Foto: Fiba
Foto: Fiba

Bogdanović finale igrao bolestan

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.09.23. | 17:40

"Bilo je pitanje da li će igrati meč", rekao je selektor Srbije posle poraza od Nemaca u Manili

Peh za pehom kada je Srbija u pitanju. U finalu Mundobasketa smo ostali bez Ognjena Dobrića koji se povredio u uvodnim minutima, ali to nije bio kraj problemima. Selektor Srbije Svetislav Pešić je otkrio na konferenciji za medije da je velikih problema pre utakmice sa Nemačkom imao naš najbolji igrač i kapiten Bogdan Bogdanović.

Naime, već pre početka utakmice se videlo da Bogdanović nije izgledao kao prethodnih dana. Promašivao je šuteve, odlazio u svlačionicu, ali kada je utakmica počela, bekako je sve palo u zaborav, posebno posle 13 poena u prvoj deonici i 17 u prvom poluvremenu.

Izabrane vesti

Međutim u nastavku je bilo evidentno da Bogdanović nije na 100%, a ono što se svima pričinjavalo Pešić je potvrdio.

"Za ovakvu utakmicu, bila nam je potrebna veća rotacija. Medicinski tim je učinio sve što je mogao da oporavi igrače, ali bilo je jako teško. Puno pehova nas je pratilo, a u finalu Bogdan Bogdanović se osećao bolesno i bilo je pitanje hoće li igrati večeras", rekao je Pešić i dodao:

"Moram da budem ponosan, ko ne bi bio ponosan. ALeksa je igrao sjajno, 38 sekundi pre kraja imali smo šut za izjednačenje. Ali, to je finale, morate biti u boljoj fizičkoj formi da bi odigrali na vrhunskom nivou".



tagovi

Bogdan BogdanovićSvetislav Pešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara