Nikola Milutinov (©Starsport)
Nikola Milutinov (©Starsport)

Praznična nagađanja o Milutinovu su samo mašta: Glasine o prelasku u bilo koji klub nemaju potporu u istini

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.01.23. | 18:54

Srpski reprezentativac i košarkaš moskovskog CSKA neće menjati sredinu

Vreme je praznika, pa se širom sveta prave spiskovi želja. Tako košarkaški klubovi maštaju o velikim pojačanjima, a među silnim nagađanjim pojavilo se i ime Nikole Milutinova. Svaki klub sa visokim ambicijama bi bez sumnje voleo bi da ga vidi u svojim redovima, kao dokazanog centra evroligaškog kalibra, ali koliko je realno da promeni sredinu?

Sa namerom da sazna koliko su te priče blizu, odnosno daleko od istine, Mozzart Sport se obratio agentu centra moskovkskog CSKA, Marku Jeliću, koji jasno ističe: "Nikola Milutinov je igrač CSKA" i dodatno obrazlaže.

Izabrane vesti

"Svoje ugovorne obaveze u moskovskom klubu obavlja na najvišem nivou, što je CSKA u nekoliko navrata i istakao. Takođe, CSKA je sa svoje strane izuzetno profesionalan sve vreme ugovora, kao uvek. Stoga, sve glasine o navodnom Nikolinom prelasku u bilo koji klub, ili navodnim razgovorima s drugim klubovima nemaju nikakvu potporu u istini. Ovim glasininama pokušva da se nanese šteta i Nikoli i CSKA", rekao je Marko Jelić.

Bivši košarkaš Hemofarma, Partizana i Olimpijakosa od 2020. godine sa puno uspeha brani boje Armejaca. U dresu Moskovljana bio je i najbolji skakač Evrolige 2021, iste godine osvojio i VTB ligu. Ove godine je na dobrom putu da ponovi taj rezultat, pošto CSKA posle 18 utakmica ima maksimalan učinak, a Nikola velike zasluge za impozantnu seriju trijumfa.

Srpski reprezentativac je bio MVP takmičenja u oktobru, a u dosadašnjem toku sezone je prosečno beležio 15,2 poena i 8,4 skokova.


tagovi

Nikola MilutinovMarko JelićKK CSKA MoskvaVTB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara