Komentari na vest

Pobeda čeličnih živaca! Volden izdigao Zvezdu iz pepela, Lojd i Simonović pokorili Atinu

d

dr. hyypia

pre oko 3 godine

Namestice to radonja za sl sezonu.
G

Gost0

pre oko 3 godine

Pohvalio bih Noka. imao je 8 poena i svi poeni su bili sutevi za dva. svaki kos koji je dao je pokazao da decko zna da igra i da nije za dzabe bio najbolji igrac albe u plej ofu pre tih problema sa srcem. elegantno zavrsavanje na drugom obrucu, flouter, zakucavanje i dobro odradjen niski post sa naslanjanjem na tablu. Raznovrstan arsenal. Ima jako meku ruku, a uz to i velike dimenzije za atraktivne poteze tipa alej upa. pokazao je i visoku inteligenciju u postavljanju blokova ne samo u piku vec za otvaranje drugih igraca. strpljivo ceka sansu. odlicno je podelio pas kad je bio u bezizlaznoj situaciji za lazica u korner. par puta je ostao spor pri jurnjavi na polaganju u odbrani. dobro brani niski post i dobro anticipira finte na niskom postu. jedino sto bih zamerio jeste sto mu ispada lopta cesto, ali sve je to nedostatak igranja kosarke duze vreme. Prezadovoljan sam njime i voleo bih da produzi ugovor. Decko je zver sledeca sezona je njegova, kada odradi pripreme sa radonjom bice kao cirbes u drugoj sezoni. Mozda ne taj nivo ali 12-15 poena na svakom mecu uz zakljucavanje reketa. Sportski pozdrav.
o

omerlija

pre oko 3 godine

MRZIM panatinaikos , ALI MNOGO .
D

Direktori

pre oko 3 godine

Mrzim hajduk i torcidu

bvbv

pre oko 3 godine

Nasa kosarka tone brze nego Titanik i to se jasno vidi po nasim najjacim klubovima. I to nisu razlog stranci, koji nas koliko toliko drze jos da budemo konkurentni. Inace kako neki predlazu da smanjimo broj stranaca bicemo nivo Bugarske. Za to su krive nasi strucnjaci po klubovima, treneri mladjih kategorija koji forsiraju bas kao i u fudbalu tatine sinove a ne one koji imaju talenat. Zvezdina igra se svodi na to sta uradi Lojd u napadu, eventualno Volden. Davidovac moze da bljesne jedino i preuzme neku ulogu pomocnu bas kao i Dobric koji ima momente pozitivnog cas momente debelog minusa. Simonovic standardno ali on polako pada sa formom. Uskokovic nije los ili Radanov ali oni pre nebi mogli igrati u Zvezdi, jer igraci njihovih godina nisu mozda bili oni koji odlucuju i kojima ide lopta, ali uvek su imali srce, ali uz znanje da kada treba, kada drugi ne mogu preuzmu i resavaju odredjene situacije. I uvek su imali zapazen ucinak. Sada kazemo ok su odigrali ako prenesu loptu ili daju trojku na utakmici. Mi nemamo niti se pojavljuje igrac mladji koji zaista nesto vredi
m

metalika moj dobro drugar

pre oko 3 godine

Sto bi vi rekli “ nebitna utakmica”
L

Lepi B

pre oko 3 godine

Neko 9 u EL ,neko 5 u aba ne racunam primorsku propast
C

Cirkuzant

pre oko 3 godine

Ovaj kuzmic jedino jos u cirkusu moze da igra,da ga tamo pokazuju pred publikom da mu se ljudi smeju i da vide deca sta znaci biti Antikosarkas koji redovno promasuje ciste zicere sa 20cm udaljenosti od kosa!
P

Pristrasni posmatrač

pre oko 3 godine

Više se radujem pobedi protiv Panatinaikosa u gostima, nego da smo dobili Real, CSKA ili Efes!
k

kuzmicu odlazi

pre oko 3 godine

SA LOJDOM I VOLDENOM PRODUZITI UGOVOR,OSTALI STRANCI FAJRONT!
H

Hocemo titulu u ABA

pre oko 3 godine

I dati vecu minutazu Uskokovicu umesto Hola, koji moze sa Kolomom da ide vec sada !
9

951357

pre oko 3 godine

Interesantno, kad izgubimo u EL, tad ima 200+ komentara. Sad kad smo pobedili, celih 30 :D Grobari su jos uplakani, ne mogu da pisu :D
L

Lololo

pre oko 3 godine

A niko da pomene igraca francuskog univerexporta mocnog Šikoka kosarkasku legendu Tanzanije. Lako je nama protiv Papajanisa.
L

Liga sampinjona

pre oko 3 godine

Pozdraviti se sa Holom.Ocajan igrac.

jangfaker

pre oko 3 godine

Naprotiv, ja bas mislim da je korektan za drugog pleja, jedini problem je sto ne dobija sansu u kontinuitetu pa onda i pogresi.Nekoliko dobrih pasova danas, kao i u proslim utakmicama.Dobar odbrambeni igrac, dobra fizika, pass first plej, sledece sezone kao izmena za Jovica top !
n

neshha

pre oko 3 godine

Da li su dezurni kriticari i pljuvaci sada zadovoljni ovom pobedom???Eto nismo pobedili uz puno trojki.Pa sta i da jesmo?Kako smo mi gubili dva puta od Albe,Asvela,da ne spominjem Zalgiris?Trojka je sastavni deo igre,nekad ide sut,nekad ne,ali omalovazavati pobedu sa velikim procentom suteva za 3 je obicna budalastina.Bravo za momke i Radonju!!!
c

cccc

pre oko 3 godine

Dečko ne razumeš se ti u košarku puno, osnova je igra u reketu i rešenja za dva poena u tom slučaju ako te i neide šut za tri imaš šansu. Ali ako nemaš igru u reketu i akcije za centre i trojke zakazu nemaš se čemu nadati. A malo je utakmica da šut za tri stalno služi.
n

neshha

pre oko 3 godine

@cccc Izvini matori strucnjace,nisam te prepoznao.Gomeljski bese?
C

CoaDelija

pre oko 3 godine

I naravno da pohvalim,konacno sasvim pristojna partija centarske linije Kuzmic-Nnoko,odmah se vidi razlika,nadam se da je ovo njihov povratak u prepoznativu formu!
S

Stimac i Ristic

pre oko 3 godine

najvece kosarkaske amatere u celoj evropi kuzmica i noka da spojis u jednog igraca i taj jedan ne bi bio do kolena Stimcu i Risticu koji su oterani iz kluba upravo zbog njih!
C

CoaDelija

pre oko 3 godine

Nevjerovatno je kako svaki igrac koji se ne vidi tokom sezone proradi protiv Zvezde,pa tako i ovaj Sent Roos koji je ubacio ove sezone ukupno poena koliko je na ovom mecu ali ni to im nije pomoglo da dodju do pobjede! Samo gazi Zvezdo!!
J

Jen,dva,tri

pre oko 3 godine

Zvezda vise popeda u el ove sezone nego neki za njihove 3 poslednje sezone u el
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Umjesto Halla da je Čović, a Kuzmića Štimac.. Dosta bolja krvna slika Zvezde bi bila!!!
N

Nemamo centra

pre oko 3 godine

Slazem se potpuno,hall i kuzmic najgori igraci u celom timu,sto pre ih najurimo iz kluba to bolje!
G

Gost e

pre oko 3 godine

Covic?Pa on je i u Fmp-u igrac manje u odbrani.
O

Ojo

pre oko 3 godine

Bravo momci Svaka čast Idemo dalje
Ć

Ćirko

pre oko 3 godine

Dalje od 17-og je 18-to mesto. Dalje nema
C

Crv

pre oko 3 godine

Da je bilo publike i da nije bilo famoznog virusa igrali bi definitivno Top 8 drugi komentar je suvisan a sada bi imali 15 pobeda minimum ali sta ces sezona za zaborav nazalost,,,,,,Danas dobra pobeda za samopouzdanje za Aba ligu i za odlučujuce bitke tamo sa Milogorcima ,,,,a i Zmajevima,,,,
D

Daki ...

pre oko 3 godine

da nije bilo famoznog virusa fmp ne bi ni igrao ovo takmicenje
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Ostoja, Veljа, Reba kadar nevera!!!
R

Raša P

pre oko 3 godine

E pa grobari baš nemaju sreće. BRAVO ZVEZDO!

COMMANDO

pre oko 3 godine

Pobeda kao so na ranu grobarima. Sad muke nemaju šta da pišu. Zapušena im usta. Samo da se Rit oporavi i u nedelju po pobedu u Montenegro.
H

Hhh

pre oko 3 godine

Nije vam dobra tabela imamo 9 pobeda. Da bijemo Milovce i da osiguramo prvo mesto Aba lige.
G

GNS

pre oko 3 godine

Jesi srecan celiih 9 pobedaaa jeeieiiiii bravo ,skooor je pravi samo 2o i kusur porazaa hahahaha
H

Hhh

pre oko 3 godine

Ja to zbog tebe, vidim da si se potresao što ćete imati na kraju manje pobeda u Abi nego mi u Evroligi. Uskoro će i ta Primorska pa da se raduješ pobedi svog tima malo.
Н

НС

pre oko 3 godine

GNS@ У сваком случају је процентуално боље од барем 5-6 Дулових учешћа у ЕЛ са институцијом свеукупне свјетске кошарке, ККП (скор 2-8 са страховитом конкуренцијом у групи од 6 екипа, није тешко провјерити ко хоће)!
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Nadam se da se vjera vratila i da osjecaju da mogu biti ono sto se od njih ocekuje a to je osvajaci ABA lige. I u EL bi bila jaca sezona sa nama na tribinama.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Оно кад неки имају више победа у евролиги него неки други у АБА лиги... Хвала Богу на доктору машинства а не на понављачу седмог разреда ОШ
O

Okei

pre oko 3 godine

Dajte bre tu licencu !
M

Manolas

pre oko 3 godine

Bravo momci jos dve pobede do top 8. Sezona za nezaborav. Batalite aba jer tu nemamo sanse napadaj te top 8 kad se ukazala prilika.
S

Slobaaaaa

pre oko 3 godine

Ma da, i ovako imamo vise pobeda u EL nego sto rival ima u regionalnoj... Ali da ne gresimo dusu, nikad jaca ABA...
G

Gostiona

pre oko 3 godine

Bravo momci, nek' se spremi Titograd!
J

Japi

pre oko 3 godine

Mnogo volim kad bijemo ove zelene zeceve, bravo Zvezdo, sad najjace u nedelju!
G

Gost13

pre oko 3 godine

Kako je Dobrić mogao da nas ukopa to je strašno.
I

Izgleda

pre oko 3 godine

da se Pantelija razocarao.
9

951357

pre oko 3 godine

Bravo momci! Radonjizam! Da smo samo koju neizvesnu zavrsnicu vise dobili... Ali ono, ekipa u rasulu cele sezone, pola utakmica odigrali bez bar nekoliko igraca, kako god da se zavrsi u EL, zadovoljan sam. Samo gazi, nek boli jos jace! :D
G

Gost773

pre oko 3 godine

E sada zvanicno imamo vise pobeda u EL nego zebrice u gumarskoj hahahah
P

Podgorički

pre oko 3 godine

Slijedi ključna utakmica ove sezone. Zgazi ih Zvezdo u Morači! Pravi Grobari iz CG navijaju za vas, srećno!
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Срби, земо, Срби.. Сви прави Срби су за викенд уз ККЦЗ, остали нек се деле на цибону, олимпију, футуру и авангарду

Aha

pre oko 3 godine

Bravo Zvezdo,znaci ova pobeda mnogo na psiholoskom planu.Rekao sam da imamo vise pobeda u Evroligi od partizanigokeje capter i dalje tvrdim da cemo imati vise pobeda u Evroligi nego oni u ABA ligi do kraja sezone.Mene bi bilo na njihovom mestu sramota da prozivam i da likujem kad Zvezda izgubi,ali to mogu samo kompleksasi.Napred Zvezda!
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Sada se tek vidi sta je ono odsustvo 4-5 igraca na 2 meseca uradilo od zvezdine sezone u evroligi. Namerno kazem odsustvo, jer je smesno reci da je bilo ko od tih igraca bio pozitivan na bilo kakav virus.
Z

Zvezdas!!!

pre oko 3 godine

Molim?
Z

Zvezdas!!!!

pre oko 3 godine

Super pobeda ali u nedelju je mnogo vaznija utakmica...
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

@Zvezdas!!! Moli se u crkvi, i idi postuj mere kriznog staba, posto vidim da si sokiran da neko razmislja drugacije od tebe.
K

Kkala

pre oko 3 godine

Nego su lazirali test da bi bili u sobi 14 dana. Da odmore malo.. Dobru toljagu napraviti pa te namlatiti posteno.. e to bi valjalo..
D

Drvo

pre oko 3 godine

Pohvale i sve navijače Partizana koji su odgledali do kraja sa po kojom suzom u očima.
С

Спарта

pre oko 3 godine

У недељу ХРАБРО! Вријеме је да Воли падне!
B

BigVlad

pre oko 3 godine

Druže, oni padaju već godinama
D

Delija57

pre oko 3 godine

Ajmo sada pricice kako je pao slabiji od metropolitana i ostalih ek ekipica