Foto: MN Press
Foto: MN Press

Partizan Mozzart Bet uz veliku podršku kreće u napad na Žućkovu levicu: Ovacije za Obradovića u Čairu

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.02.23. | 17:59

Aplauzi i za trenera Spartaka Željka Lukajića

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Niša)

Sve je spremno za početak Kupa Radivoja Koraća u Nišu za sezonu 2022/23, a na otvaranju će se od 18.00 sastati košarkaši Partizan Mozzart Beta i Spartaka iz Subotice.

Izabrane vesti

Dvorana Čair, kapaciteta od 5.000 mesta, prilično je ispunjena pred početak susreta, a izvesno je i da će na jugu Srbije izabranici Željka Obradovića imati veliku podršku sa tribina. Trofejni stručnjak dočekan je ovacijama, a halom se ori pesma navijača Partizana.

U pohod na rekordnu devetu Žućkovu levicu crno-beli kreću u sledećem sastavu: Tristan Vukčević, Zek Ledej, Savo Drezgić, Aleksa Avramović, Kevin Panter, Alen Smailagić, Dante Egzum, Viktor Mikić, Džejms Naneli, Matijas Lesor, Uroš Trifunović i Danilo Anđušić.

Iskusni srpski strateg sa klupe subotičkog tima Željko Lukajić takođe je pozdravljen aplauzima sa tribina, a na raspolaganju će imati sledećih 12 igrača: Predrag Prlja, Miloš Milisavljević, Filip Barna, Patrik Terens, Aleksa Jugović, Aleksandar Ilikić, Stojan Dodić, Andrija Bojić, Aleksandar Sokolović, Nikola Cvetinović, Živojin Danilović i Vanja Gazibegović.

MN PressMN Press


MN PressMN Press



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetKK Spartak SuboticaŽeljko ObradovićŽeljko LukajićKup Radivoja KoraćaKup Radivoja Koraća 2023.

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara