Najnovije vesti

Poznat sastav za Letoniju: Teo predvodi Srbiju sa šestoricom debitanata

Vreme čitanja: 1 minuta

Reprezentacija Srbije (©MN press)

Nema Dalibora Ilića i Nikole Đurišića

Danima je trajala neizvesnost, sada je konačno poznat sastav Srbije za utakmicu sa Letonijom (TV Sportklub, 20.00).

Na zvaničnom sajtu FIBA osvanuo je spisak od dvanaest igrača koje je selektor Svetislav Pešić odredio. Kapiten Miloš Teodosić predvodi ekipu u kojoj će pola igrača biti debitanti!

Svoje prve, takmičarske minute u dresu nacionalnog tima mogli bi večeras da upišu supertalentovano krilo Mege Mozzart Nikola Jović, zatim Alen Smailagić i Balša Koprivica iz Partizana, Marko Jagodić Kuridža iz Budućnosti, centar Fuenlabrade Dušan Ristić i njegov klupski kolega Jovan Novak. S tim što je njegov slučaj drugačiji od ostalih pošto se on u prošlim kvalifikacijama kod Igora Kokoškova nalazio na klupi za meč sa Švajcarskom, ali nije ulazio na parket. Tako da, tehnički, još nije zaigrao za Orlove.

20.00: (1,35) Srbija (16,0) Letonija (3,50)

Utakmicu sa Letonijom u civilu gledaće Nikola Đurišić, Dalibor Ilić, Dragan Apić, Aleksa Uskoković i Nikola Rebić. Važno je naglasiti da selektor Pešić ima mogućnost da promeni sastav za gostovanje Belgiji u nedelju, zbog čega i dalje teoretski ostaje prostor da se ekipi za put u Mons priključe evroligaši Vasilije Micić, Nemanja Nedović i Filip Petrušev.


Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva