Komentari na vest

Partizan pao na velikom ispitu, Huventud rafalom napravio ključni korak ka prvom mestu

D

Dzaba Novci....

pre preko 2 godine

Ove pijane Milionere sa 50.mil budzetom i 4.mil punterom,ko nije sreo taj ih nije odeljo,cim im je protivnik malo jaci od kisele vode odmah gube i to lagano! Dzaba im svi ti silni Milioni!
A

Asepsol

pre preko 2 godine

Kompletna Buducnost ce bit tvrd orah svakome u EC. Vidimo se!
J

Jel ovo to

pre preko 2 godine

Jel ovo to sto je dobro za srpsku kosarku!?Jel ovo stvaranje i razvijanje mladih srpskih igraca!? Dobrodosao Murinjo,svi su te pročital!

NK Partizan Zagreb

pre preko 2 godine

kakvo kvalitetno gazenje
G

Gostq22q

pre preko 2 godine

15 miliona evra naših para bacenih niz vetar...
G

Gost4433

pre preko 2 godine

jadni penzioneri posle ovog poraza... mogu da zamislim
Z

Zeljkoglu

pre preko 2 godine

Ima li neki bivsi zvezdin igrac da moze Partizan da ga dovede sutea? Tako bi se iskupili kod navijaca.
D

Degenerik

pre preko 2 godine

Uz duzno poštovanje Obradovicu,najtrofejnijem treneru Evrope!Mislim da je i on svestan da ne moze nista vise u Evropi,da njegova kosarka vise ne pije vode,da je procitan od svih,da ga takticki nadmudruje svaki drugi trener...zato se i vratio!!! Košarkaški Murinjo!
8

83

pre preko 2 godine

Cekaj, pa zar nisu vec osvojili Eurocup?!? Pa zar ne beze sa terena protivnicki igraci kada vide "grande Rumenog"?!? Dobijaju cuske gde god se pojave, a duvaju se kao da su osvojili NBA ligu! Pacovska posla, vidimo se uskoro na casu kosarke!!!
D

DakaCz

pre preko 2 godine

Cim je naisao iole ozbiljan tim odma je rutinirao partizana.Sta bi radili da igraju protiv najjacih spanskih ekipa?Pa ovo je smesno i neozbiljno za ozbiljnu polemiku.
g

gresis...

pre preko 2 godine

nije ovo ozbiljan tim vec osrednji...
P

Polivač

pre preko 2 godine

FMP igrao protiv Baskonije u EL ove sezone. Baski vas rutinirali 20 razlike. U ACB ligi Huventud četvrti a Baskonia sedma. Znači, Huventud bolji od Baskonije. Ako je vas isekla Baskonija koju dobijaju timovi iz donjeg dela tabele u Španskoj ligi, pitam se šta bi vam Huventud uradio? Klasična čovićevska čobanska mantra...
S

Saša1234

pre preko 2 godine

Partizan je imao 6-7 ozbiljnih rivala u dosadasnjem toku sezone, dobili su buducnost i juventud, jedva....od ostalih su izgubili ( zvezda, juventud, cedevita, lokomotiva, andora) kad god je neko ozbiljniji, tesko izlaze na kraj.... Zvezda je 90% evroligaskih utakmica igrala egal, to dovoljno govori i o jednima i o drugima....svaku ozbiljniju utakmicu partizana iznose iskusniji igraci, kojih nema puno ( kvalitetnih) djece nema nigdje, a grade mladu ekipu, tu Vujosevicu jedino skidam kapu, gurao je mlade i pravio od njih igrace, vjerovao u njih kao i oni njemu, Obradovic najtrofejniji trener u evropi jednostavno mladima ne vjeruje i to je to....zato partizan ne vjerujem da moze nesto ozbiljnije osvojiti ove sezone...a i mojoj Zvezdi fali i glava i rep.....
f

fmp igrao 90 % egal

pre preko 2 godine

ha ha a u 10 godina ni blizu top 9, f4 ..bude 17-ti
Z

Zbaj

pre preko 2 godine

Jos je Buducnost bila u rotaciji sa prakticno 7 igraca i jedva su dobili...
P

Preneražen

pre preko 2 godine

Uz svo dužno poštovanje za gospodina Želimira Žoca Obradovića,Partizan sa Trinkijerijem je za dve klase bolje izgledao i igrao, nego sada sa mnogo jačim igračkim kadrom.
h

ha ha sa Trinkijerijem

pre preko 2 godine

u kojoj sezoni,prva mu je bila ocajna, trebalo je Trinkijeriju dosta da uigra tim..Tako da razmisli pre nego lupis, I Partizan ce sl.sezone igrati bolje...
E

Eke ze

pre preko 2 godine

Kuruc,Panter,Ledej,Lesor i Madar dali sve poene! Srbi svi zajedno sa Murom i Glasom 15 poena!
S

SmajlagicOmasio

pre preko 2 godine

Smajli omasio obruc pola metra, kod otvorenog suta za tri poena. Posle vam sa druge strane šibnuli trojku.
Л

Ладан

pre preko 2 godine

Сссссссслепци, срећа за нашу пропалу кошарку па не играте у Ел, прошли би сте као будућност из Титограда оне године када су их сви пунили..
M

Mop

pre preko 2 godine

Iz utakmice u utakmicu Partizana ovde davite sa našim košarkašima kako ne igraju. Pa šta se više to tiče vas. Ko je od vaših u budućnosti projekat za reprezentaciju. Kalinić 30 godina, Dobrić 28. Davidovac nije ni za Fiba prozore a i on ima 28 godina. Jel to budućnost. Mi bar imamo neke klince koji bi to mogli biti. Ne smarajte više nego pratite svoj klub a ne da ovde pljujete na sve što ima veze sa Partizanom sa pričom o srpskoj košarci.
7

777

pre preko 2 godine

A koje to klince imate koji su buducnost Srpske kosarke? Ako su to klinci koje gledamo onda daj da se kolektivno svi ubijemo ako su vasi klinci buducnost reprezentacije onda cemo biti u rangu neke Moldavije...
G

Gost koje klince

pre preko 2 godine

Madara,Glasa ili ove što ne znaju da idu po zemlji,tipa Trifunović?
S

Sf

pre preko 2 godine

Koliko koseva su dali Srpski igraci? Koji ste vi projekat. Kog ste od tih igraca stvorili. Zvezda je te igrace koji sada igraju stvorila i dugo igraju u klubu, doci ce i novi kada dodje vreme. Videli smo koliko basi vrede. Obican prosek, limar vas laze i maze tim bajkama, satro kupujemo mlade igrace a 90 posto koseva daju skupi stranci, ajde bre ne dipr vise. Svaku utakmicu ste na granici da pukne stotka i vi bi Evroligu.
G

Gost čemu nervoza

pre preko 2 godine

Lepo vam rekao Čović"sad mi 13 godina,pa ćemo posle da vidimo",mislili ste da se šali.
M

Mop

pre preko 2 godine

@777 Smailagić, Koprivica, sad i Vukčević. Mene bre za vašu košarku zabole. Šta se ovde ko bolesnici na svaku utakmicu Partizana ložite. Ustvari šta se pa ja opterećujem. Užasni ste ovde na Mocartu vi Zvezdaši. Masu drugara imam Delija ovo što vi ovde pišete je idiotizam pakosni. Zezamo se i tako ali ovo što vi radite iz dana u dan je trulo. Toksično. Imaš nekog drugara koji za Partizan navija? Jel ga mrziš ko što ovde mrziš? Aj kaži da nemaš pa da apsolutno budem siguran da ti ovo neki ventil za neke još gore frustracije.
N

NasekiraoSamSeZbogTebe

pre preko 2 godine

Mope, sto si se iznervirao bre bato... Nemoj da se sekiraš sve će to Žoć da posloži.
Z

Zeljkoglu

pre preko 2 godine

Mope batice, juce si se nasladjivao zvezdinom porazu protiv ekipe Milan koja je sastavljena od najboljih igraca Evrope. Moje da patetises.
Z

ZiveoPartizan

pre preko 2 godine

Jednom komunista zauvek komunista. Zato i volim Partizan, naucili me komunisti.
9

9.9.9

pre preko 2 godine

Sjajna igra domacih igraca, svi ukupno 15_ak poena. Kapa dole
G

Gost1204

pre preko 2 godine

EL je misaona imenica za kk sledecu sezonu, stara domacica, i trebalo je da izgube kuci od Slaska, pomogle sudije, i Huvetuda, koji je prosecna ekipa, ne smem da zamislim duplo kolo za njih, imali bi 5 pobeda max
R

Runolist

pre preko 2 godine

Prosečna ekipa koja na svom terenu može da pobedi bilo koji tim EL?!?
0

0211

pre preko 2 godine

@runolist al na sony
B

Bjorn89

pre preko 2 godine

Sta si ti upravo izjavio...
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Idi gledaj FMP 1 i placi, jer niste ni za qurac...
G

Gost2231

pre preko 2 godine

Runolist- proslo je vreme Prokoma, Le Mana i takvih ekipa kojih pobedite kuci pa prodjete grupu, sad su ozbiljnije ekipe. A da drzite rekord kao ekipe sa najvise utakmica kojih niste dobili u gostima, toliko o TOME.Ne igra se kosarka samo kuci, mada vam je Slask to pokazao
P

Polivač

pre preko 2 godine

Huventud na četvrtom mestu u ACB ligi a Baskonia na sedmom. A ta Baskonia vas isekla na najjače. Ako je Huventud prosečna ekipa, znači da je Baskonia ispod prosečna. A to implicira da ste vi težak kanal, rang Kosjerića. I sve ovo si ustvari ti potvrdio.

Vasx

pre preko 2 godine

KK sledeca sezona je bio nadimak vaseg kluba budite malo orginalni bar dok jos traje ovo vase zlatno doba.
Č

Čerevic

pre preko 2 godine

@Runolist Vazno da se istrese ona stvar na Šljonsk,Hamburger i Trento...Kakva bre Evroliga,ne mozete da dobijete Huventud koji nije EL video decenijama!

@Čerevic

pre preko 2 godine

Sad da smo mi kao vi za fudbal pa da kazemo Huventud je to takmicenje osvojio i zato je veliki dok je Zvezda mala bez obzira sto njega nema dugo u istom ali ja necu to reci samo se vidi da se Huventud kao i Partizan polako vracaju tamo gde su bili mnogo duze od Zvezde i napravili mnogo vece uspehe.
G

Gospodin Gost

pre preko 2 godine

Evo jedno nepopularno misljenje: opasno pocinjem da sumnjam u Zoca... neshvatljivo mi je da mi nemamo reakciju na promene koje se desavaju sada vec na mnogo meceva ( promene odbrane protivnika, promene agresivnosti, promene kriterijuma sudjenja). Sve je to normalno da se desava a mi bez odgovora konstantno, cele sezone. Ovo vise nije pocetak sezone da pricamo docice na svoje. Sledeca stvar: ODBRANA. Ajde da prebrojima na koliko smo utakmica i od kakvih sve ekipa primali po 50+ poena za poluvreme ili 90+ na utakmici. Treca stvar: Guranje i davanje suteva Zagorcu i Dangubicu. Ova dvojica posle Partizana potpisuju za klubove iz Alzira, S. Arabije i slicno. Smajli u slobodnom padu forme... Danas odigrali jednu cetvrtinu dobro i onda kao da smo igrali 5 na 8. Nisam zadovoljan sudjenjem definitivno, ali kad se setim Duleta i njegovih tehnickih i iskljucenja koja naprave totalnu promenu svega na terenu. Ne znam ljudi nista mi se ovo ne svidja. Gubimo od svakog boljeg tima: Cedevita, Buducnost, Zvezda, Huventud, Mega. Ova sezona nece biti nista mnogo uspesnija od nekih prethodnih. Nadam se da je ovo dugorocan plan investiranja i vracanja na ono staro i da ce trajati vise sezona, jer ako je jurnjava da se sve preokrene za sezonu- dve lose nam se pise opet...
A

AaaaAaaaA

pre preko 2 godine

Nema sta da se sumnja... Covek je navikao da ima formirane iskusne igrace koji znaju da rese ovakve utakmice na kvalitet. Sada to nije slucaj sto je i sam ukapirao kada je bio onako izgubljen zumiran na klupi. Sada je ovo i njemu jasno...
D

Dachaa

pre preko 2 godine

Delimicno si u pravu,prvo sumnjati u Zeljka je suludo.Potpuno nova ekipa i porazi se moraju ocekivati.Naravno skripi nam odbrana,lose branimo trojke a i tranzicija nam nije jaca strana .Sve u svemu pustiti zeljka da radi posao,barem je to zasluzio..
V

Voip

pre preko 2 godine

Mene partizanovci pljuju unazad x godina gde god sam pominjao da je Obradovic dobar trener ali ne neko cudo od trenera. Pa njemu je trebalo preko 200 miliona evra da osvoji EL sa Fenerom. Ne moze da se poredi danasnja i EL u vremenu kad je on osvajao. Kosarka se mnogo promenila. Njemu nikad necu oprostiti ono Evropsko u BG. Dozvoliti idiotima da se prepucavaju na Evropskom prvenstvu u sred takmiqcenja u svojoj zemlji je za svaku osudu. Ono sto ja vidim jeste da mi vise ne proizvodimo vrhunske kosarkase, fali struke u lokalu. To je glavni problem.
T

TuNeki

pre preko 2 godine

Jel sve neko da pomene strance i njihovu igru

Sale

pre preko 2 godine

@Voip Nije Zeljko osvajao Evropu pre 60 godina negde u periodu dominacije Zvezde na sljaci nego je poslednju titulu uzeo pre samo nekoliko godina a imao je manji budzet bar od 3 ili 4 tima minimum a i da je imao najveci koji tim u Evropi ima najveci budzet a koliko puta je bio prvak i Fener je pre Zoca imao lovu ali je i f4 za njega bila misaona imenica.
k

knindza

pre preko 2 godine

I onda kazu Avramovic naslednik Teodosica u repki... Xaxaxa
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

jaramaz izmislio kosarku za Avramovica , velika greska sto ga nisu ostavili
G

Grobar stari

pre preko 2 godine

Partizan je igrao solidno, cak sta vise sa lepom igrom i naravno sa padovima igre, presudna je bila treca cetvrtina kada je sudjenje bilo vise nego domacinsko, takvo sudjenje izbaci bilo koju ekipu iz ritma... pokusali smo u zadnjoj cetvrtini ali par vise nego neverovatnih trojki huvetuda su bile presudne.. Idemo dalje. NAPRED PARTIZAN
G

Gospodin Gost

pre preko 2 godine

Brate da mogu dao bi ti 3 munusa
K

Kloparalo

pre preko 2 godine

Panter,Mur,Kuruc,Lesor,kući.Ništa mi od njih nemamo,samo nam uzimaju pare.Uzmite našu djecu i pravite tim.Lesor unistio Koprivicu,i Smailagića,Mur Avramovića,Kuruc Zagorca,itd...Stranci ne igraju srcem,Boli njih za Partizan.Huventud nas je razbio.Ovo nije ništa bolja igra nego s Čankom,ili nekim drugim.Milion stranaca a igra katastrofa.
G

Grobari Obrenovac

pre preko 2 godine

Partizan moze u aba ligi da se seta gde je najiskusnija i najskuplja, nema tu ekipe koja je moze dobitii ali ovi porazi su bruka i sramota.
R

Rare

pre preko 2 godine

Kakva crna šetnja u ABA, već imaju par poraza, uz garantovani poraz u Moraci i skoro garantovan od Zvezde, uz još neki neplaniran, dođoše na 7, 8 koliko su imali svake sezone.
R

Realan 2

pre preko 2 godine

Najiskusnija ekipa u aba? Pored zvezde i buducnosti? Ko je iskusan? Smajli, koprivica, madar, glas, trifunovic? Najmladji igrac cz ima 27 godina a partizanu najstariji 28....
P

Polivač

pre preko 2 godine

Rare, rare...pocuclaš nam k.re
A

Ado den haag

pre preko 2 godine

Na kraju kad nista ne osvojite,onda cete da se prepucavate kako vam je tim najmladji i kako imate mlade igrace za buduucnost dok su ostali timovi prestari...cim kola krenu nizbrdo...vec ste poceli...
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Само за доследне Гробаре: СТРАНЦИ-69; СРБИ-13! Лаку Ноћ
U

UGLED

pre preko 2 godine

U odlučujucem meču u grupi u vašarskoj atmosferi primiš 92 poena. Protiv Mege kod kuće primiš 93, a protiv C. Olimpije 96 poena. Kad je Partizan u svojoj istoriji bio takva promaja u odbrani? Sramota. Možda su se pre 30 godina trofeji osvajali s 2 vrhunska, 2-3 prosečna igrača i desetak klinaca, u 2022. godini teško. Partizan ne sme da bude ničiji džak za udaranje.
n

napreddd

pre preko 2 godine

Definitivno smo bolja ekipa od huventuda vidilo se a j dokazace se to, sreca sa trojkama na njihovoj strani i “sudije” dalasi ne bi pobedili
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Zasto ih niste kod kuce razvalili ako ste jaci? Neko na misice pola kosa razlike.
G

Gost789

pre preko 2 godine

Sudije su krive za poraz, naravno. Nije problem loš šut.
А

АМОС

pre preko 2 godine

Каже Мића Берић на СК да је партизан одиграо изузетно???!!! И опет 90+ примљених кошева!
S

Seric

pre preko 2 godine

Mica Serić kaze,a nula od igraca u odbrani bio.Dobar suter.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Obradovic razvija Srpske igrace, a oni postigli ukupno 13 poena.
K

Kako ono beše?

pre preko 2 godine

Ukupno 7 poena igrača iz Srbije? Bravo, seltiksi!
b

bokash9

pre preko 2 godine

zesla.Koliko je dao pefi zadnjih 5meceva
B

Bjorn89

pre preko 2 godine

Citam komentare ispranih mozgova,tipa onog brojcanika i ostalih pripadnika sa druge strane brda... Pa vi se prvi zalite na sudjenje,i ako vam je ovo sudnjenje bilo normalno,zelim vam svaku utakmicu da vam sude ovako. Kriterijum sudjenja,rukometni. Stvarno ne znam zasto kasape sudije toliko Partizan i Fmp,ali ovo je sramota.Ali dobro,idemo dalje,volim Partizan!
n

ne verujem...

pre preko 2 godine

Pa kada ste vi ikad priznali da sudije kradu zvezdu u evroligi? kako ste dvolicni i licemerni....
9

951357

pre preko 2 godine

Kriterijum sudjenja je takav da je Partizan izveo 28 bacanja a Huventud 18. Nisam gledao utakmicu, ali brojke kazu da ti procena bas i nije realna.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Ovo se zove instant karma. Mada reže karma, evo već osmu godinu
B

Basrealno

pre preko 2 godine

Da niste protiv Slaska i Huventuda u prvom mecu izvukli vec izgubljene meceve u poslednjem napadu vi bi sada imali skor 6-6 u ovoj grupi najblaze receno osiromasenog kvaliteta . Od pocetka sezone ste dobili jedino Buducnost od ekipa koje su malo jace od limunade i tako ce biti do kraja . Imate 5 igraca u ekipi koji ne znaju svoju ulogu i ne doprinose ama bas nista . Jedina sreca i nada vasa je ta da je i Zvezda izuzetno tanka , pa je ipak u abi sve moguce . U EK maksimalno do 1/4
S

Sola

pre preko 2 godine

Danas smo igrali protiv ekipe koja u proseku zadnjih pet utakmica uzima po 30 suteva za tri poena a mi im danas dozvolimo 35 suta, a mi uzimamo u proseku 16 suteva, sa prosekom od 5 pogodjenih trojki.. Pa ko je ovde lud? Kakva je analiza radjena? Kako da dobijes utakmicu?
S

Solana

pre preko 2 godine

Pitaj najtrofejnijeg evropskog trenera
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Toliki "talenti"a kad se igra ozbiljnija utakmica,Panter,Lesor i Ledej ne izlaze.Mladih igrača ni u naznakama,ni Partizan,ni Zvezda,trunke inteligencije nijedan nema,samo suva sila.Naši reprezentativci Avramović,Zagorac,Dangubić,pitanje da li imaju mesta u Borcu.
E

El ninhoo

pre preko 2 godine

Pravo u centar! Ocigledno je da kuburimo sa domacim igracima i jedni i drugi.Stranci ko stranci uzmu love naprave karijeru i cao.A reprezentacija nam „pati“.
S

Sale7

pre preko 2 godine

Stigla vam je sledeca sezona...
P

Pobeda je resenje

pre preko 2 godine

Izgubio je Partizan ali mislim da sudjenje nije bilo presudno jednostavno je Partizan u padu forme.Ocigledno fali jos jedno pojacanje.Treba Partizan da iz Reala dovede nekog igraca.
S

Sale7

pre preko 2 godine

Pa posle svakog poraza novi igrac dodje, ovo je za rubriku verovalii ili ne klub izvrsio 6 puta doselekciju za polu sezonu...
A

Avenger

pre preko 2 godine

Prvo da se složim sa vama da je suđenje bilo kriminalno. I dalje ne mogu da prihvatim da je ovo Ledej, prosto kao da je brata blizanca poslao dok se on sunča na nekom ostrvu. Zašto pobogu Smajli stalno prvo pogleda ka klupi pa onda uputi šut za 3? Inače hvala što ste uzeli Avramovića pre Zvezde.
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Evo druga godina za redom,utorkom likujete, a sredom placete...ajd gledajte svoje dvoriste, mi cemo svoje, slozicemo se da smo i jedni i drugi podbacili i da igramo lose i to je to, muka mi je da gledam obe ekipe, mi primamo malo a gubimo, a vi primate mnogo pa gubite, ocajni su.....bice bolje, glavu gore i bez mrznje
s

sola

pre preko 2 godine

Kao prvo: da sam ja Gregor Glas iste sekunde nakon kraja utakmice bi zatrazio raskid ugovora. Sramota je svih u strucnom stabu da taj decko ne dobije danas ni sekundu da provede na parketu..
D

Dzaba novci....

pre preko 2 godine

DZABA BUDZET OD 50.MIL I PUNTER OD 4.MIL,DZABA NOVCI MOJI SINOVCI!
G

Gostic

pre preko 2 godine

bolje izgubiti ovako nego uz radonjinu anti kosarku
7

777

pre preko 2 godine

Ma da vi bi u EL igrali atomsku kosarku, ajde jado puni vas neki Turk Telekom, neke bedne Poljake dobijate na kradju i usudjujes se da i zamislis tvoj tim u EL pa tamo bi vas gazili svi po 20+ razlike
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

Antikošarka, antikošarka se piše. Ne "anti košarka". Zapamti, nije teško. Sramotna je ovolika "ne pismenost".

07.08.16

pre preko 2 godine

Placi,kukaj,ridaj,i gledaj svoje dvoriste.
9

951357

pre preko 2 godine

Ma naravno, kad gubis, bitan je umetnicki dojam...
M

Ma da

pre preko 2 godine

Prelepo je gledati 3 crnca (Ledeja, Pantera i Lesora) kako se konstantno zalecu sami u 3. sekundi napada na koš i domaće igrace kako statiraju okolo... Manje asistencija (12) u 84 poena Partizana, nego Zvezde u 57 poena (18). 0 timske igre u celoj sezoni Partizana, nek igraju sa tri lopte sledeci put...
A

Antikošarka

pre preko 2 godine

Nazad u školu!Prvo škola, pa komentari!
p

ppppfffckkkckc

pre preko 2 godine

Ovi da su kadu i vodokotlic bacili uslo bi i takva ekipa koja igre nema ide kao prva smesno, lesor panter ledej su bili bolji od huventuda… samo da se ne obrukamo sad u kupu koraca
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Opasan igrač ovaj Avramović, opasan!!!
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Drugi smo,nema veze. Dali 16 trojki od cega 4,5 iz nemogucih pozicija u zadnjoj sekundi. Na kraju se mrtvi broje
k

karma

pre preko 2 godine

Bice to bolje sledece sezone
Z

Zeljkoglu

pre preko 2 godine

Jos Kazns da potpise posto mu ističe dvonedeljni ugovor sa Denverom.
G

Gostens

pre preko 2 godine

Pa Juventud je bio favorit ima bolje i iskusnije igrace nama je cilj da bude u prva 4 mesta nece tu biti problema
G

Gostdffv

pre preko 2 godine

Strah u Huventudu izmako kontroli
S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Ubili ih trojkama. Sad ce ZOC ponovo da dovodi pojacanje jer su opet izgubili.
S

Sramota

pre preko 2 godine

Kakvo je sudjenje bilo! Ovo ne bi ni Barsa dobila sa ovakvim kriterijumom! Samo kazem ako slucajno dodje do toga finale se igra u Beogradu, a tu cemo vam haos napraviti!
R

Rendolf

pre preko 2 godine

Pa izgubili bi i u Beogradu da vam nije bilo sudija.Inace oper ste imali 24 slobodna bacanja i kukate na sudije
G

Gosthhhh

pre preko 2 godine

BIĆE BOLJE SLEDEĆE SEZONE
7

777

pre preko 2 godine

Kakva karma :) bukvalno su upali u sistem sledeca sezona. Izmedju sebe kada pricaju i slusas ih po kaficima i kladzama samo cujes dobri smo, sledece sezone uzimamo Abu, igrcemo El i td... I to traje vec godinama svake godine cujes e sledece sezone cigani su gotovi... KARMA!!!
A

Aiwas

pre preko 2 godine

Najsmesnije od svega je sto oni kod Obradovica igraju istu kaubojstinu kao kod Filipovskog.