Mijailović (©MN Press)
Mijailović (©MN Press)

Partizan protiv ulaska Dubaija u ABA ligu

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.01.24. | 12:39

„Već imamo jako komplikovanu situaciju, koja je poznata svima“, kaže Ostoja Mijailović

Sprema se košarkaška revolucija, pošto se uveliko priča o tome da će novi klub formiran u Dubaiju aplicirati za ulazak u ABA ligu, ali i u Evroligu.

Ipak, ako dođe do toga da se glasa oko ulaska Dubaija u regionalno takmičenje, Partizan Mozzart Bet će glasati – protiv. Tako je najavio Ostoja Mijailović, prvi čovek crno-belih u izjavi za Sportal.

Izabrane vesti

„Mi već imamo jako komplikovanu situaciju koja je poznata svima. Jedan klub godinama pravi problem iako je glasao za preoblikovanje matičnog društva. Samim tim liga apsolutno nije uređena i posluje otežano. Ulazak nove ekipe u ABA ligu bi dodatno zakomplikovao već komplikovanu situaciju u ABA ligi. Dakle, dok se u ABA ligi ne reši pravni problem, Partizan je protiv ulaska Dubaija u ligu“, rekao je Mijailović.

I nakon toga dodao:

„Ako se u dogledno vreme reši problem oko pomenute preregistracije, treba da zaseda skupština ABA lige i tada možemo da pričamo o ulasku novih članova. Do tada nije moguće razgovarati na tu temu“, podvukao je Ostoja Mijailović.

Na tu temu pitanje je nedavno dobio i Željko Obradović, trener Partizana, koji nije želeo da se upušta u komentare oko Dubaija.

Zamislite da se još bavim time, uz ovo što imamo s timom i ovim utakmicama, da se bavim i time da li će Dubai da igra. Sačuvaj me bože, ali najiskrenije, ja nemam te informacije, ja prvi put čujem“, rekao je tada Obradović.



tagovi

KK PartizanOstoja MijailovićKK DubaiABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara