Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet u Ljubljani pokazuje šta je naučio iz noćne video analize posle trojke Nedovića

G

Gost43

pre preko 1 godinu

NE VRACAJTE SE BEZ POBEDE !
K

Kalemegdan

pre preko 1 godinu

Al koja je sudbina da ti Nedović odluči ovaj istorijski derbi... On je sa 19 godina imao drugu sezonu kao registrovani igrač KK Crvene zvezde. U prvoj nije imao ulogu,a u drugoj je čini bekovski par sa Cvetkovićem i Drčom i bio je Jamar Young 2 meseca. To je period kad su Crvenoj zvezdi sudski izvršitelji nosili koševe sa Kalemegdana,kada je na dresu jedini sponzor bio proizvođač dresa Anta. Tada 2 juniorska igrača sa ozbiljnim minutima,to je Nedović koji je bio i nosioc i Ivan Marinković i kadetska Aleksandar Cvetković i Nikola Čvorović. Kada je Partizan takvu Zvezdu dobijao 41 razlike sa igračima koji su tada bili zvezde evropske košarke poput Kurtisa Džerelsa,Gist,Kecman,Veseli(stvoren u Partizanu),Džavajia koji kasnije odlazi u Barselonu. I priča se o državnim projektima,ovom onom. Da se razumemo nije normalno da se daju ovoliki novci i jednima i drugima ali ovo Partizan nikada nije doživeo to što je Crvena zvezda i ne daj Bože da doživi... Ta sezona,da ti ne daju da treniraš u Pioniru nego moraš u Kovilovo,gde ti sudski izvršitelji otimaju sve,Milan Beko hoće grb da uzme... I to ti je sudibina,da dete Crvene zvezde koji su ti i afirmisao reši derbi.
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Pretera ga malo.Svi se sećamo projekta Evropska Zvezda sa Sagadinom u koju su uložene velike pare,pa onda promena imena,grba adrese i sve ostale finte kako bi se Zvezdi odpisao dug od 16 miliona evra.Sto se tiče Partizana taj Veseli,Peković,Milutinov,Bertans,Lovernj,su došli u Partizan za par hiljada evra kao anonimusi i tu postali NBA igrači.Znači iz Partizana odlazili u NBA a danas Zvezda dovodi NBA igrače.U Partizanu su igrali pod Duletom 1-2 Amerikanca.Sećam se kako je Mekejleb u svakom napadu protiv Zvezde tražio Nedovića kao najslabijeg igrača odbrane i preko njega stalno poentirao.I da se ne pravimo ludi,taj Nedović sigurno ne igra iz ljubavi nego za debele pare.Za trojku svaka čast ali je ne bi bilo da je Panter odradio svoje i odigrao zadnji napad kao što se od njega očekuje.

Stara prica

pre preko 1 godinu

Juniori ,juniori uvek ista prica pre 2 sezone vi ste nas pobedili u kupu sa juniorima najmladji igrac vam bio Radanov 99. godiste ,prosle sezone prosek naseg tima 22 godina pola tima mladji neki tek punoletni i to nisu bili mladi igraci po vasoj logici. Sada vec davne 2013. godine Partizan je osvojio Jadransku ligu sa Bogdanom ,Milosavljevicem ,Lucicem prosek njihovih godina je bio oko 21 otprilike je bio i prosek vaseg tima te 2011. godine kada smo vas razbucali sa navedenom razlikom. Da ne pricamo kakav je bio odnos snaga kada sa jedne strane Radonjic godinama dominira a sa druge strane Vrabac ,Ratkovica i Vil Hecer.
l

lion zion

pre preko 1 godinu

potpisujem kalemegdan brate! koji projekat evrpska zvezda sa samagadinom?to je najveci spin u zivotu.u cemu se ogledao taj projekat,zmago sagadin ,zmago je predstavljen kao greg popovic licno,od igraca bukvalno niko nije doveden iz evrolige ni iz nba osim gurovica koji je bio i u partizanu ,to je bio vise marketinski trik i fora da se opljacka nas najveci klub,kosarka to je czv
N

NAVIJACI

pre preko 1 godinu

UPRAVO , OVO KAKO ZNATE MORATE DOBITI. OVO JE NAS ZADNJI VOZ !
G

Gost43

pre preko 1 godinu

AJDE ZOC PO 9 POBEDU ! IDEMO .
I

InsajdInfo

pre preko 1 godinu

Zvezda kontaktirala Milutinova za koga se zna da je od malih nogu navijač Crvene Zvezde
G

Gost 43

pre preko 1 godinu

NAVIJACI PARTIZANA I SAD ZELE SUDIJE IZ EVRO LIGU A NE ABA COVICEVE SUDIJE !
n

navijaci

pre preko 1 godinu

POBEDA ILI KRAJ ! ZOC RAZMISLI !
V

VALJAK VERITAS

pre preko 1 godinu

AJDE BAR JEDNU ODIGRAJTE KAKO TREBA. SRAMOTA ,STA BRE TRENIRATE STA UVEZBAVATE. SAMO ZAKUCAVANJA. E TO NE VALJA !
G

Gost43

pre preko 1 godinu

OVO SE MORA DOBITI INACE I ABA NAM ODE ! OD PRVI MINUT NA SVE ILI NISTA. PA ONI IMAJU 3-4 KLASA IGRACA MI BAR 5-6 ! MORAMO IH DOBITI JER SVE DRUGO JE TRAGEDIJA. I GOTOVO.
A

Ahahahah

pre preko 1 godinu

Pita Nedović jel se još trese mrežica na košu.
A

Ahahahah

pre preko 1 godinu

Jel se Lesor i dalje sprema za glavni meni???
B

BrankoLazic

pre preko 1 godinu

Jos nisi cestitao za osvojenoj titulli prosle sezone, nisi cestitao ni za osvojenu titulu u fudbalu, ni za Kup nisi cestitao, tada i mogu sa te razumem, nakon driblanja Kataija cele tvoje reprezentativne ekipe, to jest driblanje tvog Mini Atletika nisi mogao da podneses, posle te utakmice si drhtao kao vrabac na kisi. Nisi cestitao ni na prvom derbiju ove sezone, a nisi cestitao ni posle prvog evroligaskog derbija. Nije ti bio gadan FMP kada su Kecman Rasic Raduljica Vesa Petrovic pa i Bogdan Bogdanovic itd dosli u Partizan iz FMPa. Tada ti nije bilo gadno? Naravno da nije, jer si klasican licemer.
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Po imenima imamo tim za top 8 Evrolige a na terenu ništa,sve raštimovano.Prosto je neverovatno da igrači koji su letos dolazili kao velika pojačanja sada ne mogu da se sastave i igraju kao početnici.Mladi domaći igrači ne napreduju a čekanje na Aleksu i Alena se odužilo u nedogled.Čak i da se danas vrati Aleksa sigurno neće ući u top formu još dugo a Alen Smajlagić meni kao laiku izgleda tromo i sporo kao da ima desetak kilograma viška sto je nedopustivo za momka od 21 godine.Sve u svemu porazi od Zvezde su nas ubili u pojam i moral sigurno nije na nivou.Ako se ovako nastavi mnogi će početi da sumnjaju da je Željko pravo rešenje za Partizan u ovom trenutku.Već je drugu godinu tu,ima tim deset puta skuplji od Trinkijerija,Šćepe i Filipovskog a nigde rezultata i trofeja.
D

Dajvak

pre preko 1 godinu

Idi gledaj FMP.
B

Bigpicaros

pre preko 1 godinu

Burazeru, deluje ti tromo jer mu svako (ne bas svako ali neka bude svako drugo) vece nosim 5 kutije. Dve kapricoze i tri slatke.
ć

ćupić

pre preko 1 godinu

15 razlike za cedevitu
h

hahaa

pre preko 1 godinu

koja sprdbja sa naslovom
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Kap kiše u okeanu za Kamerun na Balkanu, koga briga ko noćas plače, SIPAJ NEK BOLI JOŠ JAČE, SIPAJ NEK BOLI JOŠ JAČE.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Malo vina, malo dima, puno tuge u očima, nekad reči tako malo znače. Sve je čisto kao na dlanu, sve reči u čašu stanu, i noćas će Kamerun da plače...
D

DaBOGda

pre preko 1 godinu

Izgubili.
J

Jocika

pre preko 1 godinu

Kao navijac Zvezde bio sam nezadovoljan igrama Pantera dok je igrao kod nas. I pored toga sto je postizao solidan broj poena, procenti suta nisu bili dobri, odbranu je igrao lose i sem jedne utakmice koju je resio u zadnjim trenucima, obicno je promasivao. To isto sada radi i u Partizanu. Partizanu je u odlucujucim momentima na kraju resio samo jedan mec prosle sezone u evro kupu protiv Huventuda. Mislim da mu Zeljko neograniceno veruje i jedino se na njega ne dere, sto mu je velika greska!
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Та будале је упропастила финале купа, звезда је имала +6 на 51сек до краја, он изводи аут за, звезду, даје у руке њима, прави неспортски и остало је историја,мислим даје шакота хтео дага задави. Има тај само меку руку, ал мозга нема!
L

Lesor

pre preko 1 godinu

Al sam gladan!!!!
i

ixa kv

pre preko 1 godinu

Exum, Panter,Ledej, Nanali onaj nesretni Slovak lepo da i ne ulaze u igru. Petorica stranaca koji NEMAJU POJMA. Bravo Savicu za pojacanja,uzmi i plati ih iz svoga dzepa.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Тако и треба да гледате у своје двориште и да се запитате како је одрађенпрелазни рок.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Чек, чек, зар није било да киза доводи појачања која жоцика изабере(испод радара разуме се), па сад крив остоја што обезбеди паре(пореских обвезника) и савић који однесе паре том играчу(чартером разуме се) а највећи србин није низашта крив??? Мада свиђа ми се ваша логика, само да вам остане турчин, не да титуле нећете видети него ћете и за бетон лигом плакати
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Pa dobro, dajete im milione kao glavni sponzor, imate oravo da ih ovako kecate 😂
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Sto Obra effect ne uzme neki kurs od Canka i Filipovskog, obojica su bili uspesniji treneri U Partizanu od njega i tezi protivnici u derbijima. Sumnjam da bi mnogo kostalo, a ne moze da steti.
G

Gost 60

pre preko 1 godinu

Onakav tempo i divlji presing ne moze nijedna ekipa da odigra celu utakmicu. Ivanovic je izveo Vildozu u 1. četvrtini i ubacio Markovica žrtvujući 10 razlike za Partizan. Kad je oluja prosla kontrolisao je utakmicu do kraja. Nikakva analiza ne pomaze ako Vildoza organizuje igru i napravi akciju koju cela institucija ne moze u tom trenutku da pročita. Primer poslednjeg napada i kosa Nedovica.

Sakur

pre preko 1 godinu

Panteri kada shvatite da nikada necete biti u kosarci ono sto je Partizan bice vam lakse,dzaba vam svi milioni ovih 10 godiona sto vam drzava trpa nikada necete biti ono sto je Partizan tacka kraj.Jel vi misilite da ste nas prestigli tako sto drzava mora da ti otera trenera da bi vi krenuli da dominirate zadnjih godina?Dzaba sto vas vestacki guraju 10 godina kada u evroligi niste nista napravili
D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

Ima li neko sličicu Danila iz Brazila fali mi za Brazil i 9ku Ekvadora?
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Тридесет година сте чекали на прву титулу. Носили нам кошеве,гасили. Доведи нам Пешића,а играчи Петар Поповић,Бојан Поповић, Милутиновић,Суботић,један странац итд... Играју Еврокуп са играчима са Ф4 Евролиге,допунили тим...надали се гледали доласке Петрушева изгубио годину дана,Радуљица пет година не игра,Вилдоза за годину одиграо 100 минута,Недовић смејали се називали стакленим,надали се јер су нам ту "прескупи" Илић,Лазаревић,Митровић,Лазић,Добрић...Колико само наших играча је избацила у први план Звезда. Али редослед се зна... Стезање,бусање...па...погнуте главе и певање за Јутуб кад ме будеш први ти...па кући,телефон добро вече Владане хтео бих о новом поразу Партизана.
N

Nedovic d trojka

pre preko 1 godinu

Ovaj se izmigoljio iz rupe 🤣
R

Roby cz

pre preko 1 godinu

Nije te sramota da pišeš ovakve stvari? M?
@

@Блок

pre preko 1 godinu

Хахахахахахаха, али 'добро вече владане', хахахахахаха, који си ти краљ

@Блок |

pre preko 1 godinu

Ne bi bio siguran da je sve bas tako i da to toliko obara cenu igracima sta onda reci za Nanelija koji za 7 sezona u NBA vise nije igrao nego sto jeste i to sto je igrao imao vrlo skroman ucinak na kraju ga otpustili.Bio cesto povredjen kao i Nanaeli koji se nije zadrzao ni u jednom klubu 2 godine promenio 5 klubova u jednog godini.
k

komedija...

pre preko 1 godinu

ipak je to mala lazna samoproklamovana institucija
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Robija je zaista avangarda, kada donjem u odnosu odmah posle svršetka šušta snimčjen taj odnos u slow-motionu. Uzmi Željko evro titulu!!!
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Partizan ima budžet od 150.000.000 evra a FMP ima budžet od 4000 dinara. Zato će logično Kampaco potpisati za Partizan. Ovaj, neće, potpisaće za ove druge iz ljubavi i igraće za 500 dinara kao i Viladoza 🙄.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Јбг штедело се, није се разбацивало с милионима, чуј мене њивама и бананама. Сад кад дођу Кампацо и Дорси, па од нове године Калина и Милутинов, Ф4 је загарантован а и титула ЕЛ је реалност ако не ове онда следеће године
E

Eskalator

pre preko 1 godinu

Platiće pokušaj da igraju ozbiljnu odbranu. Nisam stručnjak, al kad trener, navodno najveći, tupi o tome kako nisu igrali odbranu u 3, 4 četvrtini kao na početku meča, da su napadački bili loši, a svakom laiku je jasno da napadački tim nikad ne može da zategne odbranu bez da ozbiljno pati u napadu... onda je nešto debelo trulo u crno belom taboru. Iskreno, voleo bih da izgube zbog našeg kiksa sa Zadrom. Iz ove perspektive, posle par meseci, neverovatno kakav su krš tim sklopili, spucali milione. Na njihovu sreću, igraju sa timom koji kad god treba, može, odigra najgore. A zato nisu potrebne nikakve video analize.
d

druže

pre preko 1 godinu

Svi znamo da je sako Vujošević rešenje i da nastavi gdecje stao.Znao sam da povratak Obradovića neće doneti titule,ovaj veštački povratak u EL je kratkog daha,klub je u dubiozi.Da je Dule trener ekipa bi bila ratnička,sa par proverenih igrača,dosta mladih koji će igrati i napredovati i pre svega igrača dobrih u odbrani.
E

Eskalator

pre preko 1 godinu

Realno, samo sa njim ste imali rezultate. Kao što on nije mogao da se sastavi van Partizana, tako ni Obradović ne može da bude trener tima koji nema barem 10 ultra skupih igrača, a ne može ni da bude trener većoj grupi Srba. Realno jedini pravi uspeh u karijeri mu je samo titula sa vama. Sve ostalo je plastika. Smešno je koliko ga uzdižete, a realno vama ništa dobro neće doneti. Ne znaš dal je smešnije kad ga vi zovete Najveći ili kad je Stanković tražio da bude Mister. Cirkus sa Srbadijom.
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Nemojte ni da se vraćate ako izgubite.
G

Grobarija

pre preko 1 godinu

Kad se setim priča s početka sezone, 'šetamo se ABA ligom', 'prioritetje EL, tu se ide bar do F4', a sad 2 meseca kasnije sve karte bacamo na aba sa najskupljim timom u istoriji našeg kluba! Sramotno
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Kao prvo Zelimir je najbolji trener Evrope. Kao drugo onaj derbi u ABA i ovaj u EL uopšte nisu bitni i Zelimir namerno obara formu ekipi da bi bili pravi u aprilu i maju. Kao trece igraci na sastanku uopšte nisu gledali utakmicu nego navijanje, pesmu i skandiranje Mitru jer Zelimir ne samo da je vrstan trener nego je i psiholog i zna da ce takvi snimci kod igrača probuditi ratnicki duh i partizanštinu. Kazu i da su tokom videa Panter i Ledej svo vreme plakali. Sa ovim su se složili...
p

prti

pre preko 1 godinu

Idemo po fenjer sledece nedelje u EL pa dizite formu za borbu za top 17. Ajmo crno beliiii do top 17 sa najskupljim timom u istoriji Srpskog sporta!
A

Agentt

pre preko 1 godinu

Nadji covece devojku, zivot...koja si tuga
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Ја сам Драгану рекао да оћера демагога,а доведе Јовановића.Ја сам искрен,поштен и братски Партизан поздрављам и тебе уважени ..
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Blok, dobar komentar burazeru, bas dobar. Sa ovim su se složili...
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Мало хумора,шале увек добро дође :)) Поздрав уважени Репац :))

Dule

pre preko 1 godinu

To obaranje forme ja licno ne verujem to je Dule radio narocito kada vidi da je u Evroligi sve izgubljeno onda se fokusira na domace takmicenje i regionalno tempira pravu formu za drugi deo i finis sezone a kroz Evroligu isforsira i razigra mlade igrace pa onda kidaju dok Zeljko radi suprotno taman krenu nesto Madar ,Vukcevic on ih izvadi napolje.
m

milosh92

pre preko 1 godinu

Mi nemamo dobru skauting službu za razliku od zvezde.Nemamo zato sto nas direktor forsira neke istrosene zvezde iz njegove agencije!
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Jbg ko vas tero da za vašeg direktora uzimate 'našeg'
G

Gost46

pre preko 1 godinu

sta je naučio? Da je mali klub, lazna institucija

Sakur

pre preko 1 godinu

Partizam je za vas kao sto je real madrid za osasunu u fudbalu
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Да ли Осасуна има више титула од Реала, као што Звезда има више од Партизана?
p

prti

pre preko 1 godinu

hahaha ovaj Sakur klinicki mrtav pa se javi kad prdne a kazaljka pokaze da je ipak ziv :) Manje titula imate sine koja ste vi velicina da mora drzava da vam kupi licencu da se blamirate u EL sa najvecim budzetom u istoriji Srpskog sporta?
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Partizan je šampion Evrope 1992., najveći uspeh srpske klubske košarke. Plus još 3 evropska trofeja. Ne može fmp da se meri sa tim uspesima.
k

kojaaa566

pre preko 1 godinu

Ono kada mu i 20 miliona evra nije dovoljno
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Pa valjda si to uvideo iz dosadasnje njegove karijere, daj coveku 50+ miliona budzet, on dovede najbolje sto ima i osvoji EL, tako bi i moja baba osvajala trofeje. Koji je "strucnjak" pokazao mu je Alimpije prosle godine a Boga mi i Radonjic, pa sad i Ivanovic...

Sakur

pre preko 1 godinu

pa kako da bude dovoljno kada tim iz zeleznika ima 30 miliona ne razumem te
g

gosttt

pre preko 1 godinu

60 sakur ima tom iz zeleznika…znas on ima 2 igraca iz ekipe koja je igrala f4,zatom pleja barse,kapitena zelenih,najbokjeg igraca makabija,najveceg talenta izraelske kosarke za kog je placeno 250k ,osvajaca eva prosle god lesora…stvarno skromno ps nanelijev stan u bgu na vodi kosta 5 soma evrica…naspram tiga tim iz zeleznika ima nedovica i vildozu koji mogu da pariraju po platama gore navedenim igracima,zzatom hasana koji je bio 3 opcija u olimpijakosu ,holanda dosao iz burse ali nije kvalitwte za el i bentila koji je bio druga opcija u milanu…tako da sa 4 stranca i ostalim srpskim igracima mislim da ipak vredimo vise od 60 miliona gde vise od 60% poena daju domaci igraci
@

@gosttt

pre preko 1 godinu

Nemoj činjenicama na njega, na to su alergični

Sakur

pre preko 1 godinu

Gost a sto si stao sa nabrajanjem igraca,koliku platu kuzmic ima dosao je iz reala,koliku platu petrusev ima dosao iz efesa ahahahahhahahahaha koliku dobric ima kada odbije barselonu?
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Navikao je na 40 miliona.
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

@Sakur koliku platu ima Kuzmic koji je dosao iz Reala pre 3 godine gde nije odigrao 5 utakmica jer je bio povredjen. Takodje koliku platu moze da ima Kuzmic koji je doziveo saobracajnu nesrecu posle koje je komotno mogao da zavrsik arijeru. Koliku platu ima Kuzmic koji je pretprosle sezone otisao u FMP jer je bio nedovoljno dobar. Koliku platu ima Petrusev koji ima sedam minuta za Efes. Sto bih voleo da diskutujem sa tobom uzivo samo da vidim facu beznadja
s

seljo genaro

pre preko 1 godinu

Koliko je kuzmic popio taj dan ...

Info baskets

pre preko 1 godinu

Kuzmic je prvo dosao i potpisao pa je onda imao nesrecu ako gresim takav je bio redosled dosao je iz Reala nema veze sto se nije naigrao kao da kod nas svi jesu ima u svom CV i prsten NBA sa Voriorsima ,i za Petruseva slicno nakon sto je u Megi bio Mvp aba lige zasto bi se on vracao u Srbiju bas u Zvezdu nakon sezone u Efesu ako nije za neki dobar ugovor.
G

Gost577

pre preko 1 godinu

Ajmooo sokici možete vi to..