Komentari na vest

Pred gostovanje grogiranom Partizanu Bajern vezao 10. pobedu, odličnog Izundua niko da isprati

m

merenzi

pre 3 meseca

Grobar sam, ali ovaj Partizan igra bez glave, niko ne preuzima teret na sebe, Panter i drugi stranci ne zasluzijo da nosijo grb, Partizana pa da se ne bore do zadni kapi znoja, ove godine neče biti nista, od šampionata. 😭😭😭🖤🤍🖤🤍
Y

Yes sir

pre 3 meseca

Nemam nikakva očekivanja od Partizana. Suludo je nadati se pobedi protiv Bajerna a Split te rastače 20-tak razlike u većem delu meča. Ako bude puna Arena, pa na ura- juriš da nešto iskopamo na silu i to je sve. U rotaciji je sve manje korisnih igrača, a sve više onih beskorisnih, neupotrebljivih, čak i za 5 minuta po utakmici. Avramović isečen povredama, Smajilagić u ozbiljnom padu, Balša nije za ovaj nivo, Trifa često povređen, pokazuje znake života kada je fit, Tristan neupotrebljiv, Anđušić zauzima mesto i prostor nekom drugom. Od stranaca, Panter nedorečen, nekonstantan, Ledej u padu, Frank Sleepy Kaminski beskorisna masa, Naneli igra na mahove, Ponjitka ništa bolji od onog Slovaka od prošle sezone, Smit ne može da nosi patike Ferelu, Kaboklo odlično krenuo i upao u bunar, jedina svetla tačka Doužer, opravdao očekivanja itd. Zbog politike nije doveden Božić, klasičan, pouzdan šuter i rutiner. Nedostaje nam jedan takav igrač kao budali šamar. Propao je ovo projekat i sve se polako pretvara u ono: sledeća sezona.
Z

ZzzRrr

pre 3 meseca

Njima ne smeta duplo kolo u EL?
S

See

pre 3 meseca

Bice 💦
G

Gost555333

pre 3 meseca

Bilo je u gorih momenata za nas u poslednjih 10 godina sta je za nas tri poraza u nizu nista,i da izgubimo protiv bajerna a necemo nista manje necu voleti i navijati za partizan tako da sta god urade uvek ce imati podrsku!!!!!
0

09999

pre 3 meseca

15 + za BAJERN LAGANO U CETVRTAK. LJUBISE MI MOGA groBARI
P

Poklon

pre 3 meseca

kvota 3.5 na Bajern u cetvrtak
P

Poklon

pre 3 meseca

kvota 3.5 na Bajern u cetvrtak