(© Reuters)
(© Reuters)

Partizan Mozzart Bet u igri za jednog od najboljih košarkaša Brazila

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.09.23. | 09:42

Bruno Kaboklo pokušava da odustane od Venecije sa kojom ima potpisan ugovor

Ima Partizan Brazilca u fudbalu u liku Mateusa Saldanje, a možda bi mogao da ga dobije i u košarci, ako se obistine nagoveštaji da će crno-beli dres obući Bruno Kaboklo. Još nije izvesno, ali nekoliko različitih medija od ponedeljka veče barata informacijom da je krilni centar u pregovorima, između ostalih, sa Parnim valjkom i da postoji mogućnost da se preseli u Beograd.

To je obelodanio Federiko Kasarin, predsednik Veneciije, italijanskog kluba koji je letos angažovao Kabokloa posle sjajnih partija u nemačkom Ulmu na parketima Evrokupa.

Izabrane vesti

----------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga

----------

Celoj priči čudan ton daju pretpostavke da je Kaboklo, navodno, promenio smer i umesto da se pojavi u Italiji na treningu Venecije stigao u Izrael, gde bi sa Makabi Rananom mogao da krene na turneju po Sjedinjenim Američkim Državama, gde je taj klub zakazao kontrolne utakmice sa Bruklinom, Klivlendom i Minesotom.

Mada, u igri je (bio) i Partizan Mozzart Bet.

Ne možemo da potvrdimo da li se Kaboklo pridružio timu u Izraelu, a bilo je glasina koje sugerišu potencijalni prelazak u Partizan. Preduzeli smo sve formalno-pravne korake posredstvom advokata kako bismo obeshrabrili bilo koji klub koji želi da ga dovede, jer je Brazilac pod ugovorom sa nama“, precizirao je Kasarin, predsednik Venecije, koja će se takmičiti u Evrokupu.

Bruno Kaboklo je uz novog člana Crvene zvezde, Jaga dos Santosa, bio jedan od najboljih igrača reprezentacije Brazila na nedavnom Mundobasketu, beležio jhe 16,4 poena i 9,2 skoka po utakmici.



 


tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetBruno Kaboklo

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara