Komentari na vest

Poslednji poziv za Pantera, Doužera i Kaminskog da se ukrcaju na avion

B

Banana drzava

pre oko 2 meseca

sve lazni igraci...
B

Blackwite

pre oko 2 meseca

Po meni panter ponekad prebrzo nepotrebno ide na trojku bolja je i dvojka nego ceo napad svede se na dribling u prazno ili gotovo uvek misli da može sve sam,košarka kao i svi ostali sportovi su timski.
M

Milantom

pre oko 2 meseca

Svi kritikuju Pantera, Douzera, Kaminskog, Kabokla, Andjusica, Jaramaza i ostale skupo placene igrače. A niko da pomene ko je insistirao na njihovom dovodjenju i ko im je trener. Zasto nemate hrabrosti da napisete da se ocekuje da se Obradovic ukrca na taj avion. Njegova odgovornost je najveca.
D

Deo

pre oko 2 meseca

Koliko para toliko i muzike.Partizan 20 mil Real M 40 mil.Nije isto.Realnost je takva .
X

Xyz

pre oko 2 meseca

Pa nije bas tako, Valensija, Makabi, Zalgiris svi imaju manje budzete od Partizana, a ispred su.
g

gunnersi

pre oko 2 meseca

ne vidim nacin da partizan ne udje u plej in. 5 utakmica do kraja, 4 kod kuce i 1 gostovanje najlosijoj ekipi u EL. Svi direktni konkurenti imaju mnogo tezi raspored. Mogao je Efes iznenaditi tu, ali su i veceras dokazali da nemaju kvalitet izgubivsi od otpisanog Asvela.
B

Bad moon rising

pre oko 2 meseca

Vidim, ali zaista, da je 20 mil budžet mali za neku siguricu - top 8. Monako ima 33 mil, dakle 50 % veći budžet od naših i stabilni su u top 8, pa i jače. Naši zavise od momentuma, da li će većina proigrati, od nekog hajpa, ali to je vrabac na grani. Tanko je to za neko paljenje. Eto vam Panata, prošle sezone raspad, mali budžet, ove 30 mil+ i odmah puno bolje. Što bi rekli: plati, pa klati, da izvinite. Nama puna usta miliona, a slabo je to, realno. Jedan CSKA je pre 15 god imao budžet 45 mil +. Ovo naše je sve - s koca i konopca. Hoću da kažem, zadovoljan sam da imam uopšte šta i gledati i sve 5.
D

Da podsetim....

pre oko 2 meseca

Ali pazi ti ko se to ovde busa u grudi zbog samo jednog jedinog top 8 ucesca u poslednjih 15 punih godina i to pokusavaju sad da prebacuju Zvezdi koje je vec igrala isti taj top 8 u sezoni 2017-18,navijaci kluba iz laktasa koji punih 13 godina jedne jedine,titule,trofeja i EL videli nisu eeej 13 godina covece igrali u cipiripi kupu i bukvalno sanjali titulu i igranje u EL,cela Decenija prosla kako nista zivo osvojili nisu i anda se av sazalio na njih i kupio im licencu za EL predprosle sezone da je nezasluzeno igraju,i jos nemaju srama pa se ponose time,i oni takvi nasli nesto da pricaju 11-tostrukom Sampionu ABA lige C.Zvezdi koja u zadnjih 12-13 godina osvojila vise titula i odigrala vise EL nego oni u celoj svojoj istoriji,to treba uvek napominjati!
S

Srecan si

pre oko 2 meseca

Pametnije nisi mogao ili se varam..sad obori oci niz tabelu i potrazi svoje ,ako znas koje posto cesto menjate ime.
S

Sascha 2010S

pre oko 2 meseca

Nije fer Zasto Fmp uvek mora biti 16ti Sramota sta radi Bodiroga Savic i EL sa sudijama
K

Kalcopolista

pre oko 2 meseca

Odlazi zeljko iz kluba i povedi ostoju i savica sa sobom,najgora uprava u istoriji kluba!
G

Goci mus.avi

pre oko 2 meseca

Los ti pokusaj...nikud oni nece GROBARI SVOJE NE TERAJU.
B

Blago nama

pre oko 2 meseca

Brzo ste zaboravili djoku salica, bircu i vrapca... ne valja zoc, ne valja borba za plej in, ne valja tim... gledajte i uzivajte kad imate u cemu... pravac arena i utorak i cetvrtak...
b

boske1976

pre oko 2 meseca

došlo za naplatu

Kokot Nedeljko

pre oko 2 meseca

Moram biti covek iako sam delija i priznati da EL nije za nas! Kakva EL, ni EK nije za nas, mozda ta FIBA liga sampiona, mozda bi tu nekako dosli do faze ispadanja! Suvise smo plasticni i vestacki! Kosarka, to je Partizan!
@

@kkp

pre oko 2 meseca

Moramo da podržimo našeg kapitena! Jeste da je Panter u krizi, ali on je naš najbolji igrač i kapiten tima. Vratiće se on u formu, ako ne ove onda sledeće sezone.
c

cule87

pre oko 2 meseca

a šta ćemo ako i sledeće bude ovakav ili još lošiji? pa nije njemu, poput PJD ili Kaminskog prva sezona u Evropi, pa se prilagođavaju. ja verujem da će njih dvojica biti bolji sledeće sezone, a Panter je kancer ove ekipe, istopio je mnogo pobeda svojim glupostima. samo šut karta, ja trenutno manje volim njega nego zvezdu, eto dokle je došlo... te priče prvi na treningu, poslednji odlazi, to niko od navijača ne može da zna da li je istina, a ne vidi se na terenu.
s

soća86

pre oko 2 meseca

Realno ovaj tim nela kvalitet kao prošlogodišnji ,pvi se jednostavno "nisu našli" i to je to . Otud i ovakav Panter ..Ksminski ne ume odbranu ,Kaboklo nivo Evrokupa ,Ponitka se ne snalazi u ulozi koju ima ,on je u Počjskoj igrsč od koga sve zavisi ,ovde sasvim druga uloga .
T

TAKOO JEEE

pre oko 2 meseca

Tog aviona nije ni bilo, niti ce biti...Podelice gospoda 15 i 16 mesto sa svojim komsijama sa Malog Kalemegdana...EL je misaona igra za Beogradske velikane...
R

Realnoo

pre oko 2 meseca

Čekajte ljudi, mnogo se naduvala priča. Pa Partizan nije igrao Evroligu skoro 10 godina od kada mu je ova vlast zavrnula sponzore od teranja Vujoševića pa sve do Trinkijerija recimo, nekih 6-7 godina. I prošla sezona, prva povratnička posel dugo godina, fantastična, za dlaku izbegao F4. Pa oni mučeni Zvezdaši sanjaju generacijama i generacijama da dođu u mogućnost da dođu blizu F4 i nikada im se to ne događa, pa nema zapaljivih tekstova. Kažem Partizan imao odličnu prošlu sezonu, ove sezone će sigurno igrati plej in, odnosno doigravanje, da li bude 10-9 i mislim da je to to. Pa nije to toliki smak sveta. Jedna sezona ovako, druga onako. Sledeća će biti bolja. Mislim nije smak sveta. Aba titula je vraćena prošle godine posle dugo vremena, ove godine 50%-50%, Crvena zvezda ima prednost domaćeg terena što je velika prednost, ali loše igraju, kao i Partizan cele seznone, tako da i jedni i drugi i dalje imaju šansu za Abu. Mislim, mnogo se kuka kao da je Partizan 18. od 18 klubova u Evroligi, a nije. Nisu se uklopila pojačanja očigledno, prošle godine ukolopila su se apsolutno sva. To se dešava, pa sport je to ljudi. Nije igrica gde upališ easy mod i teraš dereš sve redom.
D

Direktor

pre oko 2 meseca

Niko ne prica o odgovornosti Zorana Savića, pa baćo morao sinda znas u kojoj zemlji zivis i da debelo zasuces rukave i obezbedis klub za slucaj da Mirota ispali, ovo sto je doslo su C i D opcije ocigledno
L

Lllwwwkk

pre oko 2 meseca

Uhvatili se Mirote kao da je Džordan..Pola utakmica za Olimpiju nije odigrao..Pola..Kao Mirota problem..Kakav Mirota izgubiš sve žive trofeje..Kriv im Mirota..Hahahhahahahah
i

igorKKP

pre oko 2 meseca

Jesmo li zbog Mirotića izgubili kd SC, Igokea. Splita, Mege?! E moj ti, imaš valjda oči i mozak
Z

Zcva

pre oko 2 meseca

Mozda je malo do Zeljka
n

nesaa

pre oko 2 meseca

Zvezdin kapiten neda ni dva koša i niko se ne ljuti na njega
P

Pobogu...

pre oko 2 meseca

uvek Zvezda u glavi.
D

Dorćolac

pre oko 2 meseca

koliko ti pojma o košarci nemaš kad misliš da je Laziću posao da daje koševe kao Panter...
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Ljudi dajte ja da izadjem sa dva svoja prijatelja da igramo protiv Pantera,Douzera i Kaminskog razbili bismo ih.Poigravao bi se ja sa njima ne bi mogli loptu da mi uzmu i po završetku meča bi morali da pruže ruku objektivno MNOGO boljima od sebe.Sportski pozdrav.
O

Ostriga

pre oko 2 meseca

Poubijase se navijaci oba kluba a na kraju ce oba da ga ispuse u Evroligi i to onako bas jako.
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

Ne mozemo izjednacavati borbu za plej in do zadnjeg kola I okretanje obavezama u aba na pola evroligaske sezone....
b

bebs

pre oko 2 meseca

@realan realno si prebrojao da je pola 5 kola do kraja
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

@bebs realno ti stvarno mislis da je do sinoc postajala realna sansa za prolaz? Vazi....
p

prelazni rok!

pre oko 2 meseca

Prošla sezona je bila bljesak jer smo uboli sa pojačanjima, zato smo ovu sezonu zajebali prelazni rok da gore nije moglo. Svi koje smo doveli su ispod nivoa potrebnog za EL, čak ni protiv jačih ekipa u Eurocup ne bi pravili razliku. Kaminski nema šta da traži u EL, kao ni Jaramaz, Smith, Anđušić, Trifa, Balša, takođe Kaboklo i Dožer pokazuju ozbiljne probleme u glavi kada treba igrati pametno iako imaju sve predispozicije, Panter ispod svakog nivoa…jbg ne mogu Avramović, Naneli i Leday da izvuku celu sezonu, bilo bi smešno, Gledamo sinoć Barsu koja melje ko god da uđe, svih 12 igrača visoka klasa a od toga pola ekipe TOP klasa, a kod nas ni jedan osim Avramovića u tom ritmu, donekle Leday sa svojim limitima.
K

Karlo Veliki

pre oko 2 meseca

Skazem se sa tvojim komentarom, jedino bih mozda zadrzao Trifunovica i Koprivicu.. Njima treba davati sansu a ne Kaminskom i Kaboklu... Podbacila je struka pri selekciji...
U

Uvek i zauvek

pre oko 2 meseca

OBRADOVIC ZELJKO!!!
N

Nnnjjj

pre oko 2 meseca

Slažem se...On je vaša i naša šansa.
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

I pored toga sto to sve lose izgleda, kkp je najbolji napad evrolige trenutno.. problem je odbrana, previse poena prima.. ne bore se, nema faula na vreme, bonus se cesto i ne iskoristi...
g

gonpi

pre oko 2 meseca

Ali slozicete se da ni u napadu nesto ne stima u poslednje vreme. Kao da su procitali Panterovu igru, ili komplet nasu...nadamo se boljem, samopouzdanju pre svega!
H

Hhhjjj

pre oko 2 meseca

Ajnštajne, pa zato je najbolji napad.Peglaš odbranu-padaju procenti, padaju procenti- padaju ugovori...Tako nekako..Menadžeri i igrači to znaju, samose ti diviš najboljem napadu Evrolige..Hahahha
P

Pobogu...

pre oko 2 meseca

A kako si ti došao do toga da je Partizan ima najbolji napad? Na tabeli Evrolige, napadački Partizan je treći, s tim što će ga danas preteći i Efes, ako da više od 35 koševa u šta ne sumnjam. Kakav je to napadački tim koji ima najmanje asistencija u ligi? Na svo to vaše veličanje napada, dali ste 18 koševa više od Zvezde, a po ukupnoj koš-razlici ste 12 sa -31. Mislim da cela ta priča o napadačkoj mašini pada u vodu, naravno, osim u utakmicama sa Mornarom ili Krkom.
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

@Pobogu... Ne broj postignutih poena nego broj postignutih poena na 100 napada, sut za 2 najbolji u el, sut za 3 na sestom su mestu... Problem je odbrana I skok.... U skoku je kkp na zadnjem mestu u el...
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

@Hhhjjj ajnstajne kako se prosle sezone peglala I odbrana I napad? Cuj pegla se odbrana padaju procenti... Kaminski je spor, PJ ubijen odnosom sudija Prema njemu I nba mentalitetom, Bruna boli uvo... Odbrana je najveci problem... I skok, najgori smo u skoku u el...
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

@gonpi daleko od toga da je to neka odlicna igra u napadu Ali sustina je sto primamo previse poena... Jako malo ekipa nas je ostavilo ispod 80 poena, sto je odlicno, problem je sto mi Nismo skoro nikog...
K

Kkjjhh

pre oko 2 meseca

Isoratiš nekoga nogama 3-4 puta, duša u nosu i nema više trojke preko ruke sa 8 metara..Zato procenti padaju, Ajnštajne, a igrači, naročito USA ne žele da,rade stvari kojih nema u statistici...Naročito taj koji je z....o i nas i vas KP.Taj ode dalje..Ajnštajne, koliko si prostora samo zauzeo da ne bi rekao ništa a mačku s praga šutnuo nisi.
J

Jjjdddll

pre oko 2 meseca

Slažem se..Kao i što ne možemo izjednačavati ubedljivo najbolju ekipu ABa lige i tolike poraze na Jadranu...Slažemo se..
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

@Kkjjhh ajnstajne kako je moglo prosle sezone a ove ne moze? Zoc eto ne zna da ameri nece da rade ono sto se ne pise u stat? Ti ces nam svima ovde oci otvoriti? Sta sam ja pogresno napisao? Jel nas neko ostavio na 60,65 poena? Ko je dosao prve sezone u evropu i dobro igrao u kontinuitetu? Ove sezone nan i niko vise...
L

Llppppmm

pre oko 2 meseca

Šta si se sine upalio? Da, neće igrači, pre svega Panter i Ledej da igraju u Partizanu...ova sezona i adio..Igraju koliko treba...Šta ima veze da li te neko ostavio na 65 kada sine ne odbraniš ništa ? Pa vas ovaj Zvezdin centar, ovo drvo javorovo iz Bajerna pojeo.Ali samo vas..Kažem ti Žoc je vaša i naša šansa.
i

igor978

pre oko 2 meseca

Najbolji napad koji sinoć nije dao koš 8 minuta u Q4. E moj druže, dovoljno nas je protisnuti na Panteru i mi smo gotovi. Igramo najružniju košarku u ovoj deceniji a nikad skuplja ekipa. Odgovornost moraju snositi svi, prvo Savić i Obradović jer su oni selektorali tim, a zatim igrači koji sramotno igraju, posebno oni koji su trebali da nose igru tima. Ali lako ćemo sa igračima, bilvalno svim lošim igračima ističu ugovori, tako da je jedan deo problema rešiv. Drugi deo problema je Panter, koji je potpuno nenormalno plaćen, on taj novac ne vredi jer ima previše mana (slab u odbrani, loš u napadu pri jačoj kontakt igri), tako da verujem da će Partizan od leta u ozbiljnu rekonstrukciju ekipe, ove godine će biti isplaćeni i stari dugovi pa će sav budžet biti na raspolaganju za plate igrača
g

gonpi

pre oko 2 meseca

Ajde ljudi smarate vise! Sta je tu je idemo dalje! MORA NEKO BITI I 10, 11,... VOLIM PARTIZAN!
h

hahaahah

pre oko 2 meseca

definitvino pretetujemo sa ocekivanjima danas kada svaki klub ulaze brdo novca i kada svi dovode igrace iz nba. nesto ne ide kako smo svi ocekivali ali boze moj polako. podrska zeljku i igracima
M

Mmmdddgg

pre oko 2 meseca

I vi dovodite igrače iz NBA.Pa?
T

Tako je.

pre oko 2 meseca

Mali je naš budžet za velike stvari. Ko to shvati uživaće u lepoti igre.
S

Stefaan35

pre oko 2 meseca

Iako sam Zvezdaš, bilo mi je jako drago što je takvo ime kao što je Željko Obradović opet u našoj košarci. Znao sam da on ne dolazi tek tako, već uz obećanje da će imati respektabilan tim od dokazanih igrača, jer uz dužno poštovnje prema njemu, on nikad nije bio naklonjen bazi mladih i nadolazećih igrača. Prosto to nije Duško V. i takvog virtouza za rad sa mladim igračima Partizan možda više nikad neće imati. Željko je krenuo nekim očekivanim putem koji je neminovan kad se faktički kreće od 0 i eto prošla sezona se završila nesrećnim gubitkom plasmana na F4, ali uzeo je Aba ligu. Ipak, ova godina mi ipak govori da Partizan nije na pravom putu. S obzirom da oni i Zvezda retko kad igraju u istom terminu, pratio sam često Partizan i moj utisak je da tu nešto debelo ne štima. Ok nema Exuma, nema Lesora, ali ovde se nešto drugo dešava. Uz po meni evidentnu stagnaciju mladih igrača, nestvarne su mi amplitude u igri onih koji su trebali biti jedni od nosilaca. Par utakmica Kaboklo dominira, pa ga onda nema nigde, a Kaminski preuzme njegovu ulogu. Onda i on prosto nestane. Onda i Jaramaz i Anđušić nešto slično. Onda Panter koji šutira i kad treba i kad ne treba, Doužer koji ne promašuje poludistancu sad odjednnom kao da nije igrao godinama, pa on Željkova iščuđavanja i dreka na igrače (najviše na Aleksu koji gine za klub), pa večito nuđenje alibija za poraz u dobijenim mečevima i ono njegovo "nije to bio plan"... Mislim i da je stvorio uslovno rečeno neki strah kod igrača, pa greše i kad to ne bi ni u bunilu. Sve u svemu, ova igra Partizana zahteva ozbiljne analize i rezove. O Zvezdi u EL tek ne bih trošio reči. Sezona za zaborav.
O

Oumuamua

pre oko 2 meseca

Zato im se ukrcao Ledej u avion, ali onaj pravi ! Napustio je danas klub, navodno zbog ličnih problema.
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Dešava se splet privatnih okolnosti koje dovode do potrebe odsustva;e sad sto sledi serija kljucnih utakmica za 10 mesto u EL gde bez Ledeja ozbiljan deficit sledi,moguće da su se u klubu sračunali da nije imperativ ni to 10 mesto pa pustili čoveka !!!Radice Španci za Valenciu rukama i nogama i teško Partizan i taj minimum da izvuce u EL!!!
I

Istinaa

pre oko 2 meseca

Da nemaju Bodirogu i sudije imali bi manje pobeda od Zvezde,a zamislite ovakvo stanje gde su na ulozenih 20+ miliona vec izgubili 2 trofeja,bore se za Play-in,ne Play-off,ostaje im ABA Liga gde su treci,naravno iz KLS-a beze opet kao po navici,a sledece se
B

Bida

pre oko 2 meseca

Tisi batyolomeju sto vam vodja 2 puta organizovao faknsl for u bgd i veciyo 16
T

Thr Batman

pre oko 2 meseca

Sjajan tekst. Poslednji poziv za ukrcavanje ili mirise na sezonu za zaborav. Ocajnoj zvezdi lezimo bas ovakvi, a zna se da ce da odmaraju celu prvu petorku za projektovano finale.
R

Raki Delija

pre oko 2 meseca

Mozda se vidimo u finalu ako pobedite Buducnost vruce je gostovanje u Podgorici
K

Kkggg

pre oko 2 meseca

Dodjite do finala prvo..Svaki dan po jedan ode u USA.Ne sekiraj se ti za nas.Mi znamo gde nam je mesto.
S

Stefaan35

pre oko 2 meseca

Iako sam Zvezdaš, bilo mi je jako drago što je takvo ime kao što je Željko Obradović opet u našoj košarci. Znao sam da on ne dolazi tek tako, već uz obećanje da će imati respektabilan tim od dokazanih igrača, jer uz dužno poštovnje prema njemu, on nikad n
1

1982Mz

pre oko 2 meseca

Stvar je vrlo prosta, najjace ekipe idu u plej of- Real, Barsa, Pao, Fener, Monako i Olimpijakos, nije to slucajno, to je kvalitet. Za 4 mesta se bori 8 ekipa- Makabi, Virtus, Baskonija, Partizan,Valensija, Armani, Bajern i Efes. Neka izbore 10 mesto, smatracemo i to uspehom jer je bilo busenja (Mirotic) i izdaje ( Madar) tako da su dovedena neka pojacanja koja nisu bila u planu. Svi igraci koji su dovedeni kao zamene su losiji od proslosezonskih!
p

ponor

pre oko 2 meseca

Nemate vi više nikakve šanse za 10 mesto.
K

Kkwwqq

pre oko 2 meseca

Bušenja?Izdaje? Ti dečko ko da si na Košarama.Mirotić ne odigra pola utakmica za Olimpiju...Madar pravac neki Hapoel, Bešiktaš..O čemu vi pričate najbolji navijači na svetu?
V

Viša trenerska

pre oko 2 meseca

Partizan nema igru! Ne vidi se pečat trenera! Sve se rešava na individualni kvalitet! Ove sezone ni to ne ide, jer nedostaju Exum i Lesor koji mogu da resavaju, pa cak i Madar. Prosto mi je neverovatno kao treneru, da Željkov tim igra ovako. Da bukvalno ne igra ništa gde možeš da kažeš, da to je ta igra, to je Željko Obradović! Ne, nema toga.
s

srka

pre oko 2 meseca

Zato što on nije Duško Vujošević, niti je ikada mogao biti. Dule je sa domaćim igračima i neafirmisanim strancima osvajao titule i igrao zapažene role u Evroligi. Sa onakvim finansijama otići na final four, pa to je nemoguće i za Hudinija. U ovoj zemlji ne
R

Rabah Mađer

pre oko 2 meseca

Kao Zvezdaš, da probam da dam komentar na sve češća pozivanja na Vujoševića i njegove rezultate koja se koriste u kritikama Obradovića u poslednje vreme. Da Partizan ove sezone nema nikakvu igru potpuno je jasno. Većina kritika prema Obradoviću sasvim je na mestu. Vujošević je, međutim, vodio Partizan u bitno različitim okolnostima. U Evroligi važio je drugačiji sistem takmičenja. Nije igrao svako sa svakim po dve utakmice u sezoni. Samim tim, autsajderi su imali veće šanse. Bilo je manje utakmica i sezona nije iziskivala ovolike napore. U evropskoj košarci je, generalno, bilo manje stranaca i američkih igrača koji, da budemo iskreni, i dalje prave najveću razliku. Naši mladi igrači ostajali su duže u zemlji, nisu išli pravo u NBA kao što je sada slučaj. Na kraju krajeva, Partizan u to vreme nije imao pravu konkurenciju u zemlji i mogao je da dovodi najbolje igrače iz drugih klubova. Konačno, u celom tom periodu, Obradović je osvojio EL pet puta, dok se Vujošević jednom plasirao na F4. Naravno, sa mnogo manjim budžetom i slabijim timom. Kad je otišao u CSKA, sa najvećim budžetom i najboljim igračima u Evroligi, nije uspeo da uradi ništa.
S

Stefaan35

pre oko 2 meseca

Rabah, tvoj komentar je uglavnom na mestu. Ali, ja lično više cenim ljude koji od ničega naprave nešto i to nešto veliko, a takav je bio Dule Vujošević. Njegovi rezultati nisu slučajni i plod su dugogodišnjeg rada, a u Moskvi prosto nije imao vremena da implementira svoje ideje. Tamo su hteli sve i odmah, što je kao što vidiš rezon kod svih koji imaju pare. A to kakav je Željko trener, glupo je polemisati, ali očito da postoji neki problem
R

Rabah Mađar

pre oko 2 meseca

Stefaan35 Slažem se potpuno sa tobom i ne sporim da je Dule odličan trener, na stranu kakav je kao ličnost. Jedino što sam se bavio poređenjem dva trenera u različitim periodima koji su međusobno neuporedivi. Kad bismo izvukli Duleta pred kraj njegove ere u Partizanu, iz neke 2012. godine, na primer (kao što je Željko pri kraju karijere), i projektovali ga u 2024, sa ovim timom i ovakvim formatom takmičenja, dobili bismo odgovor na pitanje ko bi od njih dvojice imao bolje rezultate. Ovako, na žalost, nikada nećemo saznati da li bi Dule uradio više od Željka.
г

групни

pre oko 2 meseca

Пораз од Бајерна ће нас коштати много, пазите шта сам рекао! А ми као крелци нека идаље кличемо Жељку...
N

NT

pre oko 2 meseca

Stali su u kljucnom momentu. Fali Lesor ali takvog igraca sada Partizan nema. Da se upali kada ostali stanu.
r

rtrt

pre oko 2 meseca

jos vise exum i madar umsto nesretnog pj i jareta
B

BOKI08999

pre oko 2 meseca

Halo ljudi gde je Smailagic? Covek se totalno ugasio. Gledo snimak prosle sezone to je ko nebo i zemlja.
B

Bane 2

pre oko 2 meseca

Десета екипа на табели биће Ефес
S

Staneeee

pre oko 2 meseca

Ipak neće
A

Asistent

pre oko 2 meseca

Pogledajte na sajtu Evrolige,koji je Partizan po broju asistencija u EL. Ako vas mrzi,napisaću. Poslednji,18-ti. To govori o napadu. Onda pogledajte koji je po broju primljenih poena. Pretposednji,17-ti. To govori o odbrani. Prema tome,njihova pozicija na tabeli je odlična,s obzirom da ne igraju timsku košarku. Čiji je to propust,ne znam.
@

@Asistent

pre oko 2 meseca

to je onaj momenat o kom mi pricamo ali oni imaju svoju mantru kako mi mrzimo Zeljka i ne volimo Partizan...Doslo vreme da ako ne botujes za nekog odmah znaci da ne volis svoj klub
V

Vukasin blok 70

pre oko 2 meseca

@Asistent od reci do reci do reci si u pravu, ovo je nesto sto statistika kaze i sto je crno na belo. Ceu sezonu kazem da mi nemamo odbranu, a napad nam se svodi na individualni kvalitet... Zejko bio ili ne na klupi isto bi bilo jer nema ni jedan pecat trenera u igri
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

Najbolji napadacki index imaju, bolji od reala... odbrana je problem, ispadaju kao deca, ne prave se faulovi na vreme... gubis tesno od milana a napravio si samo 13 faulova u odbrani i 3 u napadu? Odbrana je problem, ne ginu, nema zelje...
T

Top Gun

pre oko 2 meseca

Panter potpisao ugovor i od tog trenutka ga boli uvo
M

MVPCACAK

pre oko 2 meseca

Bilo je ocekivano, Panter je imao sezonu zivota ali ako pogledamo cak ni prosle sezone nije bio konstantan, vec samo na kraju sezone... proslu sezonu su budkli Lesor i Exum... o Douzeru i Kaminskom ne bih bilo sta zakljucivao jer je ocigledno da nisu pojacanja
V

View

pre oko 2 meseca

kakav crni Panter, to nam je najgora stvar sto smo mu dali novi ugovor plus kapitensku ulogu...Kaminski se nadam da ide na kraju sezone, covek je jednostsvno neupotrebljiv... Douzer igrac koji je obecavao ali ocigleno slabog karaktera za klub kakav je Partizan. Idalje ne mogu da verujem da mi Ferela nismo doveli ali smo doveli Smita...
J

Jeste

pre oko 2 meseca

Ako ima prave,a ima i ima i Boga,nebitno je sta ce uradili u EL jer tesko da ce uci u Top 8,ali sezonu ce zavrsiti sa nula trofeja,a Zvezda sa tripletom i bice poslati u EK,i srusice se ova vestacka ekipa kao kula od karata,a onda odlazi Zeljko i sa njim skupi stranci,a oni se vracaju u EK i lutace izmedju EK i LS,a pravde ima!
С

Стари гробар

pre oko 2 meseca

То су само влажни снови, једино се распада Човићев приватни клуб. Четири тренера само у време Обрадовића, отворено државно финансирање, куповина играча као на црни петак, отпуштање играча као да је банкрот, вечито брукање у Евролиги. Да ли ћете постојати или ће се поновити 2011. година?
B

Bjorn89

pre oko 2 meseca

Da ima pravde vi ne bi mogli da osnujete nov klub? Da ima pravde vasa dva kluba ne bi igrali i istoj ligi? Sve dok vam je svevisnjeg na vlasti bicete tu gde jeste,kad ode videcemo ko gasi svetlo.
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Sve to stoji, ali ako nista Grobari bar imaju tracak nade da ce igrati zavrsnicu, a to je daleko lepsi osecaj u ovih preostalih pet kola, nego ono sto nama priredjuje Zvezda vec petu nedelju zaredom (ako nisi znao vezali smo 5 poraza u EL). Ovaj poslednji mozda je i najbolniji (mada je i ono u Minhenu bio kosarkaski horor za gledanje). Da ti sa +18 na domacem parketu na kraju izgubis onako jadno. Hanga na -3 organizuje napad i sutira preko ruke sa 10 metara air ball. Jesu li to zasluzili navijaci Zvezde? Je li za to prima platu za koju prosecan navijac treba da radi 300 godina da bi zaradio sto on dobije za 1 godinu ugovora?
П

Па да...

pre oko 2 meseca

... четири тренера у време Обрадовића и сви имају више трофеја од њега.
R

Replika Naslovu

pre oko 2 meseca

Ali ladja je već otplovila Pantiću
m

mx

pre oko 2 meseca

Ma batalite da prozivate pojedince,pa nije ovo NBA daj loptu u ruke Luki Doncicu pa neka zavrsava.Raspali smo se kao tim,cele sezone se muce ti pojedinci poput Dozera,covek se izlomi da postigne poene.Nas svaki napad je kao u fudbalu kad udarite na bunker jako mucno a onda primamo lake poene sto je frustrirajuce.Mi cak ne uspevamo da rutiniramo ekipe u ABA ligi vec se i tu mucimo.Imamo Aleksu koji daje po 30 poena i opet gubimo aloo bre o cemu pricamo,pa ne mozes na terenu imati 3 igraca od 30 poena.Svako ima neko svoje misljenje ali mislim da je sve otislo u k onog trenutka kad su nabili Panteru 2,5 mil platu a ostali bivaju samarani za 2,3,4 x manju platu. Sa ili bez Egzuma i Lesora ovaj tim je trebao odavno da obezbedi plej of a ne plej in.Krivica je jedino na strucnom stabu i upravi.Igracima svaka cast i ako su nezadovoljni zbog nejednakog tretiranja razumem ih u potpunosti.
R

Reče Zeljko

pre oko 2 meseca

Nema IQ, samo mu mu*a u glavi.
1

123121411

pre oko 2 meseca

Ne znam sta je dozier kriv kada igra 8 min u proseku....
H

Hermano7

pre oko 2 meseca

Vidi majke ti, da mi cekamo pantera od 70 tekme u sezoni da upali na jednu… pazi ovo, puno trenira! Pa saljite ga na Survivor ako trenira toliko
s

srka

pre oko 2 meseca

Sada je jasno da je deseto mesto jedina moguća opcija za Partizan i da više od toga, barem ne u teoriji, a praksa se često verodostojnija od teorije, ne može da se ostvari. Ruku na srce, Zvezdu ne bih komentarisao, jer ona nekako, iz sezone u sezonu, u Evroligi ne može da napravi ništa, ali Partizan po svemu vidjenom evo na pet utakmica do kraja ligaškog dela, nije zaslužio plasman ni u plej in, pa čak ni to deseto mesto. Loše odigrana čitava sezona, uz par blistavih trenutaka, malo je da se u ovakvoj konkurenciji napravi nešto više. E sad, kako dobiti, po nekoj mojoj računici najmanje četiri utakmice od preostalih pet. Sa ovakvom igrom nikako. Sad dolazi Baskonija, koja je jako nezgodna i odlično vodjena od strane Duška Ivanovića, pa Real, koji možda i neće baš toliko zapinjati, jer su prvo mesto praktično obezbedili. Pa onda Olimpijakos, kome je takodje svaka utakmica do kraja, na krv i nož, jer moraju da budu barem četvrti, ako misle nečemu da se nadaju. Onda gostovanje Albi, koje bi moralo da se dobije, jer i ako se ta utakmica u gostima izgubi, onda se definitivno deseto mesto i ne zaslužuje. Na kraju najveći rival za tu poziciju Valensija u Areni i onda ćemo videti kakav će rasplet biti. Po meni ovaj plej in i nije baš najsrećnije sistemski regulisan, jer favorizuje, na primer, devetoplasiranu ekipu. Koja prvo dočekuje desetog, pa ako pobedi na svom terenu, opet igra kući protiv poraženog iz duela sedmog i osmog. Logično je bilo da igra sedmi protiv desetog i osmi protiv devetog, ali dobro, oni su taj sistem prepisali iz NBA i to mu je što mu je. Dakle za Partizan bi najbolji rasplet bio da ako uspe da se domogne tog desetog mesta, da devetoplasirani bude Makabi Tel Aviv. To bi onda značilo da bi se utakmica igrala u Pioniru, što bi praktično za Partizan bio domaći teren. A onda bi bio domaćin u finalnoj utakmici plej ina poraženom iz duela, ako gledamo sadašnje stanje, Virtus-Baskonija. To bi se igralo u Areni, ajmo da pretpostavimo, protiv Baskonija. I eto opet četvrtfinale plej-ofa Real Madrid - Partizan. Vrlo moguć rasplet cele ove priče. Mada, vratiću se na početak, Partizan nije zaslužio ove godine nikakvo doigravanje, jer su celu sezonu i u Evroligi i u ligaškom delu ABA lige, pa uostalom i turnir u kupu, odigrali ispod svih rezona i očekivanja. Loše u odbrani, traljavo u napadu, energija tima nula, pa Željko Obradović je u potpunosti svestan toga.
O

Ostojam

pre oko 2 meseca

Porazeni izmedju 7 i 8 je domacin pobedniku izmedju 9 i 10
s

srka

pre oko 2 meseca

Ne znam, ja sam na nekom portalu, video drugačije. Ali ako je tako kao što kažeš, kako dobiti dve utakmice u gostima i doći do Reala u četvrtfinalu, kada su za celu sezonu, dobili, čini mi se, tri utakmice na strani i jedna su od najgorih gostujućih ekipa. Mrka kapa!
g

grobar cacak 032

pre oko 2 meseca

Dozuer panjina neopevana,da nam je bilo koji drugi igrac imali bi jos 3,,4 pobede..
D

Daa

pre oko 2 meseca

Ako kojim slucajem ne udju u Play-in,a vec su izgubili 2 finala i dva trofeja (ABA Super Kup protiv Studenata i Kup protiv Zvezde) i ako izgube u Play-offu ABA Lige ili Finalu i budu poslati u EK,a velika je verovatnoca da nema kupovine EL i da samo osvajac ABA Lige ide u EL,a iz KLS-a su vec najavili da beze,pucice 20+ miliona ove sezone na (0) NULA trofeja od mogucih (5) i ne ulazak u Top 8 EL,a drzava neka vidi da i sledece sezone ako budu igrali EK da im obezbedi 15,20 miliona da ova sprdnja bude jos veca,da pljunu na ovaj narod.
Z

Znik

pre oko 2 meseca

Za vas neverne tome i komsinicu iz predgradja. Partizan ide prvo u plej in, a onda u plej of. Sa Realom u borbi za F4 nema predaje i bice im jako tesko. Aba ligu osvajamo jer nema promil sanse da zvezda pobedi 3 od 5 meceva, tu ce biti brejk i 1:3 za nas!
Г

Геџа - Србијанац

pre oko 2 meseca

По овоме што сам ја бројао до сада, играли смо 5 ове сезоне. Резултат је 3-2 за Звезду. Тачно не може Звезда да добије 3 од 5!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Nema sanse da dobije 3 od 5… A pazi ovo, od prethodna 3 zvezda je dobila sva 3
t

tre

pre oko 2 meseca

kad si u strahu pa mislis da ces tako da se izvuces pisaranjem…a i sam znas da od toga nema nista
K

Kameni2

pre oko 2 meseca

Hoće kako da neće. Celu sezonu se vuku. Sramota! Jedino je Žoc najveći
F

FALCO

pre oko 2 meseca

Juče su isti igrači bili toliko hvaljeni da je sad odjednom problem...Kriza kao kriza,rešava se i na kraju prolazi...videti ima li još neki problem
V

Voždovac

pre oko 2 meseca

Sad će Panter da izađe i kaže "šefe smeta nam što se dereš samo na nas Srbe".