Jaramaz, Ponitka, Avramović i Doužer (©Star Sport)
Jaramaz, Ponitka, Avramović i Doužer (©Star Sport)

Partizan Mozzart Bet trenirao skoro u kompletnom sastavu

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.03.24. | 15:10

Ognjen Jaramaz radio individualno

Najave Željka Obradovića da bi u utorak mogao da ima na raspolaganju svih 15 igrača skoro da su se u celosti obistinile. Posle dana pauze, trener Partizan Mozzart Beta je na treningu okupio sve igrače, s tim da nisu svi mogli da budu u procesu timskog rada.

Naime, Džejms Naneli i Tristan Vukčević su odradili ekipni trening, dok je Ognjen Jaramaz bio u individualnom programu. Nanelija je mučilo rame još od završnice Mozzart Kupa Radivoja Koraća, dok je Vukčević imao problema sa kolenom, zbog čega nisu mogli da pomognu saigračima u pobedama nad Efesom i Cedevitom Olimpijom. Jaramazu stanje nije još dozvolilo da trenira punim intenzitetom, ali je na dobrom putu da se priključi ekipi.

Izabrane vesti

S obzirom na trenutno stanje, Partizan Mozzart Bet bi gostovanje Olimpiji u Milanu mogao da dočeka u punom sastavu. Meč je na programu u petak od 20.30, a iz kluba je već stigao apel navijačima da se suzdrže bilo kakvih incidenata na tribinama, jer bi svaki izgred mogao da znači i suspenziju prisustva partizanovaca na gostujućim utakmicama.

Crno-beli su posle reprezentativne pauze vezali dve pobede, a posebno raduje to što su Aleksa Avramović, Danilo Anđušić i Mateuš Ponitka uhvatili liniju uspona forme što Željku Obradoviću daje širi izbor za izvršavanje taktičkih zadataka.

Posle Milana, aktuelnog šampiona Jadranske lige čeka gostovanje Borcu Mozzart u Čačku. Taj susret igra se u ponedeljak od 19 časova.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetEvroligaDžejms NaneliTristan VukčevićOgnjen Jaramaz

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara