Komentari na vest

Petrušev: Razmatrao sam sve opcije, u Zvezdi mogu najbolje da se razvijem

D

Dobro te znam

pre preko 1 godinu

LAZ : TO NISU TVOJE RECI .
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Kazu sport zblizava ljude, a ja ovde vidim permanentnu svadju izmedju pripadnika istog naroda.
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

TO SU RECI CIGE RAZNATA. BUDI ISKREN
K

Kljaki

pre gotovo 2 godine

S.Obradović-Berić-Gurović-Milojević-Drobnjak. Lagano do zlata.
A

Auuu

pre gotovo 2 godine

Vidi napredne izd...rkotine limarove kako pljuju decka..E bednici napredni sve vam jbm olosko
a

a da nam

pre gotovo 2 godine

liznes rCma nakon velike nuzde? :0 ajdeee kao i uvek sto radis
o

olosu jedan

pre gotovo 2 godine

jbm ti onu koja te okotila takvog besnog
t

tetka vesna

pre gotovo 2 godine

kondicioni trener
I

Internet, XXI vek

pre gotovo 2 godine

Nema vise spinova i maderaskih lazi i prekrajanja istorije ;) Petrušev je okačio sliku iz detinjstva u dresu Partizana i poslao jasnu poruku: "Nikad protiv Partizana, samo odgovor na provokacije igrača", napisao je Petrušev na Instagramu
N

Ne lazi...

pre gotovo 2 godine

Ta slika o kojoj pricas zaista postoji ali je decko u ZVEZDINOM dresu kako drzi pehar osvojen na turniru za pionire! Vi iz laktasa lazete i kad se bogu molite!
Z

Zoki959

pre gotovo 2 godine

Dečko je smešan igrač, Koprivica ima da kida sledeće sezone . Petrušev u ovom trenutku nema mesta u Partizanu obzirom da se čeka još jedan igrač na poziciji 5 tice, (Milutinov) !!!
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Nema mesta kada nije dosao. Da je kod vas pricali bi da nema razlike izmedju njega i Jokica. Ovo za Koprivicu ti je dobar vic.
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

Ne budi smešan, Petrušev je igrač koji igra košarku mozgom za tog koprivicu kog pominješ, a pritom i ima meku ruku za razliku od koprivice koji je obična sirovina.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Za njega je bitno samo da igra i da mu trener pokaze da veruje u njega. Secam se proslih kvalifikacija u reprezentaciji, pre ova dva poraza. On je bio zver u odnosu na igraca koji je danas. Unistili su mu samopouzdanje.
N

Noleeeeeee

pre gotovo 2 godine

Jedini pristali da ovaj anti talenat ima zagarantovano 25+ minuta
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Videces kolike ste antitalente placali po 2 mil po sezoni. Kula od karata ce se srusiti veoma brzo kad krenu da traze tri lopte po terenu a samo je jedna. Kad svi hoce da je potrose jer je bitna licna statistika. Crveni se popisao na karijere Dangubica i zagorca i to ce mu se vratiti kao bumerang. Bogami i na karijeru Avramovica a Andjusic je samo dekor. Pare ne prave tim obice se to o glavu. Petrusev? Pa pronece vas ove sezone.
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

tesko da je bio projekat za drzavni projekat,tamo idu samo milion ipo pa na gore iskreno,jedino andjusic kao bekap opcija od 800 000 da bude treci bek i da se zamazu oci da ima srba satro u ekipi.ali ono sto je zapoceo radonjic zavrsice jovanovic i poslati u transilvaniju cvekloglua.petrusev protiv njih moras najjace
S

Sampion evrope 92

pre gotovo 2 godine

Ovde je sve kristalno jasno.... Petruseva je Partizan cekao da zavrsi letnju ligu, uslo se u pregovore sa njim medjutim te uslove i zahteve koje je on imao Partizan nije hteo da garantuje, da bude prva opcija na centru. Zato se i cekalo sa potpisom Lesora, da je dosao Petrusev, Lesoru ne bi ugovor bio produzen. Otiso je u zvezdu i normalno zelim mu sve najbolje.
G

Gostre

pre gotovo 2 godine

Nemaš ti pojma. Propao si već,a u fmp2 ćeš još više propasti. Al jbg,u Partizanu nemaš mesta,zato moraš u mali klubić
R

Realni delija

pre gotovo 2 godine

Taj mali klubić vas dere godinama i još će. Platite porez!
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Kaze navijac kluba ciji je najveci uspeh odlazak Radonjica
S

Sladjann

pre gotovo 2 godine

U zvezdi je jer ga niko neće ..... Koji crni NBA za njega ,najveći klub u karijeri njegovoj je zvezda.... A NBA može samo gledati na TV.....
H

Hrvoje

pre gotovo 2 godine

Pa veoma jednostavno, zašto bi neki košarkaš sebi dozvolio, nema veze za bilo koji novac, da se Želimir Obradović bez veze dernja na njega, ja to sebi prvi ne bih dozvolio.
z

zato ti i nisi

pre gotovo 2 godine

nista postigao u zivotu, zato ti i komentarises velikog Zeljka zato si ti u podrumu uplakan a on na vrhu Evrope sa 9 EL titula ;)
P

Petrusev ce...

pre gotovo 2 godine

....da stavi katanac na drzavne milionere iz igokejedinamik! Zivi bili pa videli!
o

ono sto te kida

pre gotovo 2 godine

"Nikada protiv Partizana."
B

Bursanje

pre gotovo 2 godine

Pre dolaska Petruseva u Zvezdu komentari navijaca fuzionisane igokeje: on je najbolji mladi centar Evrope,odavno nasa drzava nije imala tako talentovanog igraca,bice drugi Jokic provereno,takav talentar se radja jednom u 100.god..itd itd A sad nakon dolaska i potpisa za Zvezdu: nema pojma,drugi je zagorac,najgori centar Evrope,propali talenat,Miskova kombinacija,da je valjao ostao bi u Efesu,promaseno pojacanje...itd itd haha,vidi se iz aviona da igokeasi oce da svisnu od muke! Au sta im radis Covo legendo pa to je neverovatno,nocne more imaju zbog tebe, 11.god bez ijedne titule i igranje EL pa to je za Ginisa!
d

dr.Nebojsa

pre gotovo 2 godine

Eno vam na internetu mozete i sami da vidite i pronadjete sliku Petruseva dok je igrao u pionirima Zvezde kako drzi pehar nakon osvojenog turnira za mladje kategorije i kako ljubi grb Zvezde na dresu dok drzi trofej u rukama! Toliko o tome ZA KOGA NAVIJA jos od malena,ta slika je govori sve!👍
I

Internet, XXI vek

pre gotovo 2 godine

Jooooj sto volim sto je doba modernih tehnologija i sto vase gnusne maderaske lazi vise ne prolaze. :)))) "Petrušev je okačio sliku iz detinjstva u dresu Partizana i poslao jasnu poruku: "Nikad protiv Partizana, samo odgovor na provokacije igrača", napisao je Petrušev na Instagramu" xD
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Ti druže nećeš igrati u Zvezdi ni 5 minuta pored 7 centara koji su tu
F

Fejnord 8.kom

pre gotovo 2 godine

PETRUSEV NECE DA IGRA U KLUBU KOME JE KUPLJENA EL NA GOTOVO,VEC U SAMPIONU KKCZ KOJE JE IGRA POSTENO!
J

JEDAN JE PRVAK EVROPE ,JEDAN !

pre gotovo 2 godine

Igrace u klubu koju je CIBONA UBACI ko KOFER. Da nije ba CIBONA. ZVEZDA NE BI VIDELA EVROPU. A PARTIZAN 4 PUTA OSVAJA tu EVROPU . MALA RAZLIKA !
Z

Zeljkoglu

pre gotovo 2 godine

Zelimir da odvede Jehove u Cacak da operu ruke u Moravu.
P

PAOKara

pre gotovo 2 godine

Pa Morava je srpska reka.Taj Zeljko je bio Srbin oko turaka,a vas Kalinic se pokazao oko Kosova.
Z

Zeljkoglua

pre gotovo 2 godine

Zeljkoglu pobegao iz srpskog sampionata, zasto nije pobegao iz turskog ?
P

Petrusev Delija

pre gotovo 2 godine

"Po tom principu sam birao klub i to sam dobio od Crvene zvezde. Jednostavno Evroliga je mnogo jača ove sezone od Evrokupa i zato mi je drago što sam uspeo da dođem u tim koji će je igrati"... Decko je ovim rekao sve,nece da igra u vestackom klubu kome je drzava Kupila EL ove sezone a da to na terenu nije zasluzio,vec hoce da igra u klubu koji na Posteno igra EL i osvaja titule zadnjih 11 godina! Bravo PETRUSEV DELIJO!
S

Spale22

pre gotovo 2 godine

A kako ste casti ti vi 'posteno' uopste usli u Evroligu prije 11 ili koliko godina? Zaboravio si da ste je kupili od Igokee i Cibone kad su oni bili prvaci tih godina. No verovatno pratis EL od prosle godine ili ti je kratko pamcenje kad je kosarka u pitanju a kada je fudbal onda je malo duze.
D

Dgl

pre gotovo 2 godine

hahahahah ko je bre vestacki klub?!?!!? Pa vi ste bre FMP klub. O cemu bre pricas?? Dve ekipe istog vlasnika igraju u istoj ligi... Nemoj sledeci put da pises gluposti
s

svedok

pre gotovo 2 godine

I opet je neko kriv što vam je rekao istinu i što vas kolju kompleksi. Niste ukapirali pa to što ste kupili za debele pare učešće u ligi je vaša sramota a ne uspeh. Vratićete kako znate i umete 7 mil eur duga za poreze. Pa vi bre pravite dugove gde pogledate. Al će vas ovi sa debelim ugovorima terati po BAT-u. Karma je čudo ponovo ćete pući jer ste nepošteni.
v

veliki strumf

pre gotovo 2 godine

Уживам у гробарски коментарима, видим колико пате. Да је Петрушев дошао код њих шутирали би се у задњицу и говорили како ће га Жоц развити и друге небулозе. Сад га пљују на сва уста јер је дошао у Звезду, а зашто? Па због страха! Кад крене да им утрпава кош неће знати шта ће од муке и они то знају одлично! Што се Жоца тиче, ког је он младог играча избацио или обликовао??? Никог. Ко је напредовао прошле године код њега? Трифуновић, Загорац, Копривица, Смајлагић… Нико, сви су назадовали јер су једва и паркет видели од странаца. А шта је то Партизан тим приступом освојио? НИШТА!!! Какво је бусање у груди било кад је дошао и трабуњања освојићемо све. А на крају шта би? ОСВОЈИЛИ СМО СВЕ! Настављамо традицију и обе године јер имамо БОЉИ ТИМ! Ви имате боље појединце али каква ће то борба за лопту бити између њих петорице, свако ће се отимати да је шутне, нико да дода. Тражите да се промене правила и са се игра бар са 3 лопте ове сезоне.
S

Svedok

pre gotovo 2 godine

Nemoj tako britalno budi nezan prema ljudima.Sta ce oni jadnici slute oni to zato uvek skacu i busaju se dok sezona ne pocne a onda postaju devojcice i beze da ih ne zaskoce. Kakav klub takvi navijaci. Drzava baca ogromne pare a ovi bestidno izvrcu istinu da im je ucesce u Evroligi kupljeno. Pravio je Makabi ovakve timove i uvek bio katastrofalan. Ameri hoce da igraju za naredni ugovor. To da sede na klupi zarad trenera nece da moze. Vec posle par poraza sledi kataklizma. Inace veliki trener nije nigde gde je radio afirmisao nijednog domaceg igraca pa nece ni ovde. Momci to dobro znaju i zaobilaze klub. Ovakvi treneri ostavljaju pustos kad odlaze. I jos nesto nema vise velikog Dude Ivkovica da kada ovaj zakaki vrati sve u normalu. Ovaj tone sve dublje.
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Real@ i Partizan je bio zainteresovan ahahahahahahahahahahahahahaha e glupsonu..
М

Марјан

pre gotovo 2 godine

Једина добра ствар у овоме је што нема играча на овој позицији,па овог пута канцер наше кошарке Циговраг Ражнатовић неће да угаси неког НЕњеговог играча са овим Раде Загорцем 2.0! Све у свему,где Зализани прође ту трава више не ниче....Јокић је један у 20М,чисто да напоменем,ако се нађе неки стручњак да се направи паметан са "А Јокић?" 🙄
G

GD

pre gotovo 2 godine

Samo napred momak!
T

To smo-licemeri!

pre gotovo 2 godine

Navijaci Zvezde nedelju dana pre potpisa Petruseva- nikako u Zvezdu, grobar je ne zelimo ga u timu, pljuvacina teska posle njegovih izdanja za reprezentaciju. Navijaci Zvezde nedelju dana nakon toga, kada je potpisao- To Fico majstore, jaki smo kao crna zemlja, buisanje u grudi, navijac zvezde odmalena, razbijamo sve osvajamo sve kalemegdan u junu i slicno.
B

Bracafaca

pre gotovo 2 godine

Busanje u grudi i pokazivanje mosnica ostavljamo vama.
@

@bracafaca

pre gotovo 2 godine

Mhm eno pozdravlja te Gobeljic. Kakvi ste balavi licemeri pu!
9

951357

pre gotovo 2 godine

Ovaj odmah krenuo sa busanjem u grudi i nadobudnoscu, sinak spusti se na zemlju, svi znaju da si Partizanovac i da si morao zbog Miska da odes u FMP. Nismo svi klinje balave od po 13, 14 godina koji obitavaju na ovom portalu. Srecno u nekoj Poljskoj, Letoniji sledece godine.
3

333

pre gotovo 2 godine

Zato Avramovic veliki Grobar kome je otac dao ime psu Ostoja zbog vaseg predsednika je inace veliki grobar i dosao iz ljubavi u Partizan .
P

Porota

pre gotovo 2 godine

Nažalost, još jedan u nizu Miškovih promašenih projekata
К

Киза Поп

pre gotovo 2 godine

Тако је Фићко Делијо! Пази како малене ЈСД амебице боли, мелем за душу читати њихове коментаре... :)
H

Hihi

pre gotovo 2 godine

Melem za dušu je čitati male amebice koji misle onako kako im drugi kaže da zvezda nije ugašena
@

@Hihi

pre gotovo 2 godine

Rece navijac dodikovog privatnog kluba iz laktasa osnovanog 2008!
T

Tomy

pre gotovo 2 godine

Zvezda mu je dobar izbor za oživljavanje karijere, kao što je i on dobar prospekt za Zvezdu. Sigurno je da bi ga Žoc ugušio svojim taktičkim zahtevima da je otišao u Partizan i verujem da bi psihički pukao. S druge strane Jovanović neguje lepršav stil košarke u koji se Petrušev uklapa, imaće minute, imaće poene u rukama i moći će da se nametne. Kod Žoca se ne bi nametnuo, u nekom ino klubu ga ne bi navijači cenili i podržavali, tako da je dečko mudro shvatio gde mu odgovara. Verovatno je shvatio i da su njegove fizikalije daleko od NBA zahteva, te da mora karijeru da razvija u Evropi.
n

ng

pre gotovo 2 godine

nije žoc nego ŽELIMIR!!!😡😡😡
G

Gostsjjsjs

pre gotovo 2 godine

BAŠ TO.
M

MMXXII

pre gotovo 2 godine

Jak prospekt i nevidjeni talenat koji bi pod Zocovim taktickim zahtevima pukao. Kad bi neki ovde bili uopste svesni sta pisu. Samo toliko.
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Mozes da prodajes pricu ovim ispranim mozgovima.. Da si hteo da se razvijas ti bi potpisao ugovor na 2,3 god, a ne na god dana i, ako se stvarno vratis, aj zdravo.. A sansa ti je da se vratis 10%.. da si potpisao na tri god, onda bih bio pojacanje u drugoj ili trecoj, ovakoo
I

Iskreno

pre gotovo 2 godine

Covek je javno priznao da nije imao ponude evroligaskih ekipa. Takodje je priznao da je imao nekoliko ponuda ekipa koje igraju EC. Na kraju je birao izmedju jedine EL ponude i nekoliko EC ponuda. U toj situaciji svaki igrac bi izabrao EL da bi opstao na kosarkaskoj mapi. Mogu da razumem taj potez.
R

Real

pre gotovo 2 godine

I Partizan je bio zainteresovan ali ipak nije otišao tamo.
S

SVE ZNAMO !

pre gotovo 2 godine

SINOK , ZASTO LAZES ,DOBRO , ISTINU NE SMES DA KAZES ,IPAK SI IZDAO TVOJ PARTIZAN
G

Gooxy

pre gotovo 2 godine

Mladi mustafic,kud je dosao iz turske po delijama odma je turcin.
A

ANALITICAR I ANALIZA

pre gotovo 2 godine

VIDI SE DA TI JE CIGO RAZNAT ZABRANIO DA SPOMENES PARTIZAN. INSTITUCIJU. ALI NEKA !
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

E muka mi je od ovakvih. Ja sam profesionalac i slicno. Nikakva razlika izmedju tebe i profesionalne k...e.
T

Termit

pre gotovo 2 godine

Konacno i od tebe nesto pametno i neiskompleksirano.
R

Rebel

pre gotovo 2 godine

Ti si se sa svojim razvojem pozdravio onog trenutka kad si odbio dugogodisnji ugovor da Zeljkom, jedinim koji je mogao iz tebe da izbaci silne nedostatke. Ugovor sa fmp na godinu govori da mislis da ti malo fali za nba i da ces vec sledece sezone biti trazen preko bare. Nisi svestan da je istina sasvim suprotna
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...plasim se da si ovim potpisom izgubio mesto u reprezentaciji, nadam se da gresim ali istorija govori tako...
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Da je stvarno tako kako pričaš,ti prošle godine ne bi otišao u Efes,već bi ostao ovde ili u Partizanu ili u czv.Ti i tvoj menadžer samo lovu gledate,prema tome,ne pričaj prazne priče,nismo deca.
G

Grobarijus1

pre gotovo 2 godine

Plakaćeš i zažaliti što si izdao Partizan!
S

SA KONJA na magarca

pre gotovo 2 godine

RAZNAT TE USMERIO BAS ,,LEPO"
T

Tripleta Czv

pre gotovo 2 godine

Misliš Igokeu, sve trče tamo. Dečko hoće da bude šampion, a ne večito drugi.
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

ZNAMO ZASTO SI KOD CIGANA ALI DOBRO

Vaahn

pre gotovo 2 godine

Nije nikad bio u Partizanu. Niti navija za isti. Prema tome neće žaliti ništa kad u junu podigne triplu krunu na Kalemegdanu. 😉

mlkljeremic9@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Nema potrebe da plače, mi smo u plusu... Dečko nije nikakvo pojačanje za Partizanu bi bio kao treći centar. Ko je gledao njrga poslednje godine, shvatice da se radi o prosecčnom igraču
R

Realan1

pre gotovo 2 godine

Posto je zvezda poznata po razvoju mladih igraca, Simanic, Rakicevic, Radanov… Sad vidimo kako je upropastila Ivanovica.
H

Hahahahhahhh

pre gotovo 2 godine

Daj bre druze koga ste vi izbacili u zadnjih 10 godina? Sem Jaramaza koji je u megi izgradio ime. Nemate nikog, mi smo afirmisali dobar broj igraca i napravili jezgro u klubu. Imamo Dobrica, Lazica koji su tu godinama, Luka Mitrovic znaju sta je Zvezda i mogu da upute nove igrace. Tako ce da bude i sa Ilicem koji ce se zadrzati sigurno. Petrusev mozda ostane krace ali svakako domaci mlad igrac. Vi nemate apsolutno nikog, tako da tisincina.
N

Naxel

pre gotovo 2 godine

Brinite vi o razvoju vasih Nanelija, Exuma, Pantera, Ledeja...ipak su oni buducnost nase kosarke.
G

Gost ❤️❤️❤️

pre gotovo 2 godine

Simanic je neverovatan talenat, ali sa druge strane veoma lenj na treninzima i na radu na sebi, bez jakog rada nema vrhunskog sportiste. Radanov je bio samo jednu sezonu u Zvezdi i mogao je da dobije vise sansi. Sa druge strane ne mozes da juris trofeje i da igras sa azdajama Evroligu i da razvijas i cekas klince da proigraju, moras da se profilises ili juris rezultat ili razvijas klince. Treca stvar Petrusev je vec i ako mlad zreo igrac koji moze da pomogne ekipi na visokom nivou, a njemu ce svakako biti dragoceni minuti sa jakih utakmica i iskustvo igranja u ekipi koja je pod konstantnim pritiskom.
K

Korisničko ime

pre gotovo 2 godine

Bravo Filipe. Odličan mentalitet, nema busanja u grudi i idiotskih izjava tipa: "osvajamo sve, nama je to predodređeno". Dobar momak, pravi klub - ne sumnjan u uspeh
R

Realan1

pre gotovo 2 godine

Pricas mi o Lazicu? Covek u zalasku karijere, Dobricu koji samo u Zvezdi moze da igra🤣 Isti ovaj petrusev je “Izgradio ime u Megi” posle cete ga preuzeti kao vase dete? Preko bare na draft u zadnjih 20 ko je iskocio iz Zvezde 🤣 10 godina EL igranja bez domaceg igraca da su gurnuli u EL ili NBA
P

Poznati anonimus

pre gotovo 2 godine

Petrusev sa 20 poena u rukama i kraterom u odbrani.
H

Huhu

pre gotovo 2 godine

Čudi me takav ne igra za neki ozbiljan klub već za fmp
T

Tomiks

pre gotovo 2 godine

Svaka cast! Nema busanja u grudi, treniram tri puta dnevno da bi uzeli sve trofeje itd. Nema idemo na final 4, dosao sam samo zbog Zeljka itd. Decko je iskren i realan, zato ga i ceka Kalemegdan na kraju sezone kao i svake godine.
y

yo.dorro

pre gotovo 2 godine

Da, iskren i realan-otisao u Efes da bi bio startni centar, a odigao 20 minuta za sezonu.
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

Imacete Kalemegdan u junu,al'zamalo.Sa Jovanovicenm necete osvojiti nista.
A

Alkos

pre gotovo 2 godine

Nećeš ti videti kalemegdan sa ovakvim rosterom izuzev nedovica
o

ok

pre gotovo 2 godine

Opet sekiracija čudno da dečko nije odabrao veeelikog trenera da mu pomogne u razvoju karijere. Taj bato nikoga nije razvio sakupi brdo Amera i oni igraju kako hoće a on skakuće pored aut linije glumeći kako igraju kako on kaže. Imao sreće da mu Duda pomaže kroz karijeru i namače dobre ugovore. Turci ga najurili pa se setio ljubavi. Mada koliko vidim ljulja klinke po Beogradu. Nema od toga ništa.
F

F S

pre gotovo 2 godine

Samo cepaj majstore !
a

a sada nije

pre gotovo 2 godine

Mustafa? licemercine prljave.
Š

Šta vam je?

pre gotovo 2 godine

Kakav Mustafa, šta pričate vi bolesnici? Filip super momak i prizeman
G

Gazda Srba

pre gotovo 2 godine

Shvati momce, ne postoji Crvena Zvezda. Dulooo je nju ugasio jos davne 2011. Sad igras za Čovin privatni klub, onaj Čova, sa naočarima....na Kosovu ga zvali koordinator a u Šilerovoj pudlica. Sportski pozdrav!
D

Dzi

pre gotovo 2 godine

Hahahaahaaha Hahahahahaahha Patnja sto je...
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Ne postoji ni Partizan, sine! Bio si mali, jos 2007-e je ugašen! Od tada postoji Igokea B tim/Dinamik! A ove godine je i taj tim ugašen od Radonje, sada ste KK Pobegulja! Po svim pravilima treceligas, ali u ovoj zemlji za državni projekat ne važe zakoni!
H

Hajde nemoj lagatiii

pre gotovo 2 godine

Nego reci da te Zoc nije ni zeleo. Pajseru
A

Ajde nemoj lagati

pre gotovo 2 godine

Vec reci da te Zoc nije ni zeleo. Pajseru.
B

Bolivar Lima

pre gotovo 2 godine

Tako je Fićko care... GAZI ZVEZDO, GAZI ŠAMPIONE!
N

Nisi svestan

pre gotovo 2 godine

Razvijaćeš se u Železniku.
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Imaju plan za mene, wahahahah, jeste,plan je da zapalis sto dalje od njih tebrice…
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Ne svidja mi se ovaj intervju, ni trunka pripadnosti klubu se ne oseca.
j

jojo

pre gotovo 2 godine

Pa Srbi I u Albaniji igraju za pare, kakva pripadnost
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Kom klubu,PARTIZANOVAC koji igra u zvezdi a novac mu prioritet?Ti sad vidi šta će od toga da ispadne.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Malo se spustis na zemlju, niko je ide u letnju ligu cisto da se malo pokaze, nego ide da bi zaigrao u NBA. Ti nisi kalibar za NBA, imas previsoko misljenje o sebi, ti licno sam o sebi. Odbrana ti je kriminalna, eksplozivnost nula. Kad budes imao 25, pa par reprezentativnij akcija, pa bio 2 godine 1 centar tima u evroligi, sa pristojnom statistikom, onda se javi u NBA
A

Ahahhahahahha

pre gotovo 2 godine

Da, sa ovim Banana trenerom :)
s

smesno..

pre gotovo 2 godine

pojačanje koje niko nije hteo u EL a mi sada preko covicevog prelaznog roka mu dajemo minute...
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Bas si izabrao sredinu koja razvija igrace, mnoge mlade je izbacila zvezda ali na ulicu
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...samo u ovom prelaznom roku zvezdini igraci su otisli u makabi, cska, pao, barsu...a zna li se nova adresa bivseg kapitena partizana i ostalih koji su napustli klub posle saradnje sa najvecim trenerom u evropi??? ima li jednog u evroligi??
t

tsoG

pre gotovo 2 godine

Izabrao je odličnu sredinu, jedinu koja vodi računa o domaćim igračima, a igra na visokom nivou.