Keni Goins (©AFP)
Keni Goins (©AFP)

Partizan odustao od Goinsa, problem finansije

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.01.21. | 10:27

Parni valjak nije dostavio nikakvu ponudu za otkup

Izgledalo je na trenutak da je Partizan nadomak potpisivanja krilnog centra iz Kolosa, ali su se u međuvremenu stvari okrenule naopačke - Keni Goins neće obući dres crno-belih.

Prema informacijama specijalističkog košarkaškog portala Eurohoops, Kolos ne pušta Kenija Goinsa da pređe u redove Parnog valjka, a problem su finansije. Navodno je zapelo oko visine obeštećenja jer Kolos traži da se plati Goinsov izlazak iz ugovora, dok su u Humskoj 1 bili razmišljanja da će proći bez novčanih izdataka van plate za igrača koji bi trebalo da bude konkurencija Rašonu Tomasu na poziciji "četiri". U Goinsovom ugovor ne postoji stavka tačne otkupne klauzule, što je zapravo napravilo pometnju.

Izabrane vesti

Pregovori su izgleda skroz propali, a Partizan nastavlja dalje potragu za pojačanjima. Goins je, navodno, bio raspoložen da pojača crno-bele i to je trebalo da bude tas koji će na kraju da prevagne na Partizanovu stranu. Ali sve je stalo. Podsetimo, Goins je četiri godine pohađao školu trenerske legende Toma Iza na Univerzitetu Mičigen Stejt.

Po završetku fakulteta profesionalnu je karijeru počeo u Trapaniju, članu italijanske lige za koji je prosečno beležio 11,5 poena i 6,5 skokova po meču. Avgusta prošle godine preselio se na Rodos, gde ove sezone ima 12 poena i 6,3 skoka po meču u grčkom prvenstvu.



tagovi

KK PartizanKeni Goins

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara