Komentari na vest

Partizan umalo da se udavi u Moravi: Avramović i Smailagić u ulozi spasilaca

I

IstinaNaVidelo

pre 2 meseca

Sad imaju FMP, Studente i Budućnost u ABA ligi, a u Evroligi Barsa, Real, Baskonija, Olimpijakos. Delije jedva čekaju da počne! Žoc ostani!
p

pa znamo

pre 2 meseca

da vi sa ugasenim klubom jedva cekate da gledate giganta KK Partizan, ne moras javno da se hvalis. P.S. Sto ne kupis sebi klub? aahahahahahahaahaha
M

Mixer

pre 2 meseca

Samo ti slavi 17 mesto u El
3

32wq

pre 2 meseca

Imamo 1656 akcija u napadu
R

Reč je reč

pre 2 meseca

Ma kome je sada do košarke kada dete pokazuje srednji prst dok se majka smeje , navijači na tribinama skandiraju da je neko državni projekat što je najveća laž ikada izgovorena,sudije nisu dorasle zadatku i tako to. UPSSS izvinjavam se to je repertoar kada se izgubi a za ove slučajeve se koristi nismo dovoljno poštovali protivnika.🤮
@

@brojilo

pre 2 meseca

Uh kako pametno, kako mudro smisljeno, kako kompleksaski i tipicno od brojila. Ispovracam ti se na staru.
M

Miroslav1141

pre 2 meseca

Ni Zvezda ni je bolje odigrala. Pobedili su u zadnjim minutima
h

hahahahahahhaahhahahah

pre 2 meseca

Sto nisu pobedili 30 razlike? ne postuju protivnika...
R

Rikardo67

pre 2 meseca

Spacilac je jednina a spasioci mnozina.
W

Warehouse G

pre 2 meseca

Budaleštinja! Partizan je igrao onoliko koliko mu je bilo potrebno za komotnu pobedu. Žoc svakako nije hteo da ponizi svoj nekadašnji tim u kojem je počeo karijeru.
t

tv komentar

pre 2 meseca

Nije išlo al pobedili mnogo je bolje nego kad imaš sve dobre procente a izgubiš kao protiv Armanija!
Č

Čačanke

pre 2 meseca

Ljudi, pustite basket i priče o ovoj tekmi, pošto normalno da Partizan se mučio, nakon onog i onakvog poraza u Milanu. NBT sve to. Nego, jel ste videli one tri cure za zapisničkim stolom 😽💯👌🏻 Neverovatno !!! Bukvalno se ne zna, koja je od koje lepša. Bez šale ovo pišem. Čačanke, kao i sve ostale devojke - žene u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, BiH, su prelepe, ali ove večeras ostavile utisak na mene. Gledajte malo stvari tim očima, da se divimo lepoti, mladosti. Ova utakmica biće zaboravljena i od nas posmatrača, kao i od igrača, bukvalno za par sati. Igra se 80 utakmica u sezoni, koga briga za jednu ili dve, manje više.

Bojank91

pre 2 meseca

Pa tu i jesu zato što su lepe
W

Waoo

pre 2 meseca

Idi bre na fashion week pa komentiraj devojke, ccc... Otkrio si Ameriku, ali "najlepše su devojke odavde" , ma da nebeski narod... BALKAN ŠUPAK EVROPE!
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Ima li nekh Cacana da prokomentarisu igru Borca i sta to nedostaje Borcu da ovakve meceve resava u svoju korist?Sportski pozdrav.
R

Realno gledano

pre 2 meseca

Prava sreća je da je Partizan opet imao fantastične procente šuta. To je jedini razlog zašto je uspeo da dobije ovu utakmicu. Kada su procenti šuta niži, odnosno ako su u nekom proseku bilo ABA ili Evrolige, Partizan nema načina da dobije utakmicu.
p

podesen

pre 2 meseca

Koprivica ,Smajlagic,Smit ne bi igrali u 1.petorci SC,Mege,FMP a,Igokei,mozda neko u Ciboni,Spartaku,Vojvodini.Bruno covek izgubljen u prostoru i vremenu.Tanaskovic limitirani aba igrac ga je skolovao na suvo.Koptivicu pravio na budalu a Smajlagica na vola.Savicu otkaz ujutru.
@

@podesen

pre 2 meseca

Naravno. Dovesti Dozeta ipak je Partizanovo dete ili naći nekog na Mašinskom fakultetu po uzoru na dr iz stjepana šupanca.
A

Ajax

pre 2 meseca

MTS, MTS, vratio se MTS
p

podesen

pre 2 meseca

Nista nije objavljeno u vezi ugovora,obe strane cute.
J

Jtd

pre 2 meseca

Kolektiv na ternula, pas nula, individualci skupljeni na gomilu. Da se cudom cudimo kako ih je samo birao tako

Bojank91

pre 2 meseca

na kraju da nisu ušle trojke Smailagića i Ledeja brideli bi obrazi
G

Gorštak

pre 2 meseca

Ajmo da budemo objektivni. Da nije Obradovica dusmani bi verovatno ugasili Partizan, najuspešniji evropski trener svih vremena, da nije on tu ne bi imali ovoliki budzet, to su činjenice. Ali isto tako su činjenice da je sada jedan od najslabijih trenera u Evroligi, da mu tim trecu sezonu ponavlja iste greske, da je odbrana ocajna, a kad stane šut napad ne postoji, da je od 10 trofeja osvojio jedan. Ima li neka utaknica protiv abaligasa da je lagano dobio, da ne govorim o sramotnim porazima od Derbija, Mege, Igokeje, Zadra, Splita, Olimpije, 3 puta uzastopno od Zvezde, 6,7 utakmica izgubljenih u Evroligi na jedan kos katastrofalnim greskama. Dovodi Smita, a Farela nece, strasan promašaj, igra 3 godine bez pleja , cemu sluze Koprivica i Vukčević, posebno zapostavlja Vukcevica. Zasto je danas odmarao Douzera i Kaminskog? Da bi pobedili Barselonu? Kako ne shvata da mu tim kad nije u punom sastavu na nivou je osrednjeg abaligasa. Igraci deluju totalno apatično i nezainteresovano, a usput ili ga ne slusaju ili ih on lose vodi. Volimo te Zoc, ali si nas mnogo razočarao, puno vise se očekivalo za ove 3 godine. Vujošević Dule jedan jedini najveći.
h

heroj

pre 2 meseca

jel ti znaš bolje od željka?
T

Top Gun

pre 2 meseca

1.ne navijaš za Partizan 2.Praviću se da navijaš pa ću ti odgovoriti. 3.Ne odmara nikoga prosto imaš broj igrača koje možeš da registruješ ne mogu svi u protokol. Ako nisi primetio i tvoja zvezda nema sve igrače na utakmici. 4.Očekivanja? Kakva? Da uzme Evroligu? S kime,čime? Da u prvoj sezoni zvezdini navijači nisu organizovano prekinuli 5tu utakmicu pri vođstvu Partizana tad bi uzeli titulu.
p

podesen

pre 2 meseca

Sa ovim cenzusom bi ga ugasili dus dibidus.
B

Basile

pre 2 meseca

@TopGun Pazi ovu konstataciju, zvezdini navijači prekinuli utakmicu hahahahahaha, pa oni su bili izbačeni iz dvorane i odmogli svom klubu. Igralo se pred praznim tribinama hahahahaha. Kako je tu Partizan oštećen? Kakav vašar od ljudi posećuje ove sajtove.
p

partizannnn1

pre 2 meseca

Bravo za ovu pobedu sa 4 razlike preokret se pravi
m

matoriekspert

pre 2 meseca

Bože mili, jel ima tamo ijedan normalan? Kao da imaju osigurač u glavi pa im iskoči i raspadnu se u trenutku. A onda vrate osigurač i igraju kao u transu? Bunilo jednom rečju.Jadan Željko sa njima
6

6wer

pre 2 meseca

pa nisam mu ja birao igrače
D

Do kad Obradovicu

pre 2 meseca

Tri godine iste gluposti-1% se nista ne menja,ruglo od odbrane,smesni preplaceni Panter i igra koja je sramotna u 90% utakmica.Imas budzet i privilegiju da dovodis igrace po zelji-pa kako nije sramota i tebe i Savica?? Sta radite na treninzima,jel golf trenirate...
S

Saqqq

pre 2 meseca

Na kraju sezone šta god uradili pantera oterati, prodati šta već, 2 miliona a ništa nedoprinosi, šta više unakalio nas je mnogo utakmica koje smo trebali da pobedimo.
B

Burek

pre 2 meseca

Divlji igrač, tako vam je oduzeo F4 prošle godine
V

Von

pre 2 meseca

E moj Panteru 27 posto sut,sramota.
7

777

pre 2 meseca

Zasto je Uskokovic dobio nesportsku ?
В

Вили Вонка

pre 2 meseca

Јер се унео Ледеју у лице и одгурнуо га, након што је Ледеј оправдано добио техничку.
@

@777

pre 2 meseca

U pitanju je velika kosmička zavera protiv Uskokovića.
f

fakat

pre 2 meseca

kevin panter, nedovoljno dobar za aba ligu...
B

Burek

pre 2 meseca

Kad pri rezultatu 73:69 Borac dozvoli seriju 11:0 Partizana, ne zaslužuje ni častan poraz, a kamoli pobedu
d

druze mecevi

pre 2 meseca

se namestaju, uzivo kladjenja i cuda..otuda serije..pustaju i jedni i drugi kada zatreba...opusti se
B

Burek

pre 2 meseca

Ne razumem čemu ovi minusi, nisam prozivao Partizan ili slično, već sam samo hteo reći da bilo koja ekipa koja dopusti ovoliku seriju pred kraj meča ne zaslužuje pobedu (dakle, rekao bih to isto i da je bilo obrnuto)
@

@druze mecevi

pre 2 meseca

Ima smisla to što pričaš
z

zviz

pre 2 meseca

e moj zeljko i tvojih 118 akcija u napadu sto imas