Komentari na vest

Partizanova mozgalica za novo čudo u Areni: Kako zaustaviti MVP nalet Vezenkova?

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Samo hrabro i jako Partizane Olimpijakos je brutalan i fantastican tim treba zaustaviti Vezenkova,Slukasa i Larencakisa.Ako se oni raspucaju Partizan ce biti u ozbiljnom problemu.Nadam se samo da ce se obeleziti na tribina tacno 24 godine od Nato bombardovanja koje je trajalo tacno 78 dana i u kom je poginulo puno ljudi.😭😭😭
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Jesu jaki, jesu kompaktni, ali dobijamo lagano. Recept za pobedu je malo više minuta za Andjušića jer je već dugo na hladjenju, a 2-3 njegove lagane trojke mogu da donesu hladnokrvnost i ostalima. A na Vezenkova kombinovano Papapetru i Ledej. Valjalo bi da Egzum večeras malo više provede na trojci, i odvaliće.

Sliks17

pre oko 1 godinu

Prizemljenje
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...ma daj, preterujete vise, kakvo cudo, zvezda ih dobila prosle sezone i kuci i u gostima, ove u gostima bez najboljeg igraca. uostalom, ako ti treba cudo da pobedis nekoga kuci, cemu da se nadas onda u top8 gde treba da pobedis tri puta uzastopno. nego je ovo kao i cele sezone, propaganda, igrali su cele sezone protiv istih ekipa a pogledajte naslove kako su najavljivane utakmice partizana a kako zvezde. zvezda igra protiv makabija a partizan protiv visestrukog sampiona evrope itd...
I

Inteligencija

pre oko 1 godinu

ZVEZDU SU PUSTILI. JASNO KO DAN !
L

Lepi B

pre oko 1 godinu

Dvojka ko vrata
J

Jtd

pre oko 1 godinu

Tacno, naslov cudo u startu ih stavlja u podredjen polozaj sto je samo po sebi lose. I part i zvezd kod kuce mogu dobiti bilo koga i to je daleko od toga da bude neko ne znam kakvo cudo i malo vise optimizma svima bi pomoglo
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Nikako, izgubicemo svakako jer su bolji, a i sudi onaj Lokermozer, tako da ce Partizan igrati i protiv tradicije.
B

Boltauzer

pre oko 1 godinu

Probati samnom?
G

Gost543

pre oko 1 godinu

Jel si ti centar?
G

Gost e

pre oko 1 godinu

Kakvi bre cudo, Partizan i Zvezda kakve igrace imaju, cudo je, ako kod kuce nisu ravnopravni sa bilo kim.
o

olimpijakos barsa

pre oko 1 godinu

real efes i armani su za klasu ispred svih , po svemu..sad sto ne zasijaju uvek to je druga stvar... tu ubrajam i cska...ne moze se njima pretiti ni na svome terenu..
s

slavuj

pre oko 1 godinu

Jaka utakmica, favorit ne samo za F4 već i za titulu. Poraz večeras ne mijenja ništa, idemo dalje. Još 4 kola, samo hrabro i dobra odbrana. Ne sviđa mi se što sude Litvanac , Turčin i ovaj Nijemac, ali šta je tu je. Od ovih ekipa koji su ispod 8 mjesta najopadniji je Armani, kompletirali su se, imaju jaku ekipu i samo poraz su ispod Baskonije i Žalgirisa. Čini mi se da će dobaciti do 8 mjesta, jer su u dobroj seriji pobjeda. Ako dobiju večeras eto njih u igri.
P

Prava steta

pre oko 1 godinu

sto vam Pukla stavili da sudi.
B

Bb+

pre oko 1 godinu

Pusti sudije i gluposti..
G

Gost3556

pre oko 1 godinu

Da li bi bio zadovoljan da su delegirati Boltauzera.Javora i Pukla.
F

Fudbal više ne stanuje ovde

pre oko 1 godinu

Čudo ??? Pa Partizan je favorit po kladionici.
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Ovaj tekst je u najmanju ruku smesan. Prvo, pobeda nije cudo, jer nije ni velika razlika u kvalitetu. Razlika je bila velika u prvoj u Pireju, ne zato sto je Partizan otisao poprilicno oslabljen, nego zato sto je igra bila losa na pocetku sezone. Sa ovom igrom iz zadnjih utakmica, ovo je uz navijace egal. Cudo je bilo 2009 kada dobijamo sa Sinovcem, Djekicem, Mitrovicem, Milosevicem, Bozicem, a ceo tim ne vredi vise od 2m. U Oly Cildres 4,5m i Kleiza 3,5m +Teo, Papalukas, Vujicic, Pen itd... Drugo, smesno je o Oly pricati o samo jednom igracu, kolko god on bio dominantan. Ni svemoguci Majkl ne bi video prsten bez Skotija, Tonija, Ker, Kartrajta... Mi smo se u prvoj nekako i drzali u pocetku, al nas slomise Larencakis i Slukas. Po meni treba od prvog minuta igrati jako na bekovima i spreciti dotok lopte na Vezenkova, igrac koji ga cuva ispred njega, i poceti sa Smajlijem i Ledejom koji se menjaju kao cuvari na Sasi. Bez obzira da li Fal poceo ili ne. Mislim da je kljuc zaustaviti Slukasa koji je glavni kreator, kao i povratne lopte Papanikolaua. Oly ima sistem koji funkcionise od starta, jer su sacuvali kostur ekipe, zato nam odbrana veceras treba vise nego ikada. Mozda ce vam zvucati smesno, al ja bih stavio Andjusica da cuva Slukasa, moze. Samo jako i hrabro, i naravno NAPRED PARTIZAN!
G

Gostkkp

pre oko 1 godinu

Po meni veceras najvazniji dueli Walkup vs Aleksa i Madar, Papanikolau vs Panter.. Papapetru ce da spakuje Vezenkova, zivi bili pa videli
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Moze i Papa, moze cak i Tristan, po cenu i neki brzi faul. Ma ima tu pregrst dobrih duela. Bice dobra utakmica. NAPRED PARTIZAN!
M

Miloš111

pre oko 1 godinu

Biće tesko, ali pakleno tesko, Olimpijakos trenutno najbolji basket igraju i do sad imaju skor u svim takmicenjima 20-1,imace dosta motiva da nastave da ih niko ne dobije, ali ako Partizana krene sut nema sta da traze, ako pojedinci pocnu da izigravaju neke kerefeke a ne da igraju kako im Zeljko kaze bice problema da se dobije Olimpijakos.
M

Mama kupila traktora

pre oko 1 godinu

I to ako krene sut, a sanse su pola pola.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Vi grobari sto prozivate ove botove za sendvice, pa sta je za covica da nahrani i napoji sendvic brigadu? Kada ima za Kampaca imace i za njih!
S

Sta reci...

pre oko 1 godinu

Ostojini sendvicari koji non stop vise na vestima zvezde nekog nazivaju botovima... auuu
Č

Čuj

pre oko 1 godinu

Ma pusti to sta kaze Evroliga za vase kukumakanje sa Cibosima?
G

Gost da

pre oko 1 godinu

Umakali smo.
x

xxxl

pre oko 1 godinu

Kako ide to sa botovima, ozbiljno pitam? Da li se okupe u jednoj prostoriji, pa za komp. ili se nekako preko mobilnih uvežu ili nešto treće? Kako im broje učinak? Ne možeš dobiti sendvič ako nema neki dokaz o učinku. Zna li neko nešto o tome? Kopka me, a nemam pojma.
I

IDeMooo jako

pre oko 1 godinu

Treci balkanski rat i kako preziveti bugarski noz u ledja :D Evo prilike da list na vetru pokaze sav svoj defanzivni potencijal i odigra za ekipu i spakuje Azisovog buraze u dzep. Ajmo hrabro momci ! P.S. Hvala komsijama za cuvanje ledja protiv Baskonije
a

aeiou

pre oko 1 godinu

Zar stvarno neko misli da će botovskim minusima formirati ili promeniti javno mnjenje, pa taj nije normalan. Meni, npr., na potpuno normalan komentar podrške mom klubu, gde rečju nisam pomenuo drugi klub, nalupali 20 minusa. Ili nisu svi svoji ili im je neko dao zadatak, ne znam. Ne ljutim se, samo nastavite da me zabavljate. Nadam se da ste osvojili bar neki sendvič.
A

Ab

pre oko 1 godinu

Nikako čudo to ne bi bilo!? Da 7. dobije 1. u ovakvoj EL na svom terenu... Malo realnosti.. Drugo, pošto se ovih dana provlači moto "kako je lepoooo biti navijač" Partizana, meni kao zvezdašu to para uši i smeta... Valjda ti je "lepo" uvijek što si uz svoj klub, nekada više, nekada manje... Valjda ti treba biti "lepo" i kad tvoj tim izgubi, jer i porazi su dio sporta... To je nekako dio navijačke kulture...
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Samo vi nemojte o vernosti. Nas je i sa Vrapcem i Bezbradicom bilo po 4,5 hiljada i tada sam uzivao sto nismo isti, kao i sada. Tako da, ne pala.udi.
N

Naravno

pre oko 1 godinu

Naravno da su porazi deo sporta, a ne kad se izgubi derbi odmah saopštenja po nedelju dana.
p

prc

pre oko 1 godinu

https://twitter.com/Ostoja1945/status/1610597073233100806?cxt=HHwWjIC-pafg_tksAAAA 4500 kazes? pa Ostoja se ne slaze sa tobom...
G

Gost55t

pre oko 1 godinu

ahahahahahahaha kakvo cudo ? pa dobice partizan, mi smo.ih dobili tamo
n

nas su pustili

pre oko 1 godinu

tamo, nemoj da se lazemo vise
S

Smesno..

pre oko 1 godinu

Pa ovi imaju veci budzet od Olimpijakosa nemojte da nas zasmejavate...
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Auuuuuu... gurmanska za gospodina! i slobodan dan sutra!
S

Sal

pre oko 1 godinu

Covke ovom botu uplatiti viken u Ovcar banji, najoriginalniji je do sada.
M

Ma

pre oko 1 godinu

Pusti budzet, sta kaze Evroliga za vase kukumakanje vec 2 nedelje, al ce se oglasi ili ne.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Oni sa Olijem spektakl, a nas da smo najbolji lagao nas neko :(
3

3:2

pre oko 1 godinu

3:2 za Zvezdu u pobedama
@

@3:2 u pobedama

pre oko 1 godinu

I 20:2 u saopštenjima.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Hahahaha 20:2 u saopstenjima, bravo majstore, lepo si poklopio tog lika sto broji pobede.
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Svaka cast partizane! Ja sam prvi pljuvao i omalovazavao ali ostati u borbi za top 8 pored svih nedaca ove sezone koje ste imali, pa to je za duboki naklon. Alal vera.
S

Sal

pre oko 1 godinu

Kako je lep ovaj dan, sunce sija, gigant igra sa Olimpijakosom veceras u borbi za top 8, ne moze lepse :) Uzivanje je i privilegija biti navijac KK Partizana. Ajmo veceras crno beli samo jako i do pobede!
H

Hermano7

pre oko 1 godinu

Ova i jos tri dobicemo pa sta bude
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Auuuu Covke pojacao sendvic sa sezonskom salatom, vidi mladica botova sto su vredni od jutros.
P

Pa

pre oko 1 godinu

Ide proleće ide i salatica uz sendvič😀😀😀😀

Bojank91

pre oko 1 godinu

Zašto bi ovo bilo čudo?
Z

Zn

pre oko 1 godinu

Ma sta god da se desi mi smo snove ostvarili. Borimo se sa sebi ravnima kao sto tako i treba da bude, vodi nas najveci svih vremena koji zivi za Partizan, mojoj sreci nema kraja. Sve preko ovoga bice cisto za jos lepse ukrasavanje ove crno bele bajke. A ovi sto placu ne mogu im pomoci nikako..
a

aeiou

pre oko 1 godinu

Kako zaustaviti? Nikako, dati koš više i to je to. Jaki su k'o zemlja, ali osećam da možemo, makar u produžetku. Osim standardnih, potrebno nam je i da 'polude' Avramović, Papapetru i Smajli. Prva petorka sama ovo ne može dobiti.
m

moj grobare

pre oko 1 godinu

Nemoj tako da si skroman ipak mi imamo medju najvecim budzetima u Evroligi
P

Pih bre...

pre oko 1 godinu

Sta je Olimpijakos bez trenera za tim sa najvecim budzetom u istoriji Balkanske kosarke sa legijom stranaca , sa 7 mesta do evrolige samo u zemlji Dembeliji
M

Mop

pre oko 1 godinu

Ajde?
T

Tako je

pre oko 1 godinu

Sta je to budes u sezoni 2012 deseti u ABA ligu, pa kupis da kao deseti igras Evro kup, i posle trosis vec 10 godina milione i milione da bi bio 14-sti u Evroligi.
M

Mop

pre oko 1 godinu

U poslednjem kolu izborili opstanak. Posle vaskrsli iz pepela.
n

ned razumem

pre oko 1 godinu

Za novo "cudo u areni" a koje to cudo je stvorio ovaj preskupi tim Igokeje koga finansira vlada Srbije? Efes kojeg dobija i alba???
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

Samo vi muceni ponizeni od Albe u sred Beograda sa 6.8Mil Kampacom
G

Gost e

pre oko 1 godinu

Dobro, samo kad ste vi pobedili Albu dva puta.
p

povraticu...

pre oko 1 godinu

Za te dve silne pare naroda potrosene ,normalno bi bilo da pobede Olimpijakos kao što je zvezda pobedila Olimpijakos u pireji, a tad to cudom niste nazivali...
M

Ma da

pre oko 1 godinu

Ma pusti ti to, nego dokle ce da trosite milione i milione za 14 mesto u Evroligi?
A

Alcatraz

pre oko 1 godinu

Brat NANELI rešava goste iz pireja⚫⚪⚫⚪⚫⚪💪💪💪💪💪💪
Č

Četnici Sever 1989

pre oko 1 godinu

Napred Oly! Braćo, razbijte ih! Srbi su uz vas!
G

Gost III

pre oko 1 godinu

Vi se ne ložište na Top 8, čemu onda interesovanje za ovu utakmicu.
S

Sudija Picilkas

pre oko 1 godinu

Severni, bio si ti i uz Baskoniju, Efes, Albu... sledece nedelje uz Barsu i Real.
k

komedija...

pre oko 1 godinu

Novo cudo u areni, kako ce preskupi bugarin, protiv siromaha iz Igokeje, protiv nepoznatih Pantera,Lideja,Exuma, Nanelija, Papapetrua, .....
k

komedija...

pre oko 1 godinu

Novo cudo u areni, kako ce preskupi bugarin, protiv siromaha iz Igokeje, protiv nepoznatih Pantera,Lideja,Exuma, Nanelija, Papapetrua, .....
g

gosti iz Nisa

pre oko 1 godinu

Sto bi Lidej i Smajli cuvali Vezenkova? Branice ga Papapetru i ajde mozda Lidej ako se spusti na 4.
N

Ne verujem

pre oko 1 godinu

"novo cudo u areni" ahahahahha sa najskupljim timom u istoriji ex yu, sa sve f4 igracima ,igracima makabija, Barselone ,Pao.Monaka to vi nazivate cudom????
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Najskuplji tim svih vremena ima bivse igrace Denvera, Milvokija (direktno iz NBA) Efesa, Monaka, Reala, najskupljeg igraca PAO, Olimpijakosa sa f4, reprezentativce Srbije i trenera kosmatog celavca.
g

gosti iz Nisa

pre oko 1 godinu

Napasti ga u napadu, probas da ga opteretis faulovima. Imam osecaj da ce Jani pokidati odbranu veceras.
a

ahahahah

pre oko 1 godinu

Novo cudo???? novo cudo??? pobeda u Evroligi je vama Cudo????
G

Gost445

pre oko 1 godinu

Novo cudo? sa legijom stranaca cudo? zvezda je pobedila ovaj olimpijakos u Pireju.
M

Mr.

pre oko 1 godinu

A izgubila od ALBE u Beogradu
N

Neverovatno

pre oko 1 godinu

Koliko su navijači partizana u ne znanju, u zabludi. VI NIKADA NISTE OSVOJILI ULEBOVU EVROLIGU, TAKMIČENJE KOJE SADA IGRATE. VI STE OSVOJILI FIBINU LIGU ŠAMPIONA. Srećom pa postoji internet, postoji Wikipedija pa možete da proverite. Ne umanjujem taj vaš uspeh, ali to nisu ista takmičenja. To su dve različite organizacije.
f

fdfddf

pre oko 1 godinu

Igrali su najjači klubovievrope tada, to je ko sada evroliga,
g

gosti Iz Nisa

pre oko 1 godinu

Nisu pratili, oni nemaju pojma sta su tad bili Filips, Kinder, Huventud.
a

all grobar

pre oko 1 godinu

E hvala ti sto si nas naucio! Veoma lepo od tebe. Koje je bilo najjace takmicenje te godine?
S

Sine

pre oko 1 godinu

Popi nesto za smirenje
G

Grobari to smo mi

pre oko 1 godinu

Neverovatno je koliko si ti nepismen, pa ne znaš ni gramatički da se pravilno izraziš. A, što se tiče samog naziva takmičenja koje je Partizan osvojio, ono je Evroliga što možeš proveriti gde god hoćeš, s to pod čijim je okriljem tada bilo takmičenje potpuno je irelevantno. Po toj logici vi niste osvojili u fudbalu LŠ, već Kup Šampiona?
N

NOLEEEEEEEEE

pre oko 1 godinu

pa niste ni vi osvojili ligu sampiona nego kup sampiona
l

lud i zbunjen,

pre oko 1 godinu

Poseti zvanični sajt EL, klikni na 'osvajači', pa proveri šta oni misle o tome. Pametnom dosta.
I

I po toj

pre oko 1 godinu

Logici, Željko nema 9 titula i nije najtrofejniji trener Evrope. Hahaha. Koliko ste smešni, da li ste svesni svoje nesvesti?
d

dani81

pre oko 1 godinu

Pa ni vi niste osvojili ligu sampiona nego Keš ista situacija kao sa nama,mi postujemo vasu tituli pa bio bi red da vi postujete nasu pozdrav
G

Gostcv

pre oko 1 godinu

olimpiakos nema neke igrace mozemo mi njih pobediti.
m

m@jstor

pre oko 1 godinu

vise su jaki kao tim...
G

Grobari to smo mi

pre oko 1 godinu

1. Partizan ima 16, a ne 15 pobeda 2. Neće Smajli i Zek prvenstveno čuvati Vezenkova, nego Jani 3. Taktika će biti da se Saša optereti faulovima, pa će meč krenuti spuštanjem na niski post protiv njega
G

Gost iz Srbije

pre oko 1 godinu

Slažem se. Lepo rečeno
K

Kula

pre oko 1 godinu

Malo ste pogrešili, sa 16 pobeda Partizan je sedmi, a ne sa 15 kako ste napisali. A igrac kao igrac, nije vanzemaljac, Zoc treba da odluči da li ce mu odrediti flastera ili ce ići na preuzimanje.
J

JSD Jugosloveni

pre oko 1 godinu

Sport, košarka se igra zbog titula, a vi ste zaboravili šta to znači. Na prvu titulu ste čekali tačno 3 Decenije, sada čekate Deceniju. Napred Olimpijakos, napred Braćo. Crveno je boja sreće, vernost belu boju ima, te dve boje Zvezdine su neka bude jasno svima...
R

Realnost

pre oko 1 godinu

Vi nam recite da se igra za titule??? Trofejniji smo od vas, pa u tih 10 godina Boston vas ne bi pobedio, sve ste imali na svojoj strani, ali polako proći će i to...
G

Gosttt

pre oko 1 godinu

Crveno je boja srece zato vi toliko imate srece u EL hahahahahha
G

Gosttt

pre oko 1 godinu

Crveno je boja srece zato vi toliko imate srece u EL hahahahahha
@

@Realnost

pre oko 1 godinu

Da, da, to je ta "Realnost" u kojoj vi živite. Sve dok ne možete da nas pobedite - "Boston nas ne bi pobedio, sve na našoj strani". Prvi put kad osvojite nešto, biće da je te sezone konačno sve regularno i da je pobedio bolji. Život crno-belih često nije lak..
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ali sto pise deceniju sa velikim D. Pismen kao Keba moral Severine hahahahhaha
d

djurisilo

pre oko 1 godinu

Cekali 30 godina pa smo docekali evropsku titulu. Vi ste titule osvajali odmah a nema vas nigde u Evropi.
N

Naravno

pre oko 1 godinu

Vi volite crveno belu šahovnicu i time se ponosite.