Komentari na vest

POČELO JE! Mils udara i sa 35, Gidi flertovao s tripl-dablom, silna Australija oduvala Markanenovu Finsku

M

Mk

pre 9 meseci

Ko prenosi ovo svetsko? Nema na areni, nema na rts-u? Nije valjda samo na sport klubu?
M

Milos Pk

pre 9 meseci

Ne verujem da na areni nema prenosa prvenstva !!!!! Strasno,svakakvih stvari ima a svetsko nema,sramotaaa

urosantonic359@gmail.com

pre 9 meseci

Strasna Letonija !!! Grupa H ce biti najzanimljivija jer Francuska, Kanada i Letonija ravnopravno konkurisati za prolaz dalje

urosantonic359@gmail.com

pre 9 meseci

jer ce ravnopravno konkurisati*
B

Biti ili ne biti

pre 9 meseci

Francuska i Kanada imaju bas nezahvalan zadatak, i moze se desiti da ova utakmica danas mnogo odluci. Letonija ih ceka motivisana da se tuce za prolaz, a oni ce biti pod pritiskom, ko god da izgubi, zbog tog poraza. A posle toga u drugom krugu i Spanija u bitci za cetvrtfinale, sa prenosom utakmice u kojoj su porazeni, ne bas zahvalna pozicija.
A

Aqa

pre 9 meseci

Prenosi su rano, mislim opet druga je vremenska zona, većina ljudi radi od 7 do 3, teško ista sagledati.
G

Gost Rs

pre 9 meseci

Mils zahvalan igrač kroz čitavu karijeru. Zanimljivo kako se uvijek pretvori u Magic Jonhsona iz najbojih dana kada dođe da igra za reprezentaciju.
G

Gost9

pre 9 meseci

Mils najboljih sa 35 godina,mora da je penzioner.
s

sve zavisi

pre 9 meseci

kakav je ko radnik. imas millsa koji je i sa 35 godina zver i koji 15 godina igra u nba ligi. imas lebrona koji je sa 38 godina zverina i koji i dalje moze da se nosi sa najjacima u najjacoj ligi sveta. a onda imas nekoga koga potpisu sa 30 godina a isutiraju napolje sa 31 jer je teski neradnik koji ne moze ni da potrci
L

Lom

pre 9 meseci

Angola, finska, liban, ko sve učestvuje nema turske nema hrvatske jeste da ih ne volim ali bi opet bilo bolje nego sa ovim reprezentacijama.
S

Sistem takmičenja

pre 9 meseci

Pa ne moze cela Evropa da igra na prvenstvu Sveta. Angola se sasvim pristojno drzala, vise od 35 minuta. Turci i Hrvati su mogli da ulete jedino umesto Latvije i odnosno neke Finske ili Slovenije, a sad reci da Latvija koja ima Bracu Bertans, Timu, Porzingisa i Strelnieksa (povreda jbg) nije za prvenstvo, opet je skakljivo. Uostalom pokazali su se kao dobar rival u kvalifikacijama sto znaci da imaju vise igraca koji mogu da isporuce i da igraju na ovom nivou.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 9 meseci

sa Australijom u finalu!
B

Bzvz

pre 9 meseci

Evo ih ove lozane, pa nije ni čudo što nam klub primi 5 komada sa takom psihom.
F

FM

pre 9 meseci

Odigram sredinom prvog hendikep na Australiju -7.5, Crnu Goru -8.5, Letoniju -15.5 i padam samo Angolu na -11.5… kakve su gluposti radili poslednja dva minuta, izbise 250e iz dzepa
K

Kop

pre 9 meseci

Dante majstor!!!!!
T

Tata Martino

pre 9 meseci

Gledao sam direktan TV prenos! Finci se napalili u prvom poluvremenu. Lozio se onaj njihov selektor. U drugom klasicno razbijanje. Mnogi u Srbiji potcenjuju Australiju, ali ja ih vidim u polufinalu! Sramota je da reprezentacije kao sto je Finska ucestvuje na svetskom kupu, a da nema Hrvatske ili Turske zbog sramotnog sistema kvalifikacija!
G

Gost2828282

pre 9 meseci

Što je sramota,ta Finska je tukla Hrvate 2x prošle godine
F

Fino je krenulo

pre 9 meseci

Fino se Finska držala u prvom, posle raspad sistema. Krivo mi je Angole jer su odigrali ratnički sa Italijom, ali vidi se taj manjak iskustva, prelako gube lopte u nekim situacijama, šutevi ishitreni... Ne možeš tako neozbiljno kada se rezultat lomi. CG za sada dobro drži protiv Meksika, Letonija dominira Liban.