Komentari na vest

Porterova leđa ne mogu da izdrže i preti mu kraj sezone, ceo teret pada na Jokića

G

Gostionicarcic

pre preko 2 godine

usman dembele still...
G

Gost89

pre preko 2 godine

Denver se zakopao ovim ugovorom. Porter je odavno imao velike probleme sa leđima, zato je npr. pao dosta na draftu. Uspeo je da se vrati i odigra odlično sezonu i po, i bum Denver mu daje riskantan max ugovor nadajući se da će izrasti u all-star igrača. Sad je prilično jasno da neće moći da izgrade ekipu oko Jokića koja bi se borila za prsten.
R

Realno sagledavanje

pre preko 2 godine

Kolorado nije veliko tržište, zato Denver mora da preplaćuje igrače. Nije tačno da je Marej izgubljen za celu sezonu, već do marta. Ima još vremena za trejd i mnogo opcija, ne verujem da će dozvoliti da tankiraju sa MVP igračem u rosteru. To nikad niko nije radio. Jokić ako želi prsten mora otići iz Denvera, to je jasno kao dan jer Denver nikad neće osvojiti titulu.
S

Stara kuka

pre preko 2 godine

Mozda u kosarci nisu veliko trziste ali zato jesu u hokeju i americkom fudbalu.
G

Goster

pre preko 2 godine

govorili su da i Dirk Novicki nikad nece uzeti titulu sa Dalasom pa je uzeo kad se malo ko nadao.Denveru je potrebno poena sa klupe nemaju konstantne poene osim jokica svi variraju od utakmice do utakmice.Bartona,Mareja,i Morisa moraju da daju za konstantne igrace mada si u pravu sto se tice da Kolorado nije privlačan igracima,tesko je nekog top igraca privuci,probali su sa Bredli Bilom on ih je otkacio,da sam na mjestu generalnog menadžera dao bih i Mareja i Portera za Dejm Lilarda ,ma sta njih dvojicu i Bartona i Morisa ako hoce
R

Realno gledanje

pre preko 2 godine

Nemoguće je imati klupu kada super maksimalne ugovore daješ prosečnim igračima. Dalas je potpuno druga priča bio