Komentari na vest

Posle tri godine ponovo Superkup ABA lige - svi pogledi uprti ka Partizan Mozzart Betu

P

Perun91

pre 9 meseci

Druga najbolja liga Evrope...A neki bi da je ugase.
B

BANENCE

pre 9 meseci

CITAM COVEK PISE DA ONAJ KOJI NIJE TU NAJACI U SRBIJI I EVROPI..SADA VI VIDITE BOLEST ALI OZBILJNU..NIKADA C.Z. NISRA U KOSARCI NIJE PREDSTAVLJALA..ONA JESTE BILA SAMION SRBIJE ALI EVROPA JE UVEK BILA NE DALEKO NEGO PREDALEKO.JEDNOSTAVNO ZVEZDA NEMA KVALITET ZA EVROPSKI VRH..NEMA BREND..PA AKO HOCETE NEMA NI NAVIJACE..JEDINO PRISUTNI KAD IDE I KAD SE NAMESTA..KAD SE PADA NEMA IH NIGDE..JEDNOSTAVNO PARTIZAN JE BOLJI KVALITETNIJI TIM U EVROPI DALEKO PRIZNATIJI I KAO BREND I USPENIJI KAO EVROPSKI PRVAK O ABA LIGI JE SUVISNO GOVORITI ..SAMO JEDNOM U F8..I OMAH KRAJ..E TO JE ZVEZDA..O ASOVIMA KROZ ISTORIJU SUVISNO JE TROSITI RECI... OTREZNITE SE KRAJNJE JE VREME I NELUPETAJTE VISE....
L

Lk

pre 9 meseci

Koliko ti imas godina,13?Ti ces nekom da objasnjavas ko je kad i sta predstavljao i koliko je kad trofeja osvojio.Nisi bio ni u planu kad je pocela kosarka da se igra u Jugoslaviji,gde je Zvezda bila sve,a vi niko i nista,trideset godina niste jednog trofeja imali,legende jugoslovenske kosarke ne znas ni sa slika i ti nesto pametujes.Drugoligasi ste bili,vi poceli da racunate istoriju kosarke posle 40godina i solite pamet nekom.Cak i prvi evropski trofej je uzela Zvezda ,a to sto idete po sistemu ,tu je Ronaldo kojeg znam,znaci nije postojao Pele kog nisam gledao,je tvo problem.
ц

црно на бело

pre 9 meseci

ЦЗВ "стара" и "нова" и Европа не могу у исту реченицу...
B

BANENCE

pre 9 meseci

STA KAO DA I C.Z. UCESTVUJE NEBI SE ZNALO KO JE FAVORIT. PROSLE SAM GOD. PISUCI NAPISAO DA U NAREDNIH NAJMANJE PET GODINA PARFIZAN NETREBSA DA STREPI ZA PRVO MESTO.RAZLOG JE SJAJNA UPRAVA..NAJACI TRENER I JAK I UIGRAN TIM KOJI CE SVAKE GOD. BITI SVE JACI I JACI.I OVE GOD PARTIZAN CE UZETI TITULU ABA LIGE A VERUJEM DA SMO U F4 GOTOVO SIGURNO....TEZAK RASPORED..SJAJNI TIMOVI..ZVEZDA JE NESTO JACA NEGO PROSLE GOD.ALI PO MENI BEZ SANSI DA UGROZI PARTIZAN..
R

Realno samo

pre 9 meseci

Kad pogledas ovu sliku, osetis prosto jednu normlanost, zdravu sredinu i rivalstvo. Cim nema onog crveno-belog zla, sve je lepse i normalnije
g

goat041

pre 9 meseci

Ti bi trebao da se lečiš...tolika mržnja...to nije normalno
K

Kako bez zv

pre 9 meseci

Kad je tu. Ne vidite lepo da pise fmp?
G

GHOST0402

pre 9 meseci

Ovih 8 klubova trenutno najjaci na Balkanu
ц

црно на бело

pre 9 meseci

У Србији кад угра финале са старијим братом,а Европа дрхти на саму помисао да долазите због силних успеха "старе ЦЗВ",а и ове "нове" од 2011.
G

GHOST0402

pre 9 meseci

Drhte Alba i Asvel