Detalj iz završnice utakmice (©Printscreen Via Sportklub)
Detalj iz završnice utakmice (©Printscreen Via Sportklub)

Ponovljeni snimak: Kardinalna greška na štetu Partizana u Bolonji

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.02.24. | 13:31

Crno-beli imaju razloga da budu ljuti zbog ozbiljnog sudijskog propusta

Priča o lošem suđenju u Evroligi je nikad aktuelnija, a u prilog tome govori i snimak koji je objavio Sportklub kao držalac televizijskih prava za elitno takmičenje.

U pitanju je detalj iz završnice utakmice u Bolonji, u kojem je Partizan Mozzart Bet poražen od Virtusa. Crno-beli su kardinalno oštećeni na dva minuta do kraja utakmice, pri vođstvu rezultatom 77:75.

Izabrane vesti

Sve se dešavalo pod košem Partizan Mozzart Beta, Aleksa Avramović je izvodio čeoni aut i u pokušaju da uposli Kevina Pantera košarkaš Virtusa Isaija Kordinije izvršio je snažan defanzivni pritisak na kapitena gostiju zbog čega je lopta završila kod Francuza posle čega je poentirao.

Problem je u tome što je koš morao da bude poništen jer je Kordinije iz auta skočio i presekao Panterovo dodavanje Avramoviću, posle čega je položio na obruč. Pošto se u haotičnoj završnici to nije videlo na snimku, a promaklo je navijačima i stručnom štabu crno-belih, neverovatno je da trojica sudija nisu videli sporni momenat, pogotovo jer je jedan od njih bio tik pored mesta gde se sve odvijalo!?

Na jučerašnjem meču pravdu su delili Robert Lotermozer, Saša Pukl i Tomaš Travicki. Izuzetno gruba greška na račun crno-belih, jer je posle tog koša Kordinijea Virtus dobio jak vetar u leđa, preokrenuo rezultat i pobedio. Partizan je sada na skoru 12-13 i nalazi se van prvih deset na tabeli Evrolige.

Video snimak možete pogledati OVDE ili na sajtu Sportkluba.



tagovi

Virtus BolonjaKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroligaIzaja Kordinije

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara