Komentari na vest

Poceko opet pravio scene, ali ovoga puta nije upalilo: Tauns i drugovi očitali lekciju Italijanima (VIDEO)

b

brine

pre 8 meseci

Ispali francuzi još da ispadnu italijani
d

dezurn1kr1vac

pre 8 meseci

Poceko od decembra na klupi CZFMP1 . Zivi bili pa videli 🤷 Nemoj da bude da vam nisam reko 😉
p

poseko

pre 8 meseci

ono samo kod nas pali pozdravljaju ga svi od igraca do trenera i krece pad. bravo dominikana
D

Djape45

pre 8 meseci

Nema problema, nas ce pobediti ))
I

Immobile

pre 8 meseci

Italija tanka reprezentacija,igraju na euforiju i energiju. To je moglo da prođe protiv nas,protiv bilo koga malo ozbiljnijeg teško. I ko god ih uvede u pozicionu igru unutra napravi im neviđen problem. Velika je misterija da mi sa centarskom linijom koju imamo gubimo od njih 2 jako bitne utakmice. To je i dan danas neobjašnjivo.
s

slabobranimo

pre 8 meseci

njihovo jedino oruzje, zato i gubimo.
M

Mile led

pre 8 meseci

Ovaj poceko ko stvoren za trenera fmp-a
L

Laziale

pre 8 meseci

Steta sto im ne igraju Duarte i Al Horford, svasta bi mogli da naprave
B

BM14X

pre 8 meseci

Iznenađenje samo za onoga ko ne prati košarku,a vi očigledno ne pratite.
S

SimoSims

pre 8 meseci

Koliko znači kad imaš igračinu u timu, kao Taunsa npr
V

Vazda

pre 8 meseci

Napredovao je Tauns u poslednje vreme, iako nema brojke u NBA kao na pocetku kad je bio poput Jokica, sad je cetvorka u Minesoti uglavnom i dosta bolje igra defanzivu i manje forsira, bolji timski igrac. Nije bilo uopste lako Denveru da ih pobedi.
M

Marica na ivici

pre 8 meseci

Ovo sto sam video u prvoj i drugoj utakici zabara,oni su prosecna ekipa,izgleda da su napaljeni samo protiv nas,i tada ih sere sve.
L

Ludnica na tribinama

pre 8 meseci

Ala ce da gore Filipini u poslednjem kolu ako bude bilo za prolaz dalje Italija i domacin (moraju da pobede Angolu prvo). Mislim minimalne sanse Filipincima ali to je sport.
D

Dzoni lik

pre 8 meseci

Ajmo Klarksone legendo, u grotlu od 40k da ih izbacis!
l

lukabanja

pre 8 meseci

U grotlu gdje se viče difens,difens...
D

Dominicana 2-0

pre 8 meseci

Italija je ekipa koja živi od šuta to je svima jasno. Nekada će ubaciti 15 trojki, nekada će promašiti sve živo kao što je danas. Sa druge strane, desilo im se ono što se desilo nama protiv njih, da im je Dominika i veš mašinu i šporet spakovala kroz obruč. Feliz 7/10 za tri poena, nerealno. Towns isto dobar 4/9. Sa druge strane Fontecchio kao pokretačka snaga Italije 1/8, Datome 0/4... Poceko stalno radi ovo, ko prati njegov rad, tako da ne treba da čudi ako protiv nas pokuša opet isto, moramo biti spremni na sve provokacije. Da izdržimo, pa da im serviramo kartu za povratak kući. Inače, kakav brat ovaj selektor Dominikane, čovek izgleda kao da se uopšte ne trezni :)
D

DidierDrogba11

pre 8 meseci

Pravi su Žabari. Generalno se Italijani raspadaju u svemu, fudbalu, košarci, jedino kad naturalizuju nešto ide...
Z

Zeleznik

pre 8 meseci

Bogami, biće veoma gusto u narednoj grupi. Mi smo po dosada prikazanoj igri malo bolji od Italije, a sa Dominikanom smo tu negde.
M

Miki1212

pre 8 meseci

Ми смо по свему сасвим добар тим који се јако подцењује. Овде је конкиренција углавном у сличном или лошијем положају. Имамо идеалан жреб да дођемо до четвртфинала. Потребно је да добијемо Италију што је реално иако нас добијају три пута узастопно али ако то није мотив не знам шта је. Доминиканску исто можемо,то је кључ. Са две победе смо практично у четвртфиналу и промашујемо САД а Црна Гора,Литванија или Грчка су све екипе које нису баук. Можда Италија и не прође. Филипини имају Кларксона и публику, све је могуће