Pešić se "boji" svog igrača: Ako budem pričao o njegovoj inteligenciji, oduzeće mi posao

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.12.19. | 12:50

Očekuje da i ostali igrači shvate šta se od njih traži

Još jedno gostovanje u domaćem šampionatu Barselona je završila pobedom kroz iglene uši. Ovoga puta Mursija je bila ta koja je pretila tri četvrtine, ali su izabranici Svetislava Pešića došli do pobede (84:75) izuzetnom igrom u poslednjoj deonici. Nakon utakmice, srpski stručnjak nije u prvi plan istakao najefikasnijeg pojedinca utakmice Nikolu Mirotića, već Pau Ribasa.

A retko se dešava da Svetislav Pešić javno uputi takve pohvale za nekog svog igrača.
“Ribas je bio odličan. Već dva meseca ne trenira i polako ulazi u ritam. On je košarkaš sa mnogo iskustva. Ne želim da govorim o tome koliko je inteligentan, jer ako to uradim uzeće mi posao”, našalio se Pešić.

Izabrane vesti

Sjajan je bio i Ante Tomić sa dabl-dabl učinkom - 17 poena i 13 skokova - pa je srpski stručnjak istakao i njegovu dobru igru.
“Igra jako dobro i veoma sam zadovoljan sa njim. On i Ribas tačno znaju šta tražim na terenu i to sprovode. Nadam se da će i ostali igrači u ekipi to shvatiti. Ali, sve će to doći na svoje”, istakao je Pešić.

Samom utakmicom srpski stručnjak nije bio zadovoljan u potpunosti, osim igrom u drugom poluvremenu.
“U drugom delu smo izgubili samo dve lopte što je sjajno. Uz to, uspeli smo da zaustavimo Mursijine šutere Tulsona i Dulkisa. Čak su se i Dejvis i Oriola probudili posle lošeg starta”, zaključio je Pešić.

Nemilosrdan ritam za Barselonu se nastavlja jer ih već u petak (21.00) očekuje teška utakmica sa Panatinaikosom na domaćem terenu u okviru 13. kola Evrolige.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara