Komentari na vest

Partizanove sezonske u prodaji: Najjeftinija karta 15.000 dinara

Z

Zbaj

pre preko 2 godine

Kao da igraju NBA i EL u isto vrijeme...
G

Grobar NS

pre preko 2 godine

Pa videli od vas...
P

Podrska

pre preko 2 godine

Evo, ja cu kupiti sezonsku iako znam da na vise od pola utakmica zbog obaveza necu stici da odem. U znak podrske klubu za koji navijam i koji pokusava da napravi neku evropsku pricu. Zar i ovo gledate da vam se isplati?!
G

Gost hz

pre preko 2 godine

Hajde slikaj,da vidimo.
V

VeritaS

pre preko 2 godine

Na one smesne cene sezonskih od pre par sezona,partizan nije mogao da dobaci vise od 4500 sezonaca.U Ek su imali 7 i po prosejk gledalaca u Areni, sto je smesno.U Aba duplo manje.Sto je tek smesno da pokrije sve troskove.Videvsi ove cene sezonskih.Nece imati vise od 5000 sezonskih, i neka im prosek bude dolazaka na meceve 8 hiljada ili 10,mada igrace dobar deo meceva u Pioniru,ne Areni.Te price da zive od prodaje karata su price za malu decicu.Smesne.
I

Ipak realno

pre preko 2 godine

Skupa karta za EK. Realno 100€ treba bude najeftinija.Mnogo je ovo para.
p

pace

pre preko 2 godine

ako ti je skupo nemoj kupovati ima ko hoce skuplji tim tako da mora biti i skuplja karta
A

Aebre

pre preko 2 godine

prosle nedelje sam u petak i subotu na izlaske potrosio 15.000 dinara...pa necu izaci sledeci vikend gledacu filmove i eto sezonske
G

Gostop

pre preko 2 godine

Sta si jeo,nosorozi i zirafe?
C

Cokili

pre preko 2 godine

Ako neko ne moze da odvoji 10e mesecno za propusnicu onda ne treba ni da je kupuje. Ni ja ne vozim boinga jer nemam pare da ga kupim pa ne kukam po forumima i portalima. Bice pojedinacnih karata po nizim cenama i mocice svi da dodju da odgledaju neku utakmicu. Dosta vise kuknjave, borite se za sebe jer drugi sigurno nece.
B

Budiuzklub

pre preko 2 godine

Ljudi, stvarno nema potrebe za ovakvim komentarisanjem. Nas klub živi od posete navijača, imamo najtrofejnijeg trenera, imamo strašan tim, dobru organizaciju, konačno deluje da je Partizan na stazama na kojima i treba da bude i sad treba da podržimo maksimalno. Ja razumem da nemaju svi novca i da hrane porodice i da je na prvi pogled ovo velika cifra. Ko god je u mogućnosti neka kupi sezonsku, ko ne može, razumljivo je, živimo kako živimo, neka dođe na najbitnije utakmice, neka bude uz klub spram svojih mogućnosti, ali nema potrebe pričati kako je mnogo. Jer nije. Smanjite cigarete za 4 kutije mesečeno i eto sezonske, kupujte zaječarsko umesto stranog piva, nemam pojma, uštedite neki dinar za ovo zadovoljstvo koje imamo priliku da gledamo
G

Gost e

pre preko 2 godine

Mnogo je i za LS a kamoli za ovo.
Р

Реалиста

pre preko 2 godine

Е вазда ће Србадија да коментарише на релацији прескупо - није прескупо. Просто, прескупо је некоме ко ради за 400 евра (или мање), приступачно некоме ко ради за 700-800, а сасвим одговарајуће онима који узму преко 1000 евра месечно (иако их, реално, ни у Београду нема превише). Крај расправе илити ''свака роба има свог купца''.
R

Realizsta

pre preko 2 godine

@realista problem je sto 60% srbije radi za platu do 400 evra
n

niszvezda

pre preko 2 godine

@Realizsta problem je što je tih 60% u bgdu i severnije...od Jagodine ka jugu, do Vranja i Preševa, 60% radi za 25000 i manje...
@

@niszvezda

pre preko 2 godine

Mozda je veca plata u Bg nego u Vranju, ali niko od vas Juznjaka da kaze i drugi deo istine.Da je zivot u Vranju 3 puta jeftiniji nego u Beogradu.Ja u Bg popijem 2 piva u kaficu za 600 dinara, kod vas u kaficu popijes 6-7 piva za te pare.
K

Kal.....ko

pre preko 2 godine

cena piva u kaficu se razlikuje sigurno, ali potrosacka korpa, sto ce reci namirnice za zivot, hleb, mleko,kore, voce, povrce, pa i pivo itditd... je isto i u Bgu i u drugim gradovima...
M

Ma vazi

pre preko 2 godine

Vazi sto se je ista potrosacka korpa u Beogradu i Vranju.Ovde jaje duplo skuplje.Voce povrce sve je skuplje u Beogradu.O nametima za stan takodje da ne pricam.U Beogradu je infostan svaki mesec za stan od 70 kvadrata 13 hiljada dinara.Dole i ne znaju sta je infostan.Tako da plata u Bg od 500€, je taman ta Vranjska od 250€.Isto.
@

@niszvezda

pre preko 2 godine

Gorivo, stanarina, voce, povrce, bukvalno svaki segment zivota u Beogradu skuplji je nego dole na Jugu.Tako da ne vidim poentu price.
G

Gostara

pre preko 2 godine

Dajte ljudi, hoćete dobru košarkaši, trošite po 100e u izlasku, a 15k za skoro celu godinu košarke vam mnogo??
U

Ujče Žitko

pre preko 2 godine

Zacepili ste ga papreno
P

Pitanje

pre preko 2 godine

Da li vaze i za utakmice Evrolige ili samo za Aba ligu ?.
P

Pitam za druga

pre preko 2 godine

Jel važi za Evroligu?
R

Robert76

pre preko 2 godine

Dodje mu 200 din po utakmici...
p

pacino

pre preko 2 godine

Isplati sezonska visestruko,pogotovo ako izborimo prednost domaceg terena u evrokupu, a i bez toga je veliki broj utakmica na domacem terenu.
@

@Al pacino

pre preko 2 godine

Da l' uopste znas u kom formatu se igre EK
A

ArheologAki

pre preko 2 godine

Pa ovo je realna cena sezonske karte. Basket se igra od oktobra do maja, što mu dodje 8 meseci gledanja konstantne košarke i barem 2,3 utakmice na domaćem terenu mesečno. Kad se podeli tih 15 hiljada koliko je sezonaska sa brojem meseci koji se igraju ispadne malo manje od 2 hiljade mesečno, što je sasvim korektna cena.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Svi znamo da nece biti publike od pocetka sezone pa do prolece i to doktori najavljuju ali jbg limar je drzava u drzavi gde zakoni ne vaze pa najavljuje cene sezonskih karata ali dobro ima botova Snsa ili ce iz Nemanjine kupiti deset hiljada sezonskih ulaznica da bi se malo pokrio ogroman drzavni budzet,,,,

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Ko te izlagao da nece biti publike
P

Preterivanje

pre preko 2 godine

Sta je ovo, pa nemamo mi engleski standard.
K

Ko neće, ne mora

pre preko 2 godine

Al imamo tim koji je srazmeran engleskom standardu. Ako hoćeš da ga gledaš, plati... Mi bi sve za džabe.
E

Ekonomija

pre preko 2 godine

Pa iskreno ne sme se biti licemeran. Da, drzava obezbedjuje odredjeni deo budzeta. Ali ne moze se ocekivati da dodju najbolji trener u Evropi, skupi igraci i da se stavi 10000 dinara cena karte. Pre dve godine Standard 1 sam platio 13500 din. Ali i tim je bio mnogo jeftiniji od ovog sada, tako da je ovo ocekivano. Na zapadu je cena karte za pojedinacnu utakmicu oko 60€ (obicna ligaska utakmica). Cena je visoka za ovdasnje standarde, ali da li je skupa pa i ne bas. Sportski pozdrav

Вукашин Кљајевић

pre preko 2 godine

Па што не доводите и играче у складу са стандардом?
R

Robert1972

pre preko 2 godine

Mnogo ti 120€? Hahahaha
V

Vlax

pre preko 2 godine

Pušten je samo nivo 200. Nivo 400 je duplo jeftiniji, ali neće biti u prodaji jer će se utakmice igrati i u Pioniru. Da ne pričamo o virusu i da li će i kako moći da se gledaju utakmice u halama. Cena je realna, mi živimo u državi koju nazivaju ekonomskim tigrom, imamo love k'o šaše :)
G

Grower

pre preko 2 godine

Raspravljate o cenu 15000 dinara. 4 boksa cigareta i manje. To se ispusi za mesec dana. 4 kese iz nekog marketa. Mala je to cena za instagram kompleksase.