Komentari na vest

Počelo je pobedom: Mitrović kapitenski povukao, Fince dokrajčio Avramović sa šmekom iz Manile

K

KONKRETNO

pre 2 meseca

Nedostaju Milutinov, Smailagić i Lučić. Nadam se da je Pokuševski naknadno pozvan za meč u ponedeljak.
d

dezurn1kr1vac

pre 2 meseca

Na koju foru je Marko Guduric igrac Fenera ??? 🤷 Kako ??
P

PRAVA PITANJA

pre 2 meseca

To me ne zanima. Zanima me zašto je u reprezentaciji i zašto je on uzeo odlučujući šut u finalu Svetskog Prvenstva.

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

O tablu. 🤫
l

lakopo

pre 2 meseca

A u ponedeljak hladan tus.
G

Gorostasa.Ulixar

pre 2 meseca

Ogi Jaramaz je partizanski zločin
С

Сале2323

pre 2 meseca

Тежак злочин...Најтежи! Јарамаз плејмејкер српске кошаркашке репрезентације... Звучи ксо најгори виц!
к

кловАн

pre 2 meseca

Како звучи Петрушев стартер или Митровић капитен?
G

Gudurić brate

pre 2 meseca

Sad ti povuci malo gde si kad treba, nigde te nema...
H

Hmmm

pre 2 meseca

Avram igra dobro pod Pešićem a loše pod Žocom.sve je ovde jasno dakle.
N

Nishlija

pre 2 meseca

Mnogo mi je drago kada vidim Mitrovica i Avramovica kako plesu na terenu zajedno. Dva velika borca i pre svega dva velika prijatelja. Domaci zadatak za sve koji navijaju za Zvezdu i Partizan - ucite od ovih ljudi sta je medjusobno postovanje.
G

GostO

pre 2 meseca

Bravo momci, dobra utakmica! Mitrovic vukao sve vreme, preokret doneli Petrusev i Avramovic, Davidovac sa nekim bitnim potezima. Finci odigrali odlicno, ali nisu imali sanse kad smo ubacili u visu brzinu.
Z

Zato propadamo

pre 2 meseca

Ma jes, ko je jos video vajdu od pustanja komentara. Petak je, iskulirajte, sta ima veze sto vas neko placa za to.
O

Ok

pre 2 meseca

Da se ne lazemo. Luka pokazao klasu ali i jos nekoliko igraca. Aleksa, Beslac, Davidovac, Petrusev bili na nivou reprezentacije Srbije.

Petar.P

pre 2 meseca

Suštinski rutinski, jedino kritično kada su zajedno na terenu bili Gudurić, Marinković i Jaramaz. Nije bilo kreativnosti u organizaciji napada, a i falilo je sigurnosti. Za mene lično jedino je razočarao prvi, koji se pošteno skamenio, a u svom asortimanu bi trebao da ima najviše aduta, od šuta, pa do probijanja ka košu. Mislim dečko standardno igra u grču, mada na prošlom prvenstvu je odigrao pristojno. Što se tiče Jareta, jbg brat je u kanalu, nije radio na šutu, a više nema elana da krene u prodor. Opet on je tu, odigraće možda čak i samo ovaj prozor, pa ni ne treba neko drvlje i kamenje po njemu. Uopšteno u čitavom našem reprezentativnom rosteru on je tek peta solucija na pleju (Micić, Avramović, Jović i Topić). Što se tiče Marinkovića, on je jednostavno samo dobar šuter, zbog izostanka klasičnog pleja, nismo ni imali prilike da mu izgradimo poziciju, tj bio je onaj jedan napad kada je ostao sam, tada je i usledila trojka (doduše pokušao je sa nekim prodorima, uglavnom neuspešno). Od ostalih Mitrović i Avramović najbolji. Pisao sam u par navrata da prvi itekako treba da konkuriše i mislim da pod košem jedan od boljih. Ozbiljno bi ga razmortrio i za OI, potcenjen je to igrač, kao neka treća solucija na centru itekako poželjan. Ali eto lomiće se Kari izmedju njega, Petruševa, pa i Ristića. Možda se tu ubaci i Smajlagić, ali s ozbirom koliko recimo on i Pokuševski redovno izostaju (da li zbog povreda ili nečeg drugog), sve su manje šanse da će igrati u Parizu. Od ostalih pohvale za borbenost kod Davidovca i Beslaća, uhvatili su neke bitne lopte, drugi dao i neke koševe koji su održali razliku za mirnije privodjenje utakmice kraju. Petrušev očigledno van forme, malo se doveo u red pri kraju, vidi se da ne igra. Djurišić isto pod tremom, iskreno očekivao sam da će biti odlučniji, da će uzeti neke šuteve, ali nije. Mora to sa više žara i kurčevitosti, ako misli da u budućnosti bude jedan od vodećih igrača. Ristić nezapažen. Za kraj Koprivica je mogao dobiti i koji minut više, ako već Pešić nije siguran u njega, onda daj nekog ko makar u ABA igra učestalije. ja bi komotno zvao Tasića, pa i Tanaskovića. Sve u svemu momci su odradili posao, pre smo se dosta više mučili u ovim prozorima, ovo sada već deluje bolje. Još kada posle bude tu upao Topić, Jović i još neki koji mogu da doprinesu, lakše ćemo odraditi ove kvalifikacione prozore. P.S. Finci su sasvim solidna reprezentacija za ovaj deo kvalifikacija, s tim da bi ih naravno otresli da smo u najjačem sastavu. Ovako je bilo malo teže, ali kažem opet u poredjenju sa prošlim godinama, ovo izgleda sasvim okej, imamo neophodan kvalitet i verujem da nema brige.
a

au

pre 2 meseca

PESIC ZAMALO DA ISKOPIRA SULUDU ZELJKOVU ODBRANU I DA KO ZNA STS BUDE.... SAMO JEDAN PODATAK U 3 CETVRTINI FINCI NAS PUNE CENTRI NAM ISKACU NA 9 METARA NA BEKOVE SRRIJA 12.3 ZA FINSKU MINUT ODBORA ZOOVE KARI A SARENAC KAZE OVO NAŽM SE NIKAKO NE ISPLATI OVO ISKAKANJE CENTARA XAXAXA EEEE SARENI STA MI GROBARI D KAZEMO ZELKJO NON STOP IGRA TU SULUDU ODBRANU 2 3 SEZONE I NE MENJA NISTA KARI SKUPI ODBRANU I MI DOBIJEMO ETO
u

uzicanin

pre 2 meseca

Dobro ....i ?
H

Hakagyig

pre 2 meseca

Navijac sam Zvezde, ali ne volim Luku Mitrovica. Iako ne sporim da je intelligentan igrac, u odbrani je bas slab. U Zvezdi u vecini utakmica ima loš +/- kada je u igri, a i veceras je jedini igrac koji je imao - dok je bio na parketu, bas slabu odbranu igra. Ali dobro, kao navijac Srbije i Zvezde, momku zelim sve najbolje u karijeri i u zivotu, deluje kao dobar lik.
Y

Yyy

pre 2 meseca

Znaš ti dobro za koga navijaš.
A

Auu bre

pre 2 meseca

Ovo može da napiše lik koji ne prari Zvezdu i Mitrovića. A to znači da i nisi Zvezdaš.

Искрено речено

pre 2 meseca

црни ..проваљен си
O

Ok

pre 2 meseca

Nisi primetio da je igrala Srbija i da je onaj koga ne volis bio najbolji igrac na terenu. Sto mislis da pomenuti slucajno igra prvu petorku standardnog El tima sezonama a recumo Ristic trojkas neku Tursku ligu. Pa bi ti da razmotris da kao neki uguras tu Smajlagica koji je tri klase ispod njega. I jos nesto Kari mu slucajno dao traku. Luka je trenutno posle Jokica najbolji Srpski centar. Kari je imao problem jer nije imao pleja. Jaramaz katastrofa u svim elementima ovo dvoje levaka nisu plejevi. Guduric danas nije bio tu a Avramovic je dvojka kopija kolege. Prodor sut kreacija na silu. Sudije su bile katastrofalne sijaset nesudjenih koraka protivnika, kecerska odbrana. Nekim igracima treba objasniti da je reprezentacija sveto mesto da se za nju igra jer se ona voli. Zato i trema kod Djurisica ali su ovakve utakmice prilika za mlade igrace da im se da sansa. Trener sa renkmeom, znanjem postavi pravu odbranu. Podigne agresivnost i dobije utakmicu. Jovic jos par sezona nema konkurenciju na pleju jer nema Tea.
J

Jöle 39

pre 2 meseca

STOP petrusevu!
g

gfgfdf

pre 2 meseca

Avramović bolje igra u reprezentaciji nego u klubu. Ili je do trenera ili do boje dresa...
D

Dzi

pre 2 meseca

Trener ga davi ne bukvalno kao onaj drugi neke druge... Saigraci stranci u klubu mu ne cene trud koji mu cene saigraci iz reprezentacije ... Decko deluje srecno kad igra za reprezentaciju, a napeto kad igra za klub... Nasmeje se 2 ili 3 puta kad igra za Srbiju, stalno ili cesto je namrsten kad igra za Partizan.
b

banence

pre 2 meseca

GUDURIC JE DUPLO GOLO POTPUNO NEPOTREBAN OVOJ REPREZENTACIJI..TIPICAN ULICNI BASKETAS...NASTAVAK LOSIH IGARA..
s

svi danas igraju kosarku

pre 2 meseca

Danska dobila Gruziju??? :D

ZetaReticuli

pre 2 meseca

Moram reći da sam prvi put pošteno gledao Beslaća, ozbiljan igrač definitivno.
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

Iskreno malo sam se uplasio... Ali onda ono 17-0... Da mozemo mozemo da hocemo hocemo ! E to je vazno ! Luka odlican, Aleksa takodje Gudura Brate skupi se saberi se po kvalitetu sigurno naj bolji i po iskustvu ali ne secam se realno da je on nekad pokidao za selekciju za Fener da ali u selekciji nikad. Mitrovicu zelim da igra u Realu ili Barci od srca ! Aleksi prija vise Kari nego onaj Crveni sto se dere, mnogo je u Partizanu Letargican dok je u Dresu Selekcije kao slobodna Ptica. Davidovac nema taj kvalitet ali Brate tu je , baci se uradi uvek nesto pametno . Jaramaz ocajan kao i u Partizanu. Beslac Hrabar, odlicno za prvi nastup.
M

Mile led

pre 2 meseca

Petrusev je trebao opet da ode do policije ali ovog puta da prijavi sebe za katastrofalnu partiju
O

Odlicno je bilo

pre 2 meseca

Svaka cast
M

Makks

pre 2 meseca

Mitrovic sjajan, Guduric ocajan. Strucni konsultant Kuzmanovic poznatiji kao "tako je" je nesto najgore sto se moze cuti na SK i RTS-u.
F

Figaro

pre 2 meseca

Petrusev i Guduric su dva najveća zločina ove reprezentacije... Sramotna igra
V

Voždovac

pre 2 meseca

E moji svi, pljuvaste Mitrovića, Davidovca, Avramovića, pa i Petruševa. Kad ono momci izašli sa mydima do poda da dobiju meč za sveti dres.
C

Cer

pre 2 meseca

Kakva divlja utakmica kao na turniru osnovne skole
s

sale brat

pre 2 meseca

Odradili smo tekmu, pohvale za kapitena Mitrovica i avramovica ocekivano da cemo imati problema za 2 trninga, ali ovi strucnjaci sacekajte kraj utakmice ispadate smesni
P

Pa-pa "kritičari"

pre 2 meseca

A ponadali su se taman jadni. Gazi Srbijoooooo
P

Petersky

pre 2 meseca

Mitrović povukao ekipu kao pravi kapiten, šteta što stvarno imamo toliko dobrih igrača na visokim pozicijama pa nikako ne može da se progura medju 12 za neko veliko takmičenje, karakterno dečko za primer. Aleksa fenomenalna energija nekoliko ukradenih lopti, odlično je iskreirao većinu vremena. Vidi se da mu dres sa državnim grbom itekako prija.
M

Ma koga to imamo

pre 2 meseca

To što se zove Ristić i Simanić je suludo. Prosečni igrači bez inteligencije, Luka je isto prosečan igrač, ali je bar inteligentan.
r

rsczz

pre 2 meseca

Mitar mora na OI. Avramovic-Micic / Bogdan-Marinkovic /Kalinic-Dobric / N. Jovic-Lucic (Petrusev) /Jokic i Milutinov + Mitrovic i S. Jovic i napadamo zlato !
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

Realno, ocekivano dva nosioca ovog tima. Vanja i Gudura se malo sakrili, ali ce protiv Gruzije morati da ubace spolja, jer cemo u reket tesko.
G

Guduric

pre 2 meseca

Zlocin koji traje.
P

Preža

pre 2 meseca

Vidim nekima još uvek ne prija ono Gudurić sa 9m.😂
s

spiritus movens

pre 2 meseca

Dobili smo ih na unutrasnju igru jer imamo prednost u visini, sto govori odnos u skokovima i poeni sa penala. Cak i u napadu Finci nisu imali resenje u reketu u drugom poluvremenu. Pri tom ih je stao sut za tri. Mi smo se s druge strane rastrcali i krenuli da pogadjamo i iz kontranapada. Na kraju ubedljiva pobeda, mada do 30. minuta nije delovalo da ce biti tako. Jedan od kljuceva pobede je i veci doprinos nasih igraca sa klupe, kao npr. Baslaca. Finci nisu parametar. Neke jace reprezentacije ce umeti da iskoriste otvorene suteve koje smo im ostavljali.
O

Oksi

pre 2 meseca

FIBA, kao i sve druge kosarkaske organizacije, je jedno smece. Ove sudije znaju pravila kao moj cale sto na basketu stalno pravi korake i vadi se kako je tako igrao Kindje, a ono veze nema. Ovako sastavljene ekipe, prolaze 3 od 4, katastrofa za sport. Kao da ih Ameri placaju da dodatno uniste evropsku kosarku i da postoji samo NBA.
S

Srbija Majka

pre 2 meseca

Gudiric mi je najjaci utisak utakmice...volio bih da mi neko izvuce podatak o indeksu korisnosti na vecerasnjoj utakmici, i da li je i jedan igrac imao toliku minus fazu za jednu ekipu.
B

Bravo heroji

pre 2 meseca

Lepa energija mnogo mladih na tribinama koji nose svoju zemlju u srcu. Košarkaši su im se na pravi način odužili pobedom!
a

aco zvornik

pre 2 meseca

jedna zamerka za tim , kad nas igrac padne ili fauliran bude onda ne trce nasi igraci da mu daju ruku da ga podignu . To se vidilo veceras ,veliki deo utakmice nismo bili tim
J

Jdjdjd

pre 2 meseca

Tanko je to sve
R

Rexus21

pre 2 meseca

Bravo Srbija Idemo ❤️💙🤍
Ž

Živela Srbija

pre 2 meseca

Bravo momci! Rutinski odradjen posao! To što zli jezici samo traže razlog za pljuvanje više govori o njima. Ne mogu oni vas mrzeti koliko mi možemo da volimo našu Srbiju! Bravo Dejane, Balša, Ognjene, Vanja, Nikola, Aleksa, Dušane, Luka, Filipe, Dušane, Aleksa i naravno Svetislave! Idemo u Gruziju po 2/2!
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Sa Kosova zora sviće, sviće sviće novi dan, Gračanica sva u sjaju dočekuje Vidovdan, OJ KOSOVO KOSOVO ZEMLJO MOJA VOLJENA ZEMLJO SLAVNIH VITEZOVA LAZARA I MILOŠA... Napred Srbija 🇷🇸♥️🇷🇸♥️🇷🇸♥️🇷🇸♥️🇷🇸♥️🇷🇸♥️🇷🇸♥️🇷🇸♥️🇷🇸♥️🇷🇸♥️🇷🇸
l

lion zion

pre 2 meseca

avramovic silio da bi se pisalo o njmu kao najboljem strelcu super heroju ali prc mitrovic je odneo titulu mvp ,bez previse znoja s pola gasa kapitenski,jos da je teo tu ,nemamo pleja
B

Brundo

pre 2 meseca

Lose u odbrani i losa slobodna bacanja.23/33 slobodnih bacanja je lose.Pojedini igraci su i dalje dobri a drugi su i dalje losi.Gnajve u igri, ispada im lopta, kasne sa dodavanjima i mnogo promasuju.Nije strasno da se promasi.Lose je da se promasi kad je bitno.
H

Host007

pre 2 meseca

Trener Zvezde nadam se da je dosao da gleda Beslaca🙂🙂🙂trebaju nam mladi Srpski igraci
Z

Zarkovina

pre 2 meseca

Bravo Mitrovicu,kapitenu nas.
V

Von

pre 2 meseca

Nezna se ko je gori Jaramaz ili Guduric.
1

123#

pre 2 meseca

Svaka čast za Luku kapitena!
l

lol12

pre 2 meseca

Mitar i Aleksa najbolji ali i Deda je večeras bio odličan pre svega u odbrani.Petrusev i Baslac sasvim pristojno odigrali ali najveća razočarenja su Gudura i Jaramaz.Ali najbitnija je pobeda
G

GostO

pre 2 meseca

Bravo momci, dobra utakmica! Mitrovic vukao sve vreme, preokret doneli Petrusev i Avramovic, Davidovac sa nekim bitnim potezima. Finci odigrali odlicno, ali nisu imali sanse kad smo ubacili u visu brzinu.
O

Ojsa

pre 2 meseca

Ova utakmica je trebala jos laganije da se dobije,a komentatori se nalozili kao da igramo u najmanju ruku za prolaz grupe u nekom takmicenju. Mitrovic odigrao ono njegovo,usao je u formu od ranije,ali najvise raduje forma Davidoca koji je sve bolji,polako ulazi u onaj njegov ritam.