Počela je prodaja sezonskih ulaznica za utakmice KK Borac Mozzart

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.09.23. | 14:27

Prvu utakmicu, u dvorani kraj Morave, Borac Mozzart će odigrati u nedelju protiv Cibone (18:00), ulaz je besplatan!

Počela je prodaja sezonskih ulaznica za mečeve koje će KK Borac Mozzart odigrati u ABA ligi i Superligi.

Ono što najviše interesuje zaljubljenike u košarku jeste iznos koji će morati da izdvoje za Borčeve utakmice. To je 5.000 dinara, bez rezervisanog mesta. Gledaoci koji budu želeli da imaju obeleženo mesto u Dvorani kraj Morave, moraće da plate 6.000 dinara.Takođe, ljubitelji košarke biće u prilici da kupe i VIP ulaznice, koje koštaju 20.000 dinara.

Izabrane vesti

Inače, prodaja sezonskih ulaznica se obavlja u prostorijama kluba. Pojedinačne ulaznice koštaju 400 dinara, za većinu utakmica koje KK Borac Mozzart bude igrao u regionalnom takmičenju, osim za mečeve protiv Cedevita Olimpije i Budućnosti. Cena ulaznica za Podgoričane i Ljubljančane koštaće 600 dinara. Što se tiče susreta sa Crvenom zvezdom i Partizanom Mozzart Betom, ulaznice će iznositi 1.000 dinara.

Osnovci (do 15 godina) će i ove sezone moći da na utakmice ulaze besplatno, osim na mečeve protiv Crvene zvezde i Partizana Mozzart Beta. Što se tiče srednjih škola, pre svakog duela biće određena jedna škola u gradu čiji će učenici dobiti 50 besplatnih karata.

Na kraju, vredno je pomenuti da će ulaz biti slobodan na utakmicu 1. kola ABA lige Borac Mozzart – Cibona (nedelja, 18:00 sati).

PIŠU: Đurđe Mečanin/Nikola Minović



tagovi

ulazniceKK Borac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara