Komentari na vest

Polonara potvrdio da je bilo razgovora sa Zvezdom: Imam sjajan odnos sa Duškom Ivanovićem

P

Prvaci Evrope

pre preko 1 godinu

Come tu Red Star brooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Achille Polonara summer
H

Hvala ti Nebojsa

pre preko 1 godinu

Sto klub iz laktasa titule i evrolige video nije preko jedne pune Decenije!
J

Jankovic i Gordic

pre preko 1 godinu

Ogromni problemi za crno-bele, bivši košarkaši Partizana tužili klub zbog neisplaćenih zarada! Ove subote pojavila se vest koja nimalo nije prijatna za KK Partizan, pošto je nekadašnji košarkaš Parnog valjka, Stefan Janković, tužio Partizan zbog neisplaćenih zarada, a čitav ovaj slučaj ide na arbitražu BAT. Srpski košarkaš tvrdi da mu Partizan duguje 322 hiljade evra, kao i da mu nije isplaćena zarada za sezonu 2021/22, odnosno 250.000 evropskih novčanica! Osim Jankovića, i Nemanja Gordić je tužio KK Partizan za 450 hiljada evra! A GDE JE KAZNA EVROLIGE ZA OVO??
M

Marsal G

pre preko 1 godinu

Što se žališ ovde? Postoji sajt EL pa sa dokazima tamo priloži sve nepravilnosti koje je napravio Partizan.
G

GT2211

pre preko 1 godinu

Ako stvarno pratis kosarku,a izgleda da ne,jer si bot,znao bi da su oba slucaja resena odavno,jos pre dve godine.
2

2 puta poraz

pre preko 1 godinu

U samo 7 dana cak DVA PUTA izgubili od ZVEZDE u derbiju i u ABA i u EL! Cisto da podsetim da se ne zaboravi! Sipaj nek boli jos jace....
B

Bobi i Kampaco

pre preko 1 godinu

ISKRENO,DRAGO MI JE STO NIJE DOSAO,SAD MOZEMO LEPO DA VRATIMO BOBIJA KOJI CE DA DOMINIRA CELOM EVROLIGOM U DUELU SA KAMPACOM!
H

Halo ovde Zoran

pre preko 1 godinu

Da nije bilo zabrane EL garant bi Polonara igrao za Zvezdu. Ćović već planirao da ceo srpski roster u timu zavrne za platu.
K

Koji evro cirkus

pre preko 1 godinu

Pobegao covek glavom bez obzira od KK Crvena Prevara/muljaza. Uteko ki zeko. Tek ce biti veselo kada argentinci shvate da su im ugovori na “dodjem ti”. Evroliga i evropa ovo jos videla nije, ali nikad. Cirkus.
R

Requie1

pre preko 1 godinu

Kakvo kolo Evrolige ove nedelje. Veceras derbi kupljenih licenci, sutra sudar timova sa najvecim procentom domacih igraca u Evroligi. Jedva cekam
P

Polivač

pre preko 1 godinu

Užas šta se radi našoj Zvezdi, našim čuvarima srBstva i pravoslavlja.
K

Korab

pre preko 1 godinu

Možda je i ovako čak bolje. Ne troši se lova a mogu da budu više u centru pažnje Mitrović, Petrušev i Dalbor Ilić. A sledeće sezone dovedemo njega i Kalinu i sa Duškom napadamo EL.
D

Dajvak

pre preko 1 godinu

Kako kad EL sledeće sezone igrati nećete? 🤣
Б

Бог се јави

pre preko 1 godinu

@Dajvak купиће нам претседник улазницу као што је вама ове године.
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Ma nije bila prepreka zabrana registrovanja, nego Savic, Ostoja i Zeljku, u potpisu Frifacu.
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Jel horses head tužio Čovića za klevetu? Pitam za gtr avangardu...
a

ahahah

pre preko 1 godinu

Je l znas ti, nesreco, ko je taj, kako ha nazivas horsehead, i sta je on uradio za srpsku i evropsku kosarku?!
1

1992

pre preko 1 godinu

Nisu dali Savić i Bodiroga.
F

Fakos

pre preko 1 godinu

Na kraju onaj vujosevic bio najiskreniji. Mrzi nas i to ne krije. A ovi “sportsmani” sto su tu zbog srpske kosarke, da vrate publiku na tribine i smanje tenizje poput savica, zelimira i ostoje, nema gorih ljudi.
G

Giggs

pre preko 1 godinu

A jel realno da je uvek neko protiv Zvezde? Ko o cemu,Čović o poštenju. Ko prati košarku malo duže,setiće se Čovićevih reči da će zlo iz srpske košarke nestati kad ne bude Vujoševića. Dule je otišao, Buducnost je bila konkurentna,a Bokan na meti. Sad kad je Partizan konkurencija, problem je u Saviću,Partizanu,Bodirogi... a konstanta u zlu je jedino Čović. Nisu u Parrizanu mnogo bolji,ali neralno je da uvek neko ne valja sa druge strane,a Čović nevinašce i Kalimero,nepravda... Dajte ljudi jeste li realni?!
G

Gost777

pre preko 1 godinu

to sto covic radi na konferencijama vujosevic je radio posle svake utakmice. A ti dodjes ovde da nam pricas o Covicu a vujosevic vam je idol.
F

Fakos

pre preko 1 godinu

Cekaj? Buducnost bila konkurentna? Jednom osvojili Aba-u i to kad smo mi bili u tranziciji posle duzeg perioda. Bokan posten? Igra se u Beogradu, dobijamo ih i mi i vi, dole ne bih ih pobedio CSKA iz zlatnog doba. A vi konkurentni sada? Kako? Prosle sezone svuda vas odrali. Finale Aba-e bi bilo 3:0 da sudije nisu odradile svoje sa samo njima jasnim odlukama. Na kraju pobegli iz KLS.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

KK Cinkaros te sprecio
Z

Zlo Srbije

pre preko 1 godinu

kkcz
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Da li ovi sto se smeju zvezdi i kazu da redovno plati pa nece imati problema, da li su svesni da drzava sutra moze da kaze imate 24 sata da isplatite porez i ako to ne uradite necete igrati ni ligu sa Prijepoliem i Vrbasom, ali vi ne vidite izgleda dalje od nosa
1

1992

pre preko 1 godinu

Mi smo spremni i da se ugasimo, samo ne da navijamo za privatni klub nekog čove.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Ко да ли је свестан? Па лик поклања цркви украден ауто! Нема даље!
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Problem za nas u celoj priči je što oni trenutno i jesu država!
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Nema sanse, za to se dobija nagrada - odaberes neki tim, on uzme tvoje ime, i nastavis dalje da poslujes i trosis nemilice novac kao da nista nije bilo.
J

Junker

pre preko 1 godinu

E Srbi, Srbi, samo gledamo kako nekom nasem s ledja da zavucemo. Hvala bivsem Zvezdasu Zoranu Savicu na tuzakanju. A sta ocekivati od njega, igrao za Real i Barsu, pa opet nazad. Navijac Zvezde pa ode da radi kod komsija. A da se avangrda sad ne ljuti, imate i snimak kada Savic prica kako kumu Loncaru ( partizanovac) uvek pusti poruku kada Zvezda pobedi.
p

pakao

pre preko 1 godinu

A ti si video i cuo to tuzakanje
4

446

pre preko 1 godinu

Druze nijedan dokaz toga nema,osim ako na rec ne verujes coveCuljku,ne kazem ni da je tacno,ni da nije,NE ZNAM..Ja sam ne volim cinakorse,ali daj dokaz..Znam s koliko je AV puta preko Nedica namestao Partizan u fudbalu za kazne!!I nema dokaza!
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Da cuti dok muljate? Nije vam on kriv vec ste sami sebe zakopali.A EL tek treba da prica ma temu Vildoze,Kampaca,Topica
4

43222

pre preko 1 godinu

Ja sam uvek navijao za Zvezdu. Pre sam iz Zenice uvek išao, gotovo svakih 15 dana da pratim fudbalere Zvezde. Na košarku nisam često išao, ali na fudbal jesam od malih nogu. Tako da mi je nastup u Zvezdi sigurno jedna od neostvarenih želja u karijeri - rekao je svojevremeno Zoran Savić
@

@446

pre preko 1 godinu

Baš zato Savić mora još danas da podnese tužbu za klevetu protiv Čovića, u suprotnom će ovo što je izrekao biti tretirano kao istina
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Шта каже, због казне нанета је штета Звезди хахаххаа. Па редовно плаћајте обавезе па неће бити проблема. Ја не разумијем вас навијаче Звезде, да вама фирма у којој радите не исплаћује плату и да им држава блокира рачун због тога, је л би ви ликовали или бисте тјешили газду...

Vaahn

pre preko 1 godinu

Alo bre, a vaš dug 7 milki na ime poreza? A? Je l' vas neko tužakao za bilo šta? Nema veze, karma je k**** vratiće se to vama polako, već se vraća. za ABA imamo kompletan tim, ove godine kad budemo prvi tu će biti vaš raspad sistema i katanac. Više nema vajld karda za vas, Predsednik više neće da plaća to. Ima izjava gde kaže daje država vama partizanu dala 5x više para nego Zvezdi. Toliko o tome. Srdačan pozdrav pravim partizanovcima!
@

@@@

pre preko 1 godinu

Ne razJumest ti....niko se od igraca nije ni bunio....To niti je imao problem jer su imali dogovor sa klubom da budu isplaceni do kraja godine i jesu bili. Ovo je EL uvidela nepravilnost.
P

Pinoce

pre preko 1 godinu

Mislis kao vi Jankovicu ili Gordicu?
k

krimos nebojsa

pre preko 1 godinu

Video decko da falsifikuju papire pa ode tamo gde je sve cisto ..
G

Gostens

pre preko 1 godinu

Bodiroga...