Partizan podnosi zahtev za poništavanje meča u Morači

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.11.19. | 23:13

Crno-beli će kompletnu ekspertsku analizu spornih odluka poslati u sedište Evrolige

Nema mira u Jadranskoj ligi. Partizan je juče poražen od Budućnosti u Podgorici, a večeras Kurir piše da će crno-beli čak tražiti da se meč poništi.

Partizan ne želi da se pomiri s onim što se dešavalo na parketu Morače, već će kompletnu ekspertsku analizu spornih odluka poslati u sedište Evrolige s namerom da se utakmica proglasi neregularnom i da se prilikom dodele specijalnih pozivnica u obzir uzmu klubovi koji na ovakav način dolaze do rezultata.

Izabrane vesti

Dakle, u toku je pravljenje analize sudijskih odluka koju će crno-beli poslati Evroligi i tražiti na taj način da se meč proglasi neregularnim.
"Verujem da ste gledali utakmicu, videli ste kako su se stvari odvijale. Ne bih ja komentarisao ništa više od toga. Svi koji sada željno iščekuju neke oštrije reči s naše strane moraju biti svesni da su nakon prethodne dve finalne serije ABA lige pravila učinjena još strožim i mi nećemo da izlažemo klub riziku da plaća veoma visoke kazne. Novinari koji dugo prate košarku, baš kao i ljubitelji košarke u našoj zemlji i regionu, siguran sam da prepoznaju određene pojave i bez dodatnih komentara", rekao nam je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović za Kurir.

Videćemo šta će proisteći iz svega ovoga... U međuvremenu Partizan radi na dovođenju beka, a Redži Reding je vrlo blizu potpisa.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara