Komentari na vest

Partizan obeležio tri decenije od Istanbula: Neka Željko zatvori krug i ponovo osvoji Evropu

K

Kipranin

pre oko 2 godine

KK Partizan ponos i najveca ljubav nas Grobara, a u isto vreme rak rana i bolna tacka onih preko puta. I imate na sta da budete ljubomorni!!!
J

Jadovani

pre oko 2 godine

Bez kluba iznajmljeni navijaci...
@

@Zeljeznik

pre oko 2 godine

osoba koja non stop visi na zvezdinim vestima govori da mi imamo komplekse, kakvi ste vi licemeri .. ne verujem
R

Realnost

pre oko 2 godine

Ubija nas lik u pojam! Nikada nece zaboraviti nase gasenje to je cinjenica! Najveca greska u istoriji je ta i nikada se ne moze oprati,za to su krivi Covic u ekipa! Da ne pricam o izjavama Fmpu … bolje da smo u beton ligi zavrsili nego ova sprdnja sa Fmpom i promenom imena..
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Nije osoba to je mesto gde je Fmp” kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “ nastao i promenio ime u nova Zvezda 2011 god!
L

Laktasi ZG

pre oko 2 godine

Ceo zagreb ponosan na svoj klub iz laktasa!
i

iDEA ZELEZNIK

pre oko 2 godine

Zagrebacki sponzori su nas ponos ne njihov!
F

Fejnordx8

pre oko 2 godine

DZABA VAM 50.MIL DRZAVNI BUDZET I 4.MIL PUNTER,NISTA OD TITULE NI OVE GODINE!
F

Fmp 2011

pre oko 2 godine

Zar toliko vredimo u vasim ocima? 😍
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

Ljut sam na čelnike kluba jer 2021. godine nismo obeležili pola veka od osvajanja prvog klupskog trofeja, titule u Drugoj jugoslovenskoj ligi 1971. godine.
J

Jednostavno

pre oko 2 godine

Najveci i najbolji klub na svetu🖤🤍Volim Partizan
F

Fmp 2011

pre oko 2 godine

Mi smo najveci! U Zelezniku naravno!
I

Igokea-partizan 2007

pre oko 2 godine

Gde smo mi najveci Beograd,Laktasi ili hratska gde smo osnovani?
g

gtr 1970 ZG

pre oko 2 godine

kad je to bilo ,ja nisam znao?zanimljivo.
L

Laufer

pre oko 2 godine

Ovo plakanje pantera i pominjanje fudbala na ovu vest,je samo dokaz koliko su puni kompleksa i frustracija! Tek ce biti...Partizan se vraca.
Ж

Жофри Ловерњ

pre oko 2 godine

Колико је уствари ФМП мали клуб у поређењу са нама! Сви смо то знали, али ето вчрс., долази до изражаја! Ја сам заборавио на приградске док нису почели да навиру у коментарима са кме кме!
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Druze oni su mali u odnosu Krku ,a kamoli u odnosu na nas.. Zato ih sibaju kompleksi a plus jer smo ih ugasili 2011 !

Odgovor za ..

pre oko 2 godine

Prvi Evropski trofej u Jugoslaviji donela je Lokomotiva iz Zagreba 1972. pobedivsi OKK Beograd,Partizan je od 70 ih godina kada je poceo da igra ozbiljnu i modernu kosarku osvojio 3 Kupa Radivoja Koraca igrao 4 fajnl fora i bio sampion Evrope to sto je prvu titulu cekao toliko dugo ne umanjuje njegovu velicinu kao sto su velikani sa ovih prostora prvaci Evrope Cibona ,Jugoplastike i Bosna cekali na prvu titulu neki vise od Partizana.

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Proćićete kao u finalu Kupa Koraća....Uvek dobijete nama nebitan derbi,tako i ovaj zadnji.... Prvo mesto zagarantovano! Kako srušiti šampiona Srbije i Jadrana? Evroligaša?...
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

kad vidis ovaku stranicu sa ovim naslovom i temom jednostavno preskocis tu stranicu , sve ostalo je nebuloza ,svaki komentar, ubedjivanje ,dokazivanje ....paljba i to rafalna ,ajde
F

Fmp 2011

pre oko 2 godine

Fmpeasa si zaboravio ! 😂
T

Tokyo.

pre oko 2 godine

Ja kao Zvezdas cestitam Partizanu na 30. - godisnjici najveceg uspeha srpske klupske kosarke u muskoj konkurenciji. Kosarkasi Partizana su nas najtrofejniji kosarkaski klub, to je cinjenica. Za one koji ne znaju, Zvezdine kosarkasice su takodje bile prvakinje Evrope i to 13 godina pre Istanbula, to je lepa uteha za nas Zvezdase. E sad, sto se fudbala tice, tu je Zvezdina lista uspeha najjaca, ne samo u Srbiji nego i sire: Domaci trofeji: Prvak drzave 31x ('51... '21); Prvak NR Srbije 1x ('46); Pobednik kupa 25x ('48... '21); Pobednik super kupa 2x ('69, '72); Pobednik liga kupa 1x ('73); Ostali domaci uspesi: Dupla kruna 11x; Dominacija u vecitom derbiju (111:81)... Internacionalni trofeji: SVETSKI SAMPION ('91); EVROPSKI SAMPION ('91); Pobednik srednjoevropskog kupa 2x ('58, '68); Ostali medjunarodni uspesi: Finalista kupa UEFA ('79); Finalista Super kupa Evrope ('91); Tri puta TOP 4 Evrope (polufinala KES-a '57, '71, '92); Polufinalista KSG ('62); Polufinalista KPK ('75); Pobednik grupe LE ('21); TRIPLA KRUNA ('91); Od TOP 5 klubova sa najvise titula prvaka Evrope, Zvezda je eliminisala i pobedjivala njih 4: Barselonu '62 (3:2, 0:1, 1:0); Liverpul '71 (2:1, 2:1), '18 (2:0); Real '75 (0:2, 2:0, pen. 6:5), '86 (4:2); Bajern '91 (2:1, 2:2), '80 (3:2). Samo se AC Milan 2x knap provukao : '88 (1:1, 1:0 magla, 1:1 penali) i '21 (2:2, 1:1). Samo 14 klubova imaju i titulu svetskog i titulu evropskog sampiona: Real, Barcelona, Bajern, Borusija Dortmund, Ajaks, Fejenord, AC Milan, Inter, Juventus ,Porto, Mancester Junajted, Liverpul, Celsi i CRVENA ZVEZDA!

Kontraudar

pre oko 2 godine

Ovo je trenutak da čestitaš i da te protivnik poštuje zbog toga a ne da pišeš o fudbalu i Crvenoj zvezdi.

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Fudbalski ušati pehar nema cenu i ne moze da se meri sa kosarkom....Kk Split ima 3,ima Cibona,Kk Bosna..Nije samo partizan...Ali svi navedeni klubovi zajedno ne mogu da primaknu Crvenoj Zvezdi zadnjih 7 godina,a nastavice se sve su prilike...Kako ono? Od proslosti se ne zivi,ili ne igraju pare i sponzori,nego škola,sistem i košarka to je partizan,Dzaba vam novci sinovci itd..Pa nije dzaba....Pa evo vidimo da ste sve u pravu,7 godina POSTA! Izjednačeni po titulama u Srbiji,i ove godine Zvezda može da postane najtrofejniji klub u Srbiji (broj titula šampiona države)...Goreće Mali Kalmegdan!
M

Milko

pre oko 2 godine

Tokiyo@Ok,ali nije tema fudbal a ni Zvezda.
T

Tokyo.

pre oko 2 godine

@kontraudar Mi smo rivali i to veciti, Cestitao sam a ti ako si corav ili ne znas da citas to je nesto sasvim drugo, E sad, radi rivalstva sam naveo i trofeje naseg fudbalskog kluba, cisto da se vidi razlika koliko smo veci u fudbalu i da vas malo pecnem. To su cari rivalstva. Vredjao nisam, izmislio nisam nista a vama sam vas jubilej cestitao.
M

Mop

pre oko 2 godine

@kontraudar Ma ludilo mozga. Niko ne nipodaštava Bari, Tokio. Ovo je neki problem naša titula prvaka Evrope. Ne razumem ludilo. Boli me za vašu titulu u fudbalu, ovo je nešto što je naše. Ja i masa ljudi se ne javlja da se diči našem titulom u košarci na vestima o fudbalu. Vi sa jednim KPK biti veći od nas koji imamo 3 evropska KRK i bili šampioni Evrope ne možete bolji biti i tačka.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

kakav fudbal ,kakav bre Porto, mancester !!! na prvom semaforu pitaj nekog kako da se vratis nazad ,druze ti si se izgubio skroz !!!!
O

Ojsa

pre oko 2 godine

Ova manjina u crnom nije svesna da to sto lupaju da je partizan kosarka i da su oni institucija nema veze sa zivotom. Pre bi se reklo da je Zvezda kosarka jer je Zvezda jedina osvajala titule i trofeje od kad je pocela kosarka u bivsoj Jugi,dok su oni preko vojske otimali igrace Zvezde jer vojni klub ne sme da izgubi (film Bicemo Prvaci Sveta). Dok je Zvezda vezala titule igrala polufinala,cetvrfinala,finala Evropskih takmicenja i donela prvi Evro trofej u Jugu 1971 god,oni su tad treba da budu drugoligasi ali su izmuljali da igraju letnju ligu dok je bila pauza izmedju prvenstva i tako su izmuljali da ne igraju drugu ligu. Na kraju kad se raspala Juga oni su bili na petom mestu po titulama sa pet (5) titula dok je Zvezda imala najvise titula dvanaest (12). Trebalo im je vise od 50 godina da prestignu Zvezdu po ukupnom broju trofeja i izbiju na prvo mesto i to onom cuvenom "dominacijom" Vujosevica,gepekovanjem,upadanjem u svlacionice,kradjom svih talenata u Srbiji,toliko su se bahatili da su morali i fuziju da naprave sa Igokeom zbog lakseg brisanja dugova dok im je tadasnji predsednik Srbije Tadic pevao sa tribina (Vujosevic na ovim izborima bio sa njim u stranci,slucajnost,ne bih rekao) pa tu je i ono prodavanje grba Cepteru za lovi (vrv jedini klub koji je prodao grb),dok se na drugoj strani Zvezda unistavala i skidali se kosevi i posle oni pricaju da su neka kosarka i institucija. A i o legendama,Zvezda ima legende od pocetka kosarke do dan danas (Nebojsa Popovic,Srdjan Kalember,Vladimir Cvetkovic,Aleksandar Trifunovic,Slobodan Nikolic,Moka Slavnic,Duci Simonovic,Nebojsa Ilic,Cica Gurovic,Pero Antic,Igor Rakocevic,Sale ObradovicKapicic,Topic... ) i jos mnogi,dakle od pocetka kosarke,a ne od sredine osamdesetih i pocetkom devedesetih,oni do pocetka devedesetih ne mogu na prstima dve ruke da nabroje prave legende,toliko o toj instituciji.
M

Mitro

pre oko 2 godine

Vi ste smešni. Imate 10 titula u eri gde nije bilo trojki. U vreme kad je košarka postala košarka u pravom smislu a to su 80 godine vi nemate nijednu titulu. Drugo govoriš Zvezda igrala finala, kao aludiraš da je Zvezda igrala finale evrolige/kupa šampiona što nije nikad. Argumenti su ti na nivou toga da neko kaže da je Partizan najveći klub u fudbalu jer odigrao prvu evro utakmicu u istoriji fudbala i prvi stigao do finala što inače Zvezda u košarci nikad nije uspela.
A

AR

pre oko 2 godine

Hahahahahahahhahahahahahah legende i Pero Antiiic..... dobro nisi rekao i Lazic Branko hahahahhaahhahahahahahahahhahahaa
G

Gostmmmkjvhj

pre oko 2 godine

Haahhaahhagaga šta ti napriča čoveče,još spominje film BIĆEMO PRVACI SVETA ahahahahahahah pa vi i jeste glumci
O

Ojsa

pre oko 2 godine

Evo navijaca manjine,boli ih istina,pa guglajte malo nije tesko,nego znam da boli istina. Sto vi niste tad osvajali titule kad nije bilo trojke,kad se igralo po sljaci,travi,betonu kao sto vi pricate,sto ne postoje negde dokazi da je Zvezda krala igrace vama bar u casopisima. Evo i ovaj se smeje sto sam spomenuo Peru Antica,pa sto se ne smejes za nekog drugog,nego i vi sami znate da nemate 10 istinskih legendi pre 90-tih. I jeste Zvezda je donela prvi Evro trofej u Jugu samo greska je bila nije 1971 nego 1973-74 i jeste igrala finala,polufinala,cetvrtinala Evropskih takmicenja (1969-70,71-72,72-73,73-74,74-75) dok vi u tom periodu niste imali nijednu titulu brojevima (0) titula i trebali da igrate drugu ligu,slobodno guglajte,nije tesko ali je tesko biti glup.

Samo tako

pre oko 2 godine

U tom filmu terene na kalisu pravili omladinci i omladinke jedan bastovan razbio trojicu od kojih su dvojica iz velike cetvorke osnivaca kosarke toliko realno uradjeno.
T

Tokyo.@Ojsa

pre oko 2 godine

Zaboravio si da su u Zvezdi igrali ili bili funkcioneri i mnoge druge i mnogo vece legende nego sto si ti pomenuo. Ovako... Кошаркашка Кућа славних: Борислав Станковић, Александар Николић, Дражен Далипагић, Владе Дивац; Кућа славних ФИБА: Небојша Поповић, Радомир Шапер, Борислав Станковић, Александар Николић, Ранко Жеравица, Дражен Далипагић, Владе Дивац, Зоран Славнић; 50 особа које су највише допринеле Евролиги: Александар Николић, Дражен Далипагић, Владе ДивацБорислав Станковић, Александар Николић, Дражен Далипагић, Владе Дивац. Osim toga, za Zvezdu su nastupali i: Stojakovic, Radmanovic, Vujanic, B.Marjanovic, I.Rakocevic. Lj.Simonovic, Vucinic, Kapiocic, Zizic,Stanojevic, Bjelica, Guduric, N.Ilic itd. Zvezda je takodje velikan, to je sigurno!
m

mita i trta

pre oko 2 godine

@ ojsa...druze kako je bilo sta je bilo, nekad je bilo ja samo mogu da vam kazem primite moje saucesce
Z

Za Tokyo.@Ojsa |

pre oko 2 godine

Koliko puta ponovljeno u spisku Divac i Dalipagic da izgleda dugacak iako se zna da su oni nase legende i da je vas Divac za 2 utakmice odrao debelo valjda 500 hiljada maraka u to vreme zasta vam je bio kriv Partizan kada su vas gasili zbog dugova ali da su zuti bili crno beli ne bi Covic mogao da makne Zvezdu iz zamrzivaca.
F

Fmp 2011

pre oko 2 godine

Zvezda vise ne postoji ! Sada ste Fmp” kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “
I

Igokea-partizan2007

pre oko 2 godine

Braco mi nismo vise partizan mi smo Igokea-partizan ili partizan-Igokea nikad mi to nece biti jasno kao ni to gde smo domacini u Bg-u,Laktasima ili nasoj hrvatskoj gde smo osnovani i koji grb mozemo da koristimo nas ili Cepterov kome smo prodali za lovu, a kad igramo jel nosimo dresova iz 2007 gde pise partizan-Igokea,nista mi nije ovde jasno braco,ko smo mi ustvari? Nista idem da navijm za Igokeu,to smo mi ustvari koliko vidim.
A

A da gonis

pre oko 2 godine

volove...vole ojse .
F

Fmp 2011

pre oko 2 godine

Moras nauciti u skoli razliku izmedju fuzije i totalnog gasenja kluba! Mada znate vi to dobro nego pokusavate da izjednacite neizjednacivo! Sreca ima pecat kluba i potpis vaseg gazde da ste ugaseni javno ! 😍😂 Sad navijate za klib iz Zeleznika i to volimo skoro kao titulu 1992!
H

Hhahahhaahha

pre oko 2 godine

Panteri nastavite da pratite košarkaškog velikana Evrope! Raširenih ruku vas primamo, znamo da nemate svoj klub.
A

AR

pre oko 2 godine

Po komentarima bih rekao da fmpovcima nije lako.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

haha da znas , ko da ih je neko sprzio sa vrucom kafom .Pomahnitali skroz haha
N

Najveci, ali najveci

pre oko 2 godine

Najveci KK na ovim prostorima, a ostali neka se poredjaju kako im volja. Razne Dive, IL Ribari, Radnicki Basketi, FMP-ovi...
L

Luja

pre oko 2 godine

Teško da je najveći pored Jugoplastike i Cibone koje su 3 i 2 puta osvajali evropsku titulu.
R

RARITET

pre oko 2 godine

Haha kakvi komentari,nije vam lako panteri.
3

32 zagorska

pre oko 2 godine

Partizan de zagreb
H

Heroes!

pre oko 2 godine

Pravi pravcati drzavni projekat.
I

Iskren grobar

pre oko 2 godine

Hvala predsedniku sto nam omogucio najveci budzet u istoriji srpske kosarke bez toga ne bi izveli istorijsko 7 mesto u ABA lizi,Hvala ti za Wild Cartu za Cipiripi kup jer inace se nikad ne bi plasirali tamo. Hvala na carter letovima ,oprastanju 20 mil duga i kupovinom Evrokupa,hvala za Pantera od 3,6 mil ,hvala za MTS,NIS, Land rover, Globosu I ostalim firmama navucenim,hvala na najskupljim domacim igracima i skupim evroligaksim produktima koji vrede milione i naravno Hvala ti na zeljku da nije bilo tebe, on nikad ne bi dosao jer on radi samo u drzavnim projektima.
b

back to the future

pre oko 2 godine

hvala i sto je omogucio da oderemo fmp u finalu abe.
c

cirkus sa vama

pre oko 2 godine

Sada grobarcici licemerni podrzavaju svog Ostoju, vise nije Ostoja taj koji je poslat da ih unisti :)) Licemercine male ogavne.
F

Faul

pre oko 2 godine

Sad ce ovde vise ciganskih komentara nego na vijestima o njihovom klubu.. TJ bivsem klubu
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

haha kao kad udaris po kosnici, redakcijo svaka cast na ovom uznemiravanju ,neprocenjivo
g

grobari jug!

pre oko 2 godine

Hvala predsedniku drzave, bez njega nista ne bi bilo isto.
P

Prva usna

pre oko 2 godine

Jeli vladao on 92? Ne secam se
Q

Qwer

pre oko 2 godine

Nego prvak evrope,a neko neće nikad u top 8,čak i kad izbace tri kluba
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

A sta ces neko je bio prvak, a neko je medju 20 najboljih timova u evropi u kosarci i medju 40 najboljih timova u fudbalu. Od proslosti se ne zivi baki, nigde se kao kod nas ne slavi nesto sto je bilo pre 30 godina. Tesi se ti da ste na konto te titule i danas bolji xD
G

Gost1204

pre oko 2 godine

To su te legende 90-tih,jer kosarka se igra od kada je Partizan osvojio Kup Sampiona,od tada se racuna sve kao u vreme pre i posle nove ere
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Veliki je to bio uspeh. 1.Trener početnik 2.Najmlađa ekipa u takmičenju te sezone. 3.Prva sezona gde se pojavljuje više timova iz iste države 4.Jedina Evropska titula u Beogradu,Srbiji Da nije Partizan tada to uradio...."ZEMLJA KOŠARKE"
7

777

pre oko 2 godine

Sa 15 miliona evra i moja baba bi osvojila.
A

AR

pre oko 2 godine

Pa vi sa potrosenih 110 miliona za 10 godina, niste dobacili dalje od 14og mesta 😬
G

Gostlžmm

pre oko 2 godine

PARTIZAN 1992 IMAO 15 MILIONA HAHAHAHAHA KAKAV MENTALNI SKLOP
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

777...bolje se ne javljaj kad nemas nista pametno da kazes. Procitaj jos jednom imena igraca pa razmisli sta si lupio
C

Cipiripi kup

pre oko 2 godine

Lijetkabelis to je kosarka.
S

Secamo se

pre oko 2 godine

i Budiveljnika. Onda nije bio Cipiripi kup.
M

MarePFC

pre oko 2 godine

Imamo 3x veci budzet od svih ,ne bi trebalo da bude dovedeno osvajanje u pitanje..Ostalli su skb ekipa,Imamo veci budzet od pola evrope U aba ligi jednostavno nemamo nikad sanse ali u Evrokupu i smo najjaci jer imamo logistiku i pomoc drzave!
H

Hhahahahaha

pre oko 2 godine

Zamisljam mentalni sklop i izgled tela i glave stvorenja kojeg ne mrzi da pise ove gluposti hahhahaha
H

Hidro

pre oko 2 godine

Hvala vam doktori košarke!
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

pogledas ta imena , kolko stranaca i onda slusas kukumakanje nestalih kako ne mogu ni u top 8 jel nemaju dovoljan budzet . A te godine kad smo osvojili predpostavljam niko drugi nije imao kinte haha svasta sa njima covek cuje
m

milej

pre oko 2 godine

STRAH U TUTI FRUTI BURSASPORU IZMICE KONTROLI
G

Gost07

pre oko 2 godine

Jel Panter nasmjeo Zoca
P

Partizan .

pre oko 2 godine

To je kosarka!
G

Gost07

pre oko 2 godine

Niko ne hvali sam sebe kao navijaci Partizana
1

1992

pre oko 2 godine

Samo za jedim malim stolom u svecanoj sali ima vise legendi nego u citavoj istoriji Fmpa! Nismo isti!
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Ali ova vasa najjaca parola nismo isti...haha vremena se menjaju, to sto ste bili vise niste i sto pre to prihvatite, da nikada vise necete biti ni blizu tog nivoa, to cete pre shvatiti da smo mi ti koji smo sad gazde u srbiji...ali ipak je bolje ziveti u nekom paralelnom univerzumu.