Aleksandar Trifunović (©Starsport)
Aleksandar Trifunović (©Starsport)

Povratak Aleksandra Trifunovića! I to u Evroligu

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.12.20. | 16:22

U Himki, da budemo precizni

Aleksandar Trifunović ponovo u sedlu. Istina, ne kao glavni šerif, ali se vratio u košarkaški svet posle duže pauze izazvane zdravstvenih problemima. Nekadašnji trener Crvene zvezde pokušaće da pomogne Himkiju da izađe iz krize zbog koje trenutno tavori na poslednjem mestu na tabeli Evrolige sa skorom od svega dve pobede i 11 poraza.

Trifunović će, kako navodi ugledni novinar Domantas Urbonis, biti uvršten u stručni štab ruskog kluba, prema našim informacijama, kao pomoćnik Rimasa Kurtinaitisa.

Izabrane vesti

Posao u Himkiju će 53-godišnjem strategu biti prvi otkako je oktobra 2019. doživeo moždani udar zbog čega je morao da napusti poziciju u Igokei.

Pre toga, a posle Crvene zvezde, vodio je Trifunović i Lijetuvos Ritas, Panionios, Spartak iz Sankt Peterburga, Žalgiris, Astanu, Jesilgeresun i Karšijaku nakon čeka je morao na 14-mesečnu pauzu.

Sad se ponovo vraća i to u tim Stefana Jovića. A poslednja pozicija na tabeli Evrolige? Nemojmo zaboraviti i da je Himki na početku sezone zbog korona virusa nekoliko utakmica igrao sa omladincima.



tagovi

Aleksandar TrifunovićKK HimkiHimki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara