(Star sport)
(Star sport)

Partizanov slom u nekoliko sekvenci

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 10:06

Reakcije Kevina Pantera privukle pažnju

Prošle godine je takve šuteve pogađao kad se lomila sezona. Najviše se pamte dva, onaj u Monaku, vredan sigurne pozcije u plej-ofu, te hitac iz Madrida kojim je ranio Real. Logično je bilo da Kevin Panter pokuša još jednom da obraduje Grobare, samo što protiv Bajerna nije uspeo. Ni da donese crno-belima plus pet, niti da ih vrati u rezultasku prednost posle pogotka Silvana Fransiska preko Franka Kaminskog kojim je, ispostavilo se, nemački predstavnik slavio u Beogradu.

Kao posledica neuspešnih pokušaja, kapiten crno-belih je ispoljio frustraciju čim se sirena u Areni poslednji put oglasila. Čak se ni redovni hroničari zbivanja u Humskoj ne sećaju kad su prethodni put videli onako besnog Amerikanca, što su ovekovečili fotoreporteri agencije Star sport.

Izabrane vesti

Pretpostavlja se, besnog na sebe. Zato i reakcije u vidu bacanja na pod, udaranja dlanovima o parket, privukle pažnju koliko i ta dva promašena šuta u završnici. Sportista je to, teško se sa porazom miri.

Zato, ni sam Kevin Panter ne može da vrednuje prethodna 22 poena i činjenicu da je bio najefikasniji igrač Partizan Mozzart Beta, jer je propuštena šansa da se napravi korak ka doigravanju. Navijačima ostaje da veruju da je u prstima kapitena ostalo dovoljno samopouzdanja da pogodi naredni put.




tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetEvroligaKevin Panter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara