Partizanov rastanak sa Parahovskim, Belorusu 75.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.11.19. | 15:15

U Humskoj aktivno rade na pronalaženju novog rešenja u reketu

Artjom Parahovski više nije igrač Partizana. Kako piše dnevni list Kurir, dve strane su pronašle način za raskid saradnje, pa će Belorusu biti isplaćena jedna i po plata, što je oko 75.000 evra.

Konačnim dogovorom zadovoljni su i u taboru Partizana, iako je Parahovski došao kao kao najskuplje pojačanje, u čije se mogućnosti nije dovodila nikakva sumnja. Ipak, bivši igrač Ritasa, Makabija, Nižnjeg i Hapoela je potpuno podbacio.
"
Da, do kraja dana raskidamo ugovor s njim. Jedino što mogu da vam kažem jeste da je klub napravio dobar dogovor s Parahovskim i njemu će biti isplaćen samo jedan deo ugovora. Mi sada tražimo drugo adekvatno rešenje na toj poziciji", rekao je za Kurir predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Izabrane vesti

Crno-beli su u ovom trenutku u reketu imaju trojicu "lakših" centara Vilijama Mozlija, Nikolu Jankovića i mladog Dušana Miletića, pa čelnici kluba iz Humske aktivno rade na pronalaženju još jednog visokog igrača, koji bi ozbiljno pojačao konkurenciju i olakšao posao i mogućnosti treneru Andrei Trinkijeriju.

Parahovskiu je ove sezone zabeležio zvega četiri nastupa u ABA ligi, gde je prosečno provodio 8,5 minuta na terenu, uz prosek od tri postignuta poena i 0,8 skokova. U Evrokupu je odigrao jedan meč više, prosečno je na terenu bio osam minuta, a postizao 1,6 skokova, uz 1,2 skoka po utakmici.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara