(©Dragana Stjepanović/Mozzart Sport)
(©Dragana Stjepanović/Mozzart Sport)

Pešić o Jokiću: On će uvek biti deo tima

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.09.23. | 14:00

“Nije važno koga nema”, poručuje Gudurić

Ceo svet se čudi: Srbija bez Nikole Jokića (i još nekoliko sjajnih momaka) stigla je do finala Svetskog prvenstva. Rezultat je sam po sebi fenomenalan, a kada se uzmu u obzir i te okolnosti dodatno dobija na snazi.

Selektor Svetislav Pešić je posle trijumfa nad Kanadom dobio, pored ostalih, pitanje i o izostanku Jokića. I dok javnost u Srbiji polemiše oko toga kako se odnositi prema najboljem igraču sveta kod sledećih takmičenja, za stratega Orlova nema dileme da je as Denvera neko na koga računa za ubuduće.

Izabrane vesti

Ne znam je li ovo najbolji momenat da se priča o Jokiću, ali će on uvek biti deo tima. On je najbolji igrač na svetu i sjajna osoba. Sada nije vreme da se priča o njemu nego o onima koji su ovde”, poručio je Pešić.

Isti novinar postavio je i Guduriću pitanje o Jokiću...

“Nebitno je koga nema ovde, važna je ova grupa momaka, ko nosi dres Srbije. Ne odustajemo, borimo se do kraja, to nam je u krvi. Jako smo ponosan narod, predstavljamo naše porodice, navijače, sunarodnike, našu zemlju. Mogu samo da zamislim kako je sada u Srbiji. Nije važno koga nema, već da onaj ko je tu pruži 100 odsto od sebe“, podvukao je Marko Gudurić.


tagovi

Nikola JokićSvetislav Pešićkošarkaška reprezentacija SrbijeMundobasket 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara