Komentari na vest

Pogođen sudija u Pioniru, prazne se tribine iznad tunela

P

Perti

pre gotovo 2 godine

Lesor pravi korake 4 puta, 3 sekunde u reketu nebrojano puta. Saplitanje iza ledja nije nesportska... SRAMNO SUDJENJE
S

Saša_PFC

pre gotovo 2 godine

Sta je ovo i dokle vise.....zar je KK.C.Zvezda u drzavi Srbiji zasticena kao beli medved.Zar mora C.Zvezda da osvojii titulu...dokle vise ovo da se tolerise...zasto nije ispostovana kazna zbog desavanja na drugoj utakmici.Ovo vise nema smisla koliko se tolerise C.Zvezdi koja nas bruka godinama unazad u Euro ligi sramotnim rezultatima,vreme je da drzava Srbija ozbiljno sankcionise ovaj klub i sve one koji ovaj klub guraju u ponor.
Z

Zoran011

pre gotovo 2 godine

Nismo ni za klikere.Možeš otići iz sela ali selo iz tebe ne može. Otprilike tako.
y

yes yes

pre gotovo 2 godine

bas su dobri domacini nema. drugi put sudije napustaju teren 👌
G

Gost bala

pre gotovo 2 godine

jednima titula u fudbalu drugima u kosarci sve je to fino veliki vodza rasporedio da mu se ne buni narod
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

I naravno na nasih 4:0 pocetak poluvremena, panter se zalece bezidejno na dva igraca i dobija dva slobodna za prekid bilo kakve naznake serije. To su sitnice koje su u ovakvim utakmicama odlucujuce.
O

Opaaa

pre gotovo 2 godine

Jeste sudije su krive što Davidovac, ne zna hoće li da šutne ili da doda, pa baci loptu u aut, što Holins baca pas 2 metra od Mitrovića u aut, pa na isteku četvrtine iz relativno otvorenog šuta ne pogodi ni obruč...za sve su sudije krive. Smejurija od navijača kako Zvezde, tako i Partizana...sve isfrustrirani likovi kojima je najveći uspeh da odu na tekmu i naprave sranje. Zbog takvih je pravih NAVIJAČA, roditelja sa decom, sve manje na tribinama, pa će se neko čuditi što nema publike, kad ološi od svog "uspeha" ne budu mogli sebi priuštiti kartu, a kriminalci i dileri završe negde. Sportski pozdrav pravim navijačima svih klubova!
B

Bruka a

pre gotovo 2 godine

Najveci divljaci u Europi zive u Srbiji
h

h00dieMelo

pre gotovo 2 godine

Raspustaj ovo, kao neandertalci bre i jedni i drugi. Hocemo mi u neku evropu i svet, a ponasanje na nivou srednjeg veka. Izbacuj i jedne i druge uz drakonske novcane kazne i bar godinu dana zabrane igranja aba lige, pa ce se mozda neki nauciti pameti. Dajte Megi Arenu i pusti klince da igraju evroligu sledece sezone i to je to. Ajde vise bre, bruka i sramota.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Za klub bi se isplatilo kada bi se samo od jedne kazne opremio sa kamerama koje će da pokrivaju bukvalno čitavu halu. U trenutku kada neko nešto ubaci u teren da se isprati i da se toj osobi uruči kazna i istjera napolje. Dokle više sa tim običajima iz seoskih liga…
S

Svlačionica!?

pre gotovo 2 godine

Opet predsednik ulazi u svlačionicu gde su sudije. Nekako poznato od ranije (ofk beograd). I onda kreće najluđi preokret niotkuda..
D

DžoniRS

pre gotovo 2 godine

A kad je Savić išao u sudijsku svlačionicu, a Ostoja pošao tamo za njim (a onda je dobio poziv koji se ne odbija), tad je sve bilo pošteno? Ko vas ne zna...
B

B.C

pre gotovo 2 godine

Čiji predsednik!? Lazić ulazi pod koš Ledey ga faulira a sudije ništa, to je samo jedna situacija! Glavni igrači Zvezde već 3-4 lične a gladijatori jedva po 1 ličnu! Ne znam zašto se uopšte igra! Neka vam daju pehar i da ova bruka prestane!
B

B.C

pre gotovo 2 godine

Ovo je sve već unapred isplanirano i obećano najvećem treneru da će na kraju sezone izboriti evroligu i ostati najveći! Bruka od lige, bruka od sporta, sve sami kriminalci u svim segmentima društva! Sila boga nemoli pa tako ono što se svira grobarima to na našim igračima nisu faulovi! Geobari mogu praviti koraka koliko im volja mi samo dva al i tada ako su ko suza čisti!
F

Filipča

pre gotovo 2 godine

Tom velikom treneru i karakternoj velicini su obecane razne dozvole da moze da gradi po Čačku zgrade gde zamisli i sta zamisli. Voli covek partizan jbg
M

Mesina

pre gotovo 2 godine

Bože,koliko ste jadni sa izmišljanjem zavera protiv Zvezdane.U fudbalu ste tvrdili da Piksi namesta titulu Partizanu,čuj Piksi Partizanu.I sada?A Obradović nije veliki trener,nego najveći u Evropi svih vremena.Da stojite mirno kada ga spominjete,veći čak i od Vujoševića.
G

Gosttt

pre gotovo 2 godine

Cirkus kolorado bruka o sramota I jednih I drugoj...
G

Ghahahahahhaha

pre gotovo 2 godine

.... a hoce i oni biti kaznjeni na pocetku naredne sezone ili u 6.utakmici?ČOVIĆU LJULJA TI SE KAVEZ OPASNO!!! ŽoC se ne šali 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 Ajmo crno beli, bolji ste, jasno kao dan.... ulenjali su se a i mrtvi su....
R

Realno123

pre gotovo 2 godine

Ide se na veliku kradju... ajde prva dva faula kašičica ne bih komentarisao ali ono za faul u napadu je tragikomicno. Izbacuju nam najboljeg igrača iz utakmice ali ima Boga sada ćemo da ih zgazio u 3 četvrtini jer mora šut da proradi
S

Srki987

pre gotovo 2 godine

Brate isključi autocorrect 🤣
b

bahaisoofkbbdd

pre gotovo 2 godine

Isti recept je bio za Kuzmica gde je za 8 min dobio 5 faulova u trecoj... Kradja prefidna, podla i jadna...
G

Gns021

pre gotovo 2 godine

Sa kod nas gadjao huligan a kod njih neodgovoran gospodin. Licemeri
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Zabraniti profesionalno bavljenje sportom u srbiji. I oko saha bi se pobili. Da je sramota i jedne i druge. Dajte londonu wild card, bolje prazne tribine tamo nego nasi divljaci.