Ekipa Partizana (©Star Sport)
Ekipa Partizana (©Star Sport)

Partizan registrovao igrače za Superligu

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.05.22. | 14:02

Klub iz Humske dostavio

Partizan je zbog treninga propustio najavnu konferenciju plej-ofa Superlige Srbije, ali učešće u završnici domaćeg prvenstva ne bi trebalo da bude dovedeno u pitanje.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, klub iz Humske je poput ostalih učesnika registrovao ekipu za početak doigravanja što je prvi korak ka učešću. Svakako i jedan od najvažnijih, jer bez dostavljanja potrebne dokumentacije ne bi bilo ni moguće da se igra takmičenje.

Izabrane vesti

Podsetimo, prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović nedavno je poručio da Partizan "neće igrati plej-of" ako se prednost domaćeg terena bude donosila na osnovu plasmana u Jadranskoj ligi. Ubrzo je iz KLS stigao odgovor da je format završnice Superlige izglasan pre početka klupske sezone i da sada nije moguće da se isti promeni.

Partizan je zajedno sa Crvenom zvezdom i FMP iz Železnika oslobođen prve faze razigravanja u kojem učestvuju Mega Mozzart, Borac Čačak, Zlatibor Čajetina, kraljevačka Sloga, Vojvodina, Sloboda iz Užica, Dinamik i zemunska Mladost, koji će od subote igrati za popunu poslednjeg mesta u polufinalu. Sve serije igraju se na dve dobijene utakmice.

Poslednji učesnik polufinala biće poznat najkasnije 25. maja.

PAROVI PRVE FAZE PLEJ-OFA

Subota

17.00: Zlatibor - Mladost

19.00: Mega Mozzart - Sloboda

19.00: Borac - Dinamik

19.30: Sloga - Vojvodina

Drugi mečevi na programu u ponedeljak, eventualne majstorice igraju se 11. maja.


tagovi

Košarkaška SuperligaKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara