(©MN Press)
(©MN Press)

Pavićević: Moja porodica bila je najveći navijač Jugoplastike i Hajduka u Crnoj Gori, zavoleo sam košarku zbog Šolmana

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.11.20. | 09:16

Emotivan je bio trener Barana nakon trijumfa na Gripama

Košarkaši Mornara iz Bara nadoknadili su 15 poena zaostatka protiv Splita i slavili na Gripama rezultatom 95:87 u okviru 8. kola Jadranske lige. Mornar je na sedam utakmica upisao šest pobeda, a poraz mu je nanela jedino Crvena zvezda. Nema sumnje da su Barani pretendenti na regionalnu titulu i da iz sezonu u sezonu rade sve bolje.

Na konferenciji za medije nakon trijumfa nad Splitom, strateg Mornara, Mihailo Pavićević, otvorio je dušu i otkrio da je za njega utakmica bila vrlo emotivna, i da je vezan za Split, Dalmaciju, Jugoplastiku i Hajduk.

Izabrane vesti

“Želeo bih da se zahvalim na sjajnom gostoprimstvu koje smo doživeli u Splitu, a ujedno i da čestitam ekipi Splita na izvanrednim igrama do sada. Pokušavao sam da uverim igrače da će utakmica biti teška. Moj kolega Skelin radi dobar posao. Ušli smo vrlo opušteno u prvu četvrtinu, dopustili im da se razigraju. Srećom, u drugom poluvremenu smo pojačali odbranu. Našao sam petorku koja je odbrambeno odradila fantastičan posao. Bili smo i mnogo pametniji u napadu. Za nas je ovo bitna pobeda”, rekao je Pavićević, a zatim dodao:

“Ova utakmica je za mene posebno emotivna. Moja familija, moj pokojni otac, stric, brat od strica, brat, bili smo najveći navijači Jugoplastike i Hajduka u Crnoj Gori. Bilo je neprospavanih noći nakon poraza Hajduka. Najteži mi je bio protiv Sent Etjena od 4:1. To je jedna od najtežih sportskih noći. Drugi je emotivan, poseban. Razlog zbog kojeg sam počeo da igram košarku leži u Splitu, a to je Damir Šolman. Čitavog života sam nosio broj 12. Nisam imao prilike da se upoznam sa njim, ali ga pozdravljam i pozivam ga da bude naš gost u revanšu u Baru. Biće mi izuzetno zadovoljstvo”, zaključio je Mihailo Pavićević.



tagovi

KK MornarMihailo PavićevićKK SplitJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara