotovo posle rastanka sa Brodzijanskim.Neki centar kao Milutinov,Tavares i jece bismo lagano dobili Makabi ovako to Partizan mnogo kosta.
N

Navijaci

pre preko 1 godinu

JOS SMO SLABI. IGRAMO SA 7-8 IGRACA OSTALI STATISTI.
s

srka

pre preko 1 godinu

Znam da je teško biti fokusiran i skoncentrisan na svakoj utakmici. Ovo je praktično ritam NBA lige, gde je i najboljim ekipama normalno da gube značajan broj utakmica tokom sezone. Nemoguće je svaki meč dobiti, ali nekako mi se čini, da je Partizan sinoć baš jeftino izgubio. Evroliga ti ne dozvoljava baš takav luksuz da olako gubiš utakmice, kao što je to moguće u NBA. Ovde je, a pogotovo timovima koji se grčevito bore za to osmo mesto, svaka utakmica biti, ili ne biti. Nekako mi ovaj tim ne uliva poverenje da može do tog playoff-a. Sinoć, posle užasnog početka, Obradović odluči da kazni Madara, Nanelija i Smajlagića, praktično ne uvodivši ih u igru do kraja utakmice. Ne mogu ja da učim Željka, znam to, ali ne možeš iz besa, na tom nivou, da pribegavaš pedagogiji. Možda bi ti igrači kasnije u toku meča, proigrali. Tu strogoću možeš da primenjuješ u Partizanu, ne znam da li bi to radio u nekom inostranom klubu. Nemamo stabilnost i nikako da je uspostavimo. Jako teško dolazimo do lakih poena, nema kontranapada, sem Eksuma i povremeno Avramovića, niko ne može da napravi prodor ka košu. Odbrana je i dalje tanka. Oni su sinoć promašili veliki broj otvorenih trojki. Nisam gledao statističke parametre, ali su promašili sigurno više od deset otvorenih šuteva. Da su trećinu od toga pogodili otišli bi na preko sto poena. Nemamo organizaciju napada, to i amater vidi. Sve se svodi na te individualne kvalitete, a kad oni izostanu, plan B ne postoji. Jedini smo tim koji u rosteru ima jednog centra, igramo bez plejmejkera. Sama reč kaže, pravitelj igre. Kada ga nemaš, onda nemaš ni igru. Puno problema tu ima. Opet kažem, nisam nikakav stručnjak, ali mi se čini da je ova ekipa loše selektirana i da nisu tim, već grupa individualaca. Puno bekova i krila, fali nam i težina i visina. A ovo sinoć, pa da smo se bar potukli. Znali smo koliko je bitan meč. Nekako mi se čini da smo se predali još u avionu za Tel Aviv.
s

sandrino

pre preko 1 godinu

Koga jos interesuje,kada se unapred vec sve zna!Zvezdaska uprava u Partizanu sta je donela prethodnih godina!jedno veliko nista!!Pirove pobede i sklanjalica vladajucoj ciganskoj vlasti!Grobari,opametite se!Bojkot
E

ElProfesore

pre preko 1 godinu

Naucio ga Zeks njegov profesor.
R

Realnost

pre preko 1 godinu

Zamišljam sa kolikom pažnjom Panter gleda 376 video analizu ove sezone.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Može li i jedna vest o PARTIZANU da prođe bez komentara navijača czv??? Smarate.
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

Gazićemo vas 27. bez milosti!
h

hdh

pre preko 1 godinu

Kako je nama tako je i ostalima, doduse nekima i gore posto Aba liga ne moze se porediti sa nekom spanskom il turskom ligom
t

trokril 4x4 XL

pre preko 1 godinu

sve je to lepo ali garant posle poraza od makabija 9 razlike nema nade za top 8 i zvezda ako dodje do f4 to je max.da se ne zaludjujemo kao nacija.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Hoćeš opkladu?Zvezda će biti šesta i igraće verovatno protiv Monaka plej of.1Real2.Barsa3.Monako4.Olimpijakos5.Efes6.Zvezda7.Fener8.Žalgiris.Makabi ima najteži raspored i otpašće,kao i Baskonija,ostali su skoro završili,još par kola i to je to.Moguće je samo neko sitno pomeranje,ništa krupno.
M

Milert

pre preko 1 godinu

Dal moguce da nema čartel let, nego tek danas dosli?
G

Ghost331

pre preko 1 godinu

Čuvena video analiza
m

molicu da ih

pre preko 1 godinu

Ne zalite. Idu na utakmice carterom i kad je duplo kolo i kad je regularno, igraci Zvezde su imali nocenja i na aerodromima pa su igrali i dobijali utakmice. Placeni su na kraju krajeva za taj posao.