Komentari na vest

Plan B: Klivlend hoće Kevina Pengosa

a

asia

pre preko 2 godine

Partizanu bi lego kao kec na desetku zato sto imaju bas mlad tim. Mislim da im treba lider ekipe. To je moje misljenje al neverujem da imaju nameru da dovedu jos jednog pleja,Madar,Mur,Avramovic a i Panter moze da uskoci pa i Pejdz. Partizanu treba centar iskusan. Ipak ako ovo ostane Partizanov roster ne bi bas rekao da su izraziti favoriti u Aba a narocito u EK i pored toga sto imaju najboljeg trenera.Takodje bih i rekao da su prozivke oko ogromne love u Partizanu bile glupe,jeste skup Panter i donekle Lidej ali ostala pojacanja nisu uopste skupa.Nista veci budzet nemaju od CZ i Buducnosti.
G

Gost007

pre preko 2 godine

Welcome to Red Star Bro
W

Ww

pre preko 2 godine

Braco grobari malo je nerealan u ovom trenutku, ne znam sto ga zenit nije zadrzao bio im je ubedljivo najbolji igrac
s

sta radote breeeee

pre preko 2 godine

Cekaj ovo je onaj sto se sunjao po Begradu? Jel tako bese? Kako vec bio na pregovorima i sada ode u Clivlend? Kakva vest pa ovo je sjajno.
G

GV

pre preko 2 godine

Sat vremena od vesti a još uvek ni jedan komentar zvezdinih navijača o ovom liku koji je Samo pominjan kao pojačanje Partizana? Nije mi jasno? Ne pada kiša?
G

Gostttt

pre preko 2 godine

koliko ja znam zvezda se mnogo pre tvog kluba zainteresovala za ovog igraca, ali jbg nije imala pare koje mu je zenit nudio
G

Ghost007

pre preko 2 godine

Dovedi i njega Ostoja pa da sklopimo dream-team!!