Potez velikog čoveka: Luka Dončić plaća troškove sahrane stradalima u OŠ Vladislav Ribnikar

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.05.23. | 22:42

Košarkaš NBA lige priželjkuje i učešće drugih NBA igrača poreklom sa Balkana u pomoći stradalima u nezapamćemoj tragediji koja je pogodila našu zemlju

Potez za veliko poštovanje. As NBA lige Luka Dončić obavezao se da će platiti sve troškove sahrane i psihološkog savetovanja za one koji su doživeli tragediju u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogadu. To je otkrio portparol Fondacije Luka Dončić u razgovoru za ESPN.

Slovenačkog reprezentativca srpskih korena izuzetno je potresla vest o tragičnom događaju na Vračaru, što je jasno pokazao i putem društvenih mreža u sredu, a onda se odlučio i na konkretan korak.

Izabrane vesti

"Srce mi je slomljeno zbog tragične pucnjave u školi u Srbiji i izgubljenih života uključujući nevinu decu. Moje misli su da porodicama i čitavom zajednicom koja je pogođena ovom tragedijom. Preko moje fondacije istražujem trenutni i dugoročni način kako da pomognemo učenicima, ustanovama i porodicama koje su pogođene tragedijom u OŠ Vladislav Ribnikar. Posvećen sam i nastaviću da vas obaveštavam čim detalji budu poznati", poručio je Dončić.

Novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski piše da će Dončić priželjkuje i učešće drugih NBA igrača poreklom sa Balkana u pomoći stradalima u nezapamćemoj tragediji koja je pogodila Srbiju.

Podsetimo, juče je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru 14-godišnji učenik vatrenim oružjem ubio osmoro đaka i čuvara te školske ustanove.


tagovi

Luka Dončić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara