Danilo Anđušić (© Star Sport)
Danilo Anđušić (© Star Sport)

Partizan Mozzart Bet stavio na raspolaganje sve srpske igrače selektoru Pešiću

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.10.22. | 13:39

"Želeo bih da ovom prilikom istaknem i da sam pre nekoliko dana dobio pismo predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića gde nas mole da pružimo podršku reprezentaciji na važnoj utakmici protiv Velike Britanije", rekao je Ostoja Mijailović

Predsednik Partizan Mozzart Beta, Ostoja Mijailović otkrio je, na potpisivanju sponzorskog ugovora sa kompanijom NIS, da crno-beli nameravaju da svi srpski igrači, koji budu pozvani u reprezentaciju, budu na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću za meč protiv Velike Britanije. Klub iz Humske u tom periodu putuje za Atinu na meč protiv Olimpijakosa u Evroligi.

Crno-beli meč u Grčkoj igraju 10. novembra, dok je duel Srbije u okviru kvalifikacija za Mundobasket zakazan u Njukaslu 11. novembra. Orlovima je neophodna pobeda kako bi zadržali šansu za plasman na Svetsko prvenstvo.

Izabrane vesti

Selektor Pešić bi iz Partizana mogao da pozove Balšu Koprivicu, Uroša Trifunovića, Danila Anđušića i Tristana Vukčevića, dok su Aleksa Avramović i Alen Smailagić povređeni.

"Želeo bih da ovom prilikom istaknem i da sam pre nekoliko dana dobio pismo predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića gde nas mole da pružimo podršku reprezentaciji na važnoj utakmici protiv Velike Britanije. Iako se ta utakmica poklapa sa našom utakmicom protiv Olimpijakosa u Evroligi, Košarkaški klub Partizan je sve ove godine snažno podržavao našu reprezentaciju i davao na raspolaganje sve srpske igrače i tako će biti i ovaj put, bez obzira što imamo važnu utakmicu u Evroligi“, poručio Mijailović koji je uputio reči zahvalnosti i Republici Srbiji na svim ulaganjima u srpski sport, zatim navijačima crno-belih koji su podržali klub kupivši 11.500 sezonskih karata i svim državnim i privatnim sponzorima Partizana. 

Osvrnuo se prvi čovek klub iz Humske na veliku podršku navijača.

"Borimo se da opstanemo u ovim teškim vremenima. Veliku ulogu u tome imaju navijači.Takođe zahvaljujum se navijačima iz dijaspore. Na primer turnir u Moskvi koji je organizovan od strane VTB lige koji je bio fantastičan imali smo sjajnu podršku. Dali smo snažnu podršku VTB ligi i ruskoj košarci. Imali smo tamo navijače koji su nas bodrili i hvala svim ljudima koji su nas bratski dočekali", dodao je Mijailović.



tagovi

KSSkošarkaška reprezentacija SrbijeSvetislav PešićOstoja MijailovićKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara