Komentari na vest

Poslednji uspon Partizan Mozzart Beta - preko Morače do vrha ABA lige

t

torbicis

pre oko 1 godinu

Da li vi znate da su nas u kolevci kosarke prozvali SRPSKI BOSTON SELTIKSI???? To nije smisljeno na Hepi TV..A vi i dalje budite emotivne lude i verujte covi..
A

Ahha

pre oko 1 godinu

Svi znamo da je Buducnost vec skinula gace pre utakmice.
P

Preža

pre oko 1 godinu

Kao stari zvezdaš iskreno želim Partizanu da prođe Reala. Žao mi je, ali nisam naučen da mrzim. Dovoljno je što smo kao narod podeljeni na patriote i izdajnike.Znam da sam u velikoj manjini, ali takav sam i to se neće promeniti jer ipak sam odrastao uz Moku, Ducija, Kiću, Praju,Mirzu, Dražena i mnoge druge asove naše košarke.
P

Pouzdan info

pre oko 1 godinu

Budućnost je premirana.....
P

Pa po

pre oko 1 godinu

Pravilima je dozvoljeno i nista cudno
P

Panter..

pre oko 1 godinu

i to 1,8 mil prva sezona 3.9 mil druga otet od Armanija koji nije imao para da ga plati I sto je potvrdio I Mesina recima da je prihvatio ludu ponudu Igokeje,Dosa iz F4 ekipe za 7 plasirani tim ABA lige. Zatim Lidej koji ima sigurno oko 2.6 miliona godisnje plate obestecenje za Madara, Njegova plata kao najtalentovanijem igracu Izraela sigurno nije mala sigurno ide obestecenje do Milion.Naneli iz Makabija najbolji strelac Makabija u prosloj sezoni, najbolji trojkas Evrolige sigurno mu plata nije ispod 3 miliona ,Exum igrac Barselone koji je igrao prvu petorku u Barseloni, Pa ko je ikad imao para da dovede igraca prve petorke Barselone ikad? Pa taj kosta boga oca, sigurno oko 2 miliona. Papapetru najbolji igrac Pao I kapiten PAO pa taj isto kosta kao I svi ostali stranci I slepac vidi koi ma skuplji tim, Zvezdi igraju domaci igraci , Stranci koji su dosli tek u Novembru/Decembru koji nece ni primiti celu platu za razliku od drzavnog projekta koji je imao spreman tim za pripreme vec u Julu
V

Vinke

pre oko 1 godinu

Majk Dzejms igra za 2 miliona u Monaku i o njemu se prica kao jednom od najplacenijih igraca u evroligi, a ti ovde navodis neke nerealne cifre koje samo pupmpate iz meseca u mesec. Ako ce vam biti lakse tesite se.
B

Bnm

pre oko 1 godinu

JA MISLIM DA TI VERUJES U DEDA MRAZA DRUZE... MALE SU OVO CIFRE, PUTA 3 PLACAMO SVAKOG NAVEDENOG. MA DACEMO IM SL.SEZONE SVAKOM PO 15 MILKI JER MOZE NAM SE!!! IMAMO PA PROSIPAMO, A POREZ PLACAMO KAD HOCEMO. AKO ODEMO NA F4 JOS CE TI SE VISE SLOSITI...
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Zar Nedović nije bio najbolji košarkaš PAO prošle godine? Ko mu je ponudio veće pare pa otišao? Što se Partizanovih pojačanja tiče na svaku cifru dodaj još po jednu nulu da bi bilo realno.
l

lineker

pre oko 1 godinu

A zvezda kada igra top 8 i sa kime? A da oni ne igraju. A da oni i ne postoje vec 10 godina
Z

ZV

pre oko 1 godinu

Dva kluba jedna ljubav prema bananama.
i

istina

pre oko 1 godinu

KK CZ je osvojila KPK..imala je 3 finala KRK i polufinale KS..i naravno igrala je top 8 Evrolige..
a

ahahhhaahaha

pre oko 1 godinu

aaahhahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha
B

Bnm

pre oko 1 godinu

STA TI JE OVO PRVO KPK??? KUP PROPALIH KAUBOJA??? SALIM SE, U KOSARCI STE IME U EVROPI SVI VAS ZNAJU SAMO NE MOGU DA SE SETE LIKA...
a

ahahahaha

pre oko 1 godinu

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤡🤡🤡🤡
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Zagorski Gigant, nego sta. Najveci klub posle CIbone
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Kako sam ti usao u glavu, majstorski :) sanjas me burazeru, nema vise ni smajlice da ostavljas, bes je na maksimumu. :((
b

brojilo

pre oko 1 godinu

Aman kupi maramice i brisi se, slinci ti se razvlace po tastaturi. :D
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Ajmo Igokeo nasa da penzioneri cmizdre :))
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ajmo brojilo ajmo uposli sve svoje nikove za danas hahahhahahaahahahaha
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Isplakali penzioneri svaku suzu kad im je oteto 6,9 miliona za Kampaca.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

@ejbre ne zato sto smo “institucija” kazes? A sta je INSTITUCIJA nego sampion Evrope, trostruki osvajac evropskog kupa Koraca, cetvorostruki ucesnik F4 Evrolige, tim koji je zbog svoje velicine pozivan u USA na megdan NBA ligasima, ekipa koja ima najverniju publiku, publiku koja je postavila rekord EL po broju publike, u top 10 najposecenijih utakmica svih 10 su kada je Partizan bio domacin, tim koji je iznedrio Djordjevica, Danilovica, Pasoalja, Divca, Dalipagica, Kicanovica, Krstica, Bogdanovica i plejadu drugih asova!!! Da nije mizda institucija tim kojem su najveci uspesi top 9 EL i jedno finale evropskog kupa Koraca protiv Mesa iz Verone? Tim ciju su “velicinu” najbolje opisali navijaci Makabija! Tim kome je najveci igrac svih vremena zufer avdija sa belim dokolenicama? Tim ciji igraci na proslavi titule pevaju Partizanove pesme? Da to mozda nije institucija?
3

38-ica

pre oko 1 godinu

Nemoj da se nerviras,vi ste najveci u kosmosu..po masti:)))
n

nije tebi

pre oko 1 godinu

baš lako...
D

Dr Laza

pre oko 1 godinu

Super što navodiš navijače Makabija, pitaj ih koliko pobeda imaju protiv nas od tog transparenta pa na ovamo. Dobro su shvatili ko smo, kao i vi prethodnih 10 godina
N

Napred

pre oko 1 godinu

Partizan!
e

ej bre

pre oko 1 godinu

Екипа је прављена за највеће домете. Тим сигурно доста кошта, то су играчи који су играли Евролигу на озбиљном нивоу - Кевин Пантер, Џејмс Нанели, Матијас Лесор, Данте Егзум... За мене не би било изненађење да Партизан оде на Ф4. Екипа је по свим параметрима у врху европске кошарке - рекао је Шћепановић за подгоричке „Вијести“. Ovo je ono sto mi jugoslovenima pricamo non stop a oni lazu sebe, imaju ozbiljnskupe e igrace a ne zato sto ste "institucija"
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Tako, tako, Prati sve sto se pise o gigantu partizanu, i izacices na pravi put ;)
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Da li su Efes ili Olimpija pravljeni za F4 ili su kao i vi igrali rekreativno EL ? Da li Parker laže kad kaže da njegov klub (zadnji na tabeli) ima veći budžet? Da li Fener ima duplo veći budžet od nas, a gleda nam u ledja na tabeli? Nije sve u parama i zato je ovo uspeh, a dal će biti još veći, nadamo se. Veći uspeh je napravio Žalgiris koji je isto institucija kao i mi, jedan od klubova sa najmanjim budžetima, a igra playoff. Možda bi bilo dobro da se ugledate na njih, a ne samo da kukate jer ste zaštićeni ko beli medvedi, ne samo u košarci nego u svim sportovima od dolaska vašeg navijača, čoveka ogrezlog u mržnji prema crno-beloj boji.
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Gde je to Lesor igrao ozbiljno EL i koje iskustvo iz EL ima Exum? Rekreativno igranje EL u Huardfakju i desetak utakmica u Barsi? Partizan jeste pravljen za evropski vrh i Partizan je igrom i dospeo u taj vrh, o publici i poseti da ne pricamo.
n

nema problema

pre oko 1 godinu

Za svaki slucaj tu su sudije za nasu Igokeu
i

igokea 2008

pre oko 1 godinu

Uz nase sudije napredne nema niko sanse...
M

Milojko Arsenic

pre oko 1 godinu

hvala gospodaru nasem av , zato sto nam je omogucio neograniceni budzet
e

ejjjj

pre oko 1 godinu

Najbolji tim, svima znan BEOGRADSKI PARTIZAN!!!! OoOoOOooooooOO
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Magija ne prestaje! Idemo dalje Partizane, do vrha!!
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Ajmo Partizane, da musavi cmizdre :)
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Ako muljator sa djozlucima ne mesetari sa sudijama onda Partizan dobija ovo laganih desetak razlike.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Gigant! Ajmo crno beli!
D

Dzuba

pre oko 1 godinu

Naravno da drzavni projekat nema sanse da izgubi u koji je sipano i sakom i kapom, Imaju najskuplju petorku u Evroligi.
м

милионери из Железника

pre oko 1 godinu

Није реч о фмп-у него о Партизану.