©Star Sport
©Star Sport

Petrušev u epizodi: Idi mi, dođi mi

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.11.23. | 21:29

Srpski reprezentativac u toku jednog dana prešao put od odlaska u razvojnu ligu, do povratka u Sakramento Kingse

Filip Petrušev je povno vraćen u redove Sakramento Kingsa i to bukvalno za manje od 24 sata nakon što je postao deo razvojnog tima Stokton Kingsa. Vest o povratku objavio je Džejms Hem, novinar specijalizovan za dešavanja u klubu iz Kalifornije.

Obe vesti su izazvale iznenađenje u košarkaškoj javnosti. Prvobitno zbog toga što nije odigrao ni dve utakmice, a već je bio deo trejdova iz Filadelfije preko Los Anđelesa u Sakramento, a onda je delovalo da će morati da se bori za svoje mesto kroz razvojnu ligu. Ipak, to se neće dogoditi, osim ako se ponovo ne desi nekakav preokret.

Izabrane vesti

Prethodno se spekulisalo da bi Petrušev možda mogao nazad u evropsku košarku, ali njegov agent Miodrag Ražnatović otvoreno istakao da se takva opcija nije razmatrala.

Nekadašnji košarkaš Mege i Crvene zvezde odigrao je samo tri minuta za Seventisikserse od početka sezone, a u franšizu iz Pensilvanije stigao je sredinom jula kada je potpisao delimično garantovan ugovor od 1.120.000 dolara za ovu sezonu. Za narednu je negarantovan na 1.891.000 dolara.


tagovi

Filip PetruševSakramento Kings

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara