Foto: MN Press
Foto: MN Press

Ponsarnau pred Zvezdu: Moramo da je poštujemo, to je jedna od fizički najjačih ekipa u Evroligi

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.12.20. | 18:35

“Neke utakmice su joj proklizale kroz prste”

Crvena zvezda u novom meču Evrolige čeka špansku Valensiju u petak od 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić“. Valensija stiže u Beograd nakon pobede nad Olimpijakosom u Pireju, a narandžasti trenutno imaju skor 9-5.

O svemu tome i očekivanjima pred meč sa srpskim predstavnikom govorio je trener Slepih miševa, Haume Ponsarnau. Imao je samo lepe reči o crveno-belima.

Izabrane vesti

"Sa manje od 48 sati od poslednje utakmice i putovanjem koje imamo, moramo da odigramo zahtevan meč protiv ekipe koja igra fizički snažnu košarku, sa agresivnom odbranom. Teško je igrati protiv Zvezde. Imaju mnogo dobrih individualaca. I utakmice koje je Zvezda izgubila, dobro se nosila, ali su joj neke utakmice proklizale kroz prste.  Zvezda je imala neke povrede koje su uticale na tim, naravno. Moramo da poštujemo Zvezdu jer je to jedan od fizički najsnažnijih timova u ligi", rekao je Haume Ponsarnau.

Svoja razmišljanja o narednoj utakmici podelio je i Saša Obradović.

U Beograd stiže možda i najtalentovanija napadačka ekipa u Evroligi. Znatno su se pojačali ove sezone i istakli svoje ciljeve. Doveli su Vilijamsa, Kalinića, Hermansona, Prepeliča… Odigrali su fenomenalno u Pireju i stižu sigurno u odličnom raspoloženju na ovu utakmicu. Odlični su šuteri, odlično trče kontru, i ključ je kako ih timski odbraniti, jer individualno svi imaju veliki kvalitet. Ubacuju mnogo poena, ali imaju i svojih mana, i verujem da imamo šansu uz strpljenje koje moramo da pokažemo na toj utakmici“ rekao je Obradović.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK Valensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara