Partizanove sezonske u prodaji: Najjeftinija karta 15.000 dinara

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.08.21. | 10:42

Popust za najvernije navijače, odnosno vlasnike "Vera i vernost" kartica

Povratak Željka Obradovića vratio je i šampionske ambicije u crno-beli tabor, sa njima su u Partizan stigla i zvučna pojačanja, a sve to naravno ima i cenu što će navijači osetiti i po sezonskim ulaznicama za mečeve beogradskog kluba u narednoj sezoni.

Prodaja sezonskih karata počela je danas putem servisa Ticketline (TC Merkator, Novi Beograd. Bulevar umetnosti 4, lokal u prizemlju kod naplate parking, kao i putem sajta www.ticketline.rs), a ulaznice se prodaju po sledećim cenama:

Izabrane vesti

Tribina, Nivo 200: 15.000 dinara

Standard 2: 24.000 dinara

Standard 1: 32.000 dinara

Superior: 52.000 dinara

Premium: 58.000 dinara

Ulaznice za mesta pored terena (kategorije Court Seat i Top Fan – sa strane koša do klupe Partizana) i lože (Sky Box) prodaju se na upit. Sezonske ulaznice ne važe za prijateljske utakmice. Ulaznica za gornji, odnosno nivo 400, bar po trenutnom planu, prodavaće se samo za pojedinačne utakmice.

Prvi će do karata doći vlasnici kartica „Vera i vernost“, ljudi koji su u sezoni 2020/21 dali podršku Partizanu i avansno platili rezervaciju mesta za trenutak kada se omogući povratak u dvorane. Njima će na raspolaganju biti mogućnost kupovine ulaznice za mesta koja su kupovinom kartica „Vera i vernost“ rezervisali ili zamena za neka od mesta koja nisu zauzeta u drugim sektorima. Uz odbijanje već uloženog novca od cene sezonske karte, vlasnici kartica „Vera i vernost“ ostvaruju i pet odsto popusta u odnosu na istaknutu cenu. Potom će pravo preče kupovine ulaznica imati vlasnici sezonskih karata iz sezone 2019/20.

Dom Partizanovih košarkaša ponovo će biti Štark Arena mada će usled ranije ugovorenih evropskih i svetskih šampionata u odbojci, boksu i atletici koji se održavaju u najvećoj dvorani na Balkanu, određeni broj utakmica crno-beli igrati u svojoj staroj kući, čuvenoj hali „Aleksandar Nikolić“.

Zbog svih okolnosti i restrikcija izazvanih pandemijom virusa kovid 19, u prodaji će se naći ograničen broj ulaznica, pa iz Partizana apeluju: požurite do blagajni.

Prvu utakmicu na domaćem terenu crno-beli će igrati u periodu od 8. do 10. oktobra – tačan kalendar još nije poznat – protiv ekipe Studentskog centra. Prethodno, Partizan NIS će odigrati dve utakmice na gostujućem terenu, protiv Zadra i Splita.

Za sve detalje o ulaznicama, pravac na sajt kkpartizan.rs.



tagovi

KK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara