Komentari na vest

Potpisano: Kalinić nastavlja dugu tradiciju Srba u Barseloni

V

Vlada....

pre gotovo 2 godine

Svedok@ imao je dva EL igraca i dva EK igraca, ostalo deca i ove vrzine, prema vasih 10 EL.. i opet jedva.. Plus svaku utakmicu 4 igraca prema vasih 5,jer je Zagorac igrac manje na terenu..
k

kojotski

pre gotovo 2 godine

A, šta, nije ostao u Zvezdi? Ja sam mislio da je to već završeno.
a

aaaauuuu breeee

pre gotovo 2 godine

Vidite li vi sliku njegovu u Barsinom dresu, ja još ne vide tako da...

linoleum

pre gotovo 2 godine

dobro nece imati ko da sili igru lazarevic moze skoro sve sto i kalinic osim suta,holand je gotivnije i 7puta jeftiniji,mnogo vise mi je zao odlazaka davidovca i woltersa.hvala za ono gesti-kuliranje ka klupi institucije na kraju finala abe ,podigo si pobedu na visi nivo i sve naj..
B

Bursanje

pre gotovo 2 godine

Kalina za samo godinu dana u klubu(Tripla Kruna) osvojio vise titula i vise igrao i imao pobeda u EL nego fuzionisana igokea u svojoj istoriji od osnivanja 2008 sa sve 50.mil drzavnim budzetom i 4.mil punterom! Hvala Kalina brate nas,ostace zabelezeno u istoriji Dupla Tripla Kruna za samo 2 godine,to niko u istoriji kosarke osim Zvezde nije uspeo da ostvari!
Y

YJM

pre gotovo 2 godine

Prosle godine nije mogao ostaviti prijatelje na cedilu iz Zvezde a sad ne mote ostaviti prijatelje iz Barcelone...sazaljiv covek.
N

Neka

pre gotovo 2 godine

Stize Holand umesto Kaline
V

Vlada.....

pre gotovo 2 godine

Sto se tice Kaline nije otisao zbog boljeg ugovora, jer i u zvezdi je imao MILION I STO PEDEST HILJADA po sezoni, ovde je dobio neku hiljadu vise.. Imao je ugovor 1+1 i mogao je da ostane da pomogne ekipi, misim da bi imali odlican sastav na papiru Kalina, Nedovic.. e sad budimo realni, klinci mogu da se loze i oni koji se razumeju u sport ko marica.. sledece god nema sta da trazimo sa Partizanom svidelo se to nekome ili ne.. Prosle god smo igrali EL imali Radonjica i jedan od najbolji timova, kazem TIMOVA od kad igramo EL.. nismo imali neke zvucne pojedince osim Kaline, al kao tim smo izgledali mocno pogotovo defanzivno i takvi dobili smo EK Partizan na misice, sa Zagoracem, Dangubicem, Trifunovicem i igracima koji tek pocinju da igraju seniorsku kosarku Madar, Koprivica, Smajlagic, Glas.. Ovaj Partizan koji ce da igra EL i jake utakmice kao i mi, bice nebo i zemlja od proslogodisnjeg gde ce u timu imati min 6 evroligaskih igraca top klase pa sami procenite dal ce moci da igramo sa njima.. I JOS JEDNOM NE UPOREDJUJTE PROSLO GOD PARTIZAN KOJI JE IMAO PROSEK GOD 22 I DVA EL IGRACA, SA OVIM,A MI CE MO BITI SLABIJI..
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Laž. U Zvezdi je imao 1,7 miliona. Ne prolaze vam laži u 21 veku.
g

glok

pre gotovo 2 godine

Imao je 800 000 hiljada godisnje. Sve ostalo su lazi i spinovi jsd-ovaca.
V

VerutaS

pre gotovo 2 godine

Ako je Kalina imao 1.7 miliona Panter je 2.7 .Tako da, tih 1.7 je mnogo blize Panterovih koliko je imao, a to je 1.5 nego Kalininih.
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Matematika nije tako teska, Kalina je donirao mesecnu platu od 55k. Dakle, ako je mesecno 55k, za 12 meseci to je 12*55k=660k. Dakle, godisnja plata mu je bila 660k.
s

svedok

pre gotovo 2 godine

Evo tresemo se od ovakvog Partizana. Za lažno predstavljanje se ranije išlo u bajbok. Jednom sam nudio neki dan opkladu da to ne radim ponovo. Ništa neće oni uraditi i to će sezona reći. Ove ljude koje si pobrojao crveni je koristio za mahanje peškirom imao je prvu petorku skuplju nego Zvezda. Imaće sada i skuplji tim ali osnova su stranci i u timu ove neće imati ni ta tri igrača koja mogu ginuti na terenu za klub igraće se za lovu. Makabi dva i ništa više vreća za pumpanje.
R

RARITET

pre gotovo 2 godine

Barsa ako ne uzme ove godine,nece narednih 10.
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Sretno Kalina
B

Brat Kalina

pre gotovo 2 godine

Srećno brate! Želim ti sve najbolje u karijeri i da odigramo finale F4 , Zvezda-Barsa, pa nek pobedi bolji.
G

Gost III

pre gotovo 2 godine

Misliš da ćete opet na F4? Ček, pa vi tamo nikad niste ni bili!
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Velika steta po Zvezdu. Njegov odlazak bice tesko nadomestiti.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Srecno Kalina! Da mi je znati kako je Peno dosao do Barse???
G

Gostinho

pre gotovo 2 godine

Peno je ponikao u Barseloni, prošao njihovu školu. U mladjim kategorijama je bio jedan od najvećih talenata u Evropi, ali nije postao to što su mu predvidjali.
K

Kalinoglu

pre gotovo 2 godine

Ne mogu ostavim drugari na cedilo, ali dolazim na cetvrta utakmica
G

Gost007

pre gotovo 2 godine

Jadno je sto se igraci samo vracaju da bi izborili bolje ugovore u inostranstvu,a prave se kao dosli iz ljubavi prema klubu...tice se generalno svih igraca ne samo Kaline.
G

Gost 277

pre gotovo 2 godine

Srecno kalina,da nam se opet nekad vratis

магикоо!

pre gotovo 2 godine

Штета. Срећно Калина.
O

Ostoja Mijailovicc

pre gotovo 2 godine

Cestitke legendo