Komentari na vest

Predsednik KS Slovenije: U Evropskoj uniji nezamislivo da država finansira klubove, kao Srbija večite

g

gost1234

pre 7 meseci

otkud ovoliki botovi i sendvicari na Mozzartu?
G

Gost777

pre 7 meseci

Zasto mi nije objavjen komentar koji sam poslao jutros u 7? Nema nijedne psovke ili neceg slicnog. Da li smemo napisati nase misljenje i da se isto objavi ili da ne trosimo vreme? Mozda nekome odgovara ovo prepucavanje ko ima vise para (Partizan ili Zvezda), dok nam skole kosarke propadaju, a kosarkaski centri koji su davno izumrli se ne vracaju u zivot (Novi Sad, Cacak, Nis, Leskovac, Kragujevac i slicno). Koliko je para dato od drzave svim klubovima koji nisu Zvezda i Partizan? Koliko je od para koje je dato Zvezdi I Partizanu ulozeno u mladje selekcije i kakav je petogodisnji plan? Ko ce nam dati daj info?
K

KadDlakaSmeta

pre 7 meseci

Oni su sad cak i dobri,a u bivsoj Jugi bili su "ce mizzeria". Olimpija se borila uvek za opstanak, bila Iskra Olimpija ili Brest Olimpija u imenu . Prvi su imali naziv sponzora uz osnovno ime kluba i tada. Dovodili 80% kosarkasa i tada iz bivse juge,Srbije pretezno i CG.
m

milos ciganin

pre 7 meseci

Zalgiris
B

Boogy

pre 7 meseci

Čovek 100% upravu, a vidim mnogi ne kapiraju.
P

Perun91

pre 7 meseci

Da ste ostali u Jugoslaviji mogli bi i vi da ih dovodite
J

Jtd

pre 7 meseci

Citajuci komentare moram priznati da sadasnjoj vlasti zaglupljivanje naroda ide veoma uspesno
P

Partinero

pre 7 meseci

Nisam baš siguran u ovo što priča predsednik KS Slovenije. Sećam se kraja 90-tih i početka 2000-tih kada je Cibona šamarala Partizan u Evroligi. Tada je u Ciboni igralo par američkih košarkaša i gotovo polovina hrvatske reprezentacije. Bila je priča da Grad Zagreb izdašno pomaže košarkaški klub sredstvima koja su u to vreme bila misaona imenica za budžet Partizana. Takođe, Olimpija je uvek imala podršku Ljubljane. Neko će reći da je to pomoć lokalne zajednice, a ne države, ali nije šija nego je vrat.
N

Nije vec

pre 7 meseci

U Srbiji je nezamislivo da neko uzvikujuci alah izreseta i ubije dvoje ljudi na sred ulice u centru grada samo zato sto su skandinavci. Takodje je nezamislivo da u glavnoj ulici u centru grada ordiniraju prostitutke i to njih hiljade, da gomila beskucnika spava po ulici i slicno.
a

aaauuu bree

pre 7 meseci

A priznaj da bi peške otišao u tu Skandinaviju samo kada bi te pozvali
A

Ajde de…

pre 7 meseci

Za razliku od tebe ja po Briselu, skandinaviji, USA, i po celom svetu hodam tj putujem non stop. Za razliku od tebe i slicnih.
N

Naxel

pre 7 meseci

Ali nas ne finansira drzava.Mi se finansiramo od sezonskih ulaznica ' nate i borci smo protiv rezima koji nas ugnjetava ali nismo borci protiv njihovih miliona. U potpisu... AVangardisti Jug
i

i sta cemo sad

pre 7 meseci

hahahaha moralisti koji vole novce 😀
B

Bolje

pre 7 meseci

Bolje, da Srbija ne ude u EU jer če tada ostati bez timskog vrhunskog sporta. Sad izaberite EU ili...
2

24.232

pre 7 meseci

Sto ne izadju iz Aba lige ako je nemoguće takmičiti se?
@

@volim fucu

pre 7 meseci

Zgazili smo ih u košarci, lepo piše u tekstu, ukupno preko 80 razlike, da li je problem da skapiraš tekst od 20 rečenica?
S

Sima Arauho.

pre 7 meseci

Srbija je jedina zemlja u svetu koja finansira i sipa milione u klub iz rvatske koji titulu i EL video nije vise od pune decenije.
z

zeljko Odlazi

pre 7 meseci

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 35.mil budzetom i 2.6mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse ko sto je to bio slucaj predprosle sezone!
d

dh

pre 7 meseci

Jediniste klub na svetu koji za celo postojanje nema pobedu u top8, a i sa brojem ucesca u istom ne moze se pohvali, a ulupali ste pola drzavnog budzeta za 10 ggodina.
a

ajde zvezda ali partizan nikako

pre 7 meseci

ma kako da drzava finansira KKP to je nemoguce, oni jedu kikiriki i imaju trenere i igrace iz nekog ofija.
M

Mile12

pre 7 meseci

Ako je država=kriminal onda je ovaj upravu!
X

Xyz

pre 7 meseci

Dinamo Zagreb finansira grad Zagreb i Drzava Hrvatska. Ili mozda oni nisu u Eu
С

Сале Национале

pre 7 meseci

Мали човек а велика завист. Смета му што држава Србија улаже у кошарку а не смета му што Американац игра за њихову репрезентацију. Кога представља Тоби,Канзас,Тексас? Отишао Словенац у ЕУ из ЈУ. У Ју се питао нешто а у ЕУ се не пита ништа па би да командује мало по Србији. Е бивши ЈУ...неће да може.
G

Gostara

pre 7 meseci

Slovenac je otisao jer je u JU ekonomiji najvise zaradjivao, a najvise trpeo da bi siromasne zemlje (CG, BIH, Albanija...) mogle da prezive. Danas ima svoju zaradu. Ako pozeli da putuje, sedne u kola i na put, a Srbin bez pasosa ne moze ni na Kososvo.
@

@ gostara

pre 7 meseci

A od koga je zaradjivao? Ko mu je to omogucio? Zasto sada to ne moze?
д

ддд

pre 7 meseci

друже напуните пуне стожице са најјефтинијом картом од 20 евра пошто већ имате пара и у ЕУ сте па доведи дончића што се нас тиче, имате 1000 људи по текми ткд тише плачи
S

Stani malo

pre 7 meseci

A Real i Barca? Oni su sami davali izjave predhodnih godina da ih finansira Kraljevina Španija. Šta će mo sa tim?
F

Fkto

pre 7 meseci

Tamo imaš izbore u klubovima, sistem članstva, ali pravi, ne kao onaj pokušaj u FK Crvenoj zvezdi, pa onaj ko dobije na izborima, ima mandat i donosi novac i dovodi sponzore. Pritom fudbalske sekcije pomažu košarkaškim. Dakle neuporedivo sa nama.
G

Gost1717

pre 7 meseci

Pa ko finansira i pomaže Real, Barsu, Florentino i Laporta samo iz svog dzepa?! Kao drzava ne pomaze nista..ljubomorni Slovenci..u basketu je smesno ulaganje, jedan prosecan fudbaler vredi kao igraci dva kos.kluba
р

роко

pre 7 meseci

Лупа глупости и Будућност финансира цг, воли маркети и тако то, они се бар труде да колико толико парирају, чак мислим да имају и коректан тим, бољи него претходних сезона са сјајним Петром Мијовићем
F

Fkto

pre 7 meseci

Budućnost je uložila možda 5 miliona, a Zvezda i Partizan će preći 40 dok popune ekipe. Ako dođe Terens Ros u Partizan, biće u rangu Kembe Vokera, oko 4 miliona neto, skoro ko ceo tim Budućnosti.
F

Fkto

pre 7 meseci

P.S. Crna Gora nije EU
F

Fkto

pre 7 meseci

Niko pametan neće da ulaže ovoliki novac u sport koji ne donosi profit. To ne radi nijedna ozbiljna država. Ovde kod nas se kupuju glasovi novcem naroda, a Srbi to gutaju, jer su navikli da klimaju glavu poslednjih 80 godina. Samo nek je parizera i igara.
G

Gile 88

pre 7 meseci

E do EU ima cukununuke da dobijem
B

Bnm

pre 7 meseci

ZABRANJENO DA ULOZITE KAO DRZAVA U SPORT?? A NIJE VAM ZABRANJENO DA DAJETE POMOC U LOVI UKRAJINI!!!!
:

:) :)

pre 7 meseci

Nije zabranjeno ulaganje u sport nego u profesionalne klubove!!! To prosto nije interes ni države ni naroda!!! Samo su kod nas czv i partizan veći prioritet od bolnica i škola
F

Fkto

pre 7 meseci

Daje se pomoć Ukrajini, a Ukrajina će to morati da im vrati. Košarkaši stranci ne vraćaju skoro ništa od svojih plata, jer najveći deo novca troše u svojim državama.
A

Agor 6

pre 7 meseci

Kad su oni i Hrvati ovde došli i pokupovali naše firme to mu nije smetalo? Malo smo vas zgazili.
V

Volim fucu

pre 7 meseci

A u čemu smo ih zgazili?????
m

monteroo

pre 7 meseci

Mi sad radimo ono sto rusi rade vec 40godina,dobijes kofer i to je to.... Igrac u EU ...s platom od 2000e ...te kosta 4000...jbg mora se nekako finansirati EU parlament,razna tela,izaslanici sa platom od 20000e.... Kod nas je bar klasicna ves masina ili ti perilica....
r

realnostJSD

pre 7 meseci

Finansira se partizan koga je drzava spasila gasenja,Zvezda je institucija
L

Loznica

pre 7 meseci

Samo da mi doguramo do 16 milona duga, pa da nam država oprosti!!! Sve ostalo ćemo lako!!!

Veljko Jovanovic

pre 7 meseci

Realnost je da ste FMP...
L

Loznica Zvezdin grad

pre 7 meseci

@realnost...Tako je bravo za kom,pravo u centar!👌
g

glupost godine

pre 7 meseci

Možda neki žive u nekom paralelnom univerzumu.
с

стари гробар

pre 7 meseci

Ни овде држава нема ставку у буџету за клубове, али разним егзибицијама омогућује финансирање. Зашто би проблем био да државне фирме буду спонзори клубова, као МТС, Дунав осигурање, то је реклама, те фирме нису монополисти. Такође, овде држава приватним фирмама даје олакшице или намешта послове са државом и из тога финансира клубове. Кладионице су ослобођене пореза на онлајн клађење. Има ту много начина. Проблем код њих је што кошарку нико не прати, мало тржиште и нема користи од спонзорисања клубова. А постоје многи клубови које држава директно финансира, Макаби, Жалгирис, добрим делом Барселона, Пао и Оли.
A

Ala nalupa

pre 7 meseci

Gluposti i to za sve pare.Prvo Barsa se se funasira od strane svog fudbalskog kluba i spinzora isto kao i Real a PAO i OLY su privatni klubovi.
o

ok

pre 7 meseci

A kako se finansiraju fudbalski klubovi. Pa oni su bunar bez dna. Kosarka se od ulaznica ne moze finansirati. Sponzori u stvari placaju reklamu a Slovenac tupi glupi bi da ima status za dz kao u bivsoj mu drzavi iako tupi glupi da je nekako glavni. Njihove sudije su uglavnom pominjane kad su podmazivanja u pitanju.
с

стари гробар

pre 7 meseci

Ala nalupa, не познајеш ствари. Барселона је у свим спортовима дотирана од покрајинске владе Каталоније и то више него наши клубови. Власници Пао и Олија имају више послова са државом него Звезда и Партизан. Жалгирис и Макаби директна помоћ државе, а та Литванија је у ЕУ као Словенија.
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Neko ulaže u sportske klubove, a neko kome je to čudno, ulaže u rat u Ukrajini.
С

Сале2323

pre 7 meseci

Код нас држава не даје директно паре клубовима, али дају државне фирме као спонзори. Ко брани Телеком Словеније да спонзорише Олимпију или је проблем што не виде интерес у томе?! Телеком Србија даје преко 2.5 милиона за права преноса АБА лиге, НЛБ банка даје и то кажу српски део преко пола милиона евра. Тимови у њој играју џабе, али буквално џабе, јер трошкове судија, делегата, тимова плаћа лига. Лако је критиковати, дај учини и ти да будеш бољи, да стигнеш Звезду и Партизан. А не да тражиш да буду све слабији као ти. Ево Мега нпр, приватан клуб, расадник талента и младости. Јел' могу Словенци и Хрвати тако да раде?
J

Jova1246

pre 7 meseci

Real Barselona
P

Pa odkle

pre 7 meseci

Vam te gluposti da Real i Barsu finansira drzava.Finansiraju se od strane svog fudbalskog kluba i sponzoraCak fudbalski klub finansira i njihov rukomerni klub.
p

prti

pre 7 meseci

@Pa odkle ukljuci mozak malo, a ko finansira fudbalske klubove Reala i Barselone? Kraljevina Spanija i neogranicen budzet inace bi oba kluba davno bila ugasena. Ko ce da vrati milijardu duga Barselone? Gradjani te zemlje.
M

Mrsh

pre 7 meseci

Ovaj filozofira pa drzava im finansira strance u repki. Real j Barsa su srzava a arapski meleoni da ne pominjemo
g

glavati

pre 7 meseci

DRZAVA NE FINANSIRA moga jugoslovenskogA PARTIZANa ŽELJO SAM PLAĆA SVE OVO ON JE NAŠ ŽELJA
A

Aleksejko

pre 7 meseci

Real i Barselona nevera, Zalgiris se ne računa,ne znam sto, a Turke ne pominje oni nisu u EU ali ih isto većinom finansira država,pa sto ti oni me smetaju nego sam Partizan i Zvezda. Ako je samo zbog ABA lige niko vas i ne tera da je igrate. Slovenci večiti smr...
A

AHA1367

pre 7 meseci

Govorio je o klubovima u regionu, t.j. Aba ligi.
P

PFS

pre 7 meseci

Bilo lepo kad su Cibona i Olimpija ko Fmp(Zvezda),a pre toga Hemofarm odskakali budzetom od Partizana u El bili blizu F4,dok DULE i ZELJKO ih nisu sve tako skupocene pomerili sa mape postojanja preambicioznosti!!!
x

xyz

pre 7 meseci

Ako imas vise od 12-13 godina, dobro razmisli kad je to odskakao nor Hemofarm ili Olimpija budzetom od Partizana. Pogledaj i intervju bivseg kosarkasa i predsednika Partizana, Nikole Pekovica, kad i sam kaze koliko je vise para dao Partizan nego sto mu je ponudio Hemofarm i da nije mogao da veruje kakve uslove je dobio.
P

PFS

pre 7 meseci

Olimpija igrala F4 Evrlige,i uz Cibonu tada imala najvece sponzorstvo od Gudijer lige!Hemofarm imao veci budzet od KKPartizana svake godine punije rostere iskusnim igracima i mnogo veca ulaganja u mladje kategorije..Zvezda tim sa Sagadinom Ekezije,Pen,Rakocevic pa Gurovic direktno iz nba,sto je nezamislivo bilo za Partizan do odlaska na F4!!!pa otimanje najboljih stranca koji su igrali za Hemofarm i Fmp nosili ih do F4 Uleb kupa Hendersona i Frimena..
N

Nelojalna konkurencija

pre 7 meseci

Postoji velika razlika da li nešto finansira grad ili država. Finansiranje CZ i PAR državnim novcem je problematično zato što drugi klubovi u Srbiji ne dobijaju ništa ili jako malo. Dajte novac koji je upumpan u ova dva BG kluba Spartaku iz Subotice i Borcu iz Čačka, pa će oni igrati Evroligu.
т

тајо

pre 7 meseci

Када они буду имали навијача као Звезда и Партизан онда ок. Ја сам за то да се направи гласање колико који клуб треба да добије пара од државе, стави се нека сума, па нек деле процентуално.
e

e moj druže

pre 7 meseci

treba misliti malo da bi nešto zaključio... Možda 3% ljudi u zemlji misli kao mi.Ako i toliko...
B

Bolest

pre 7 meseci

Nama i ne treba evropska unija, mnogo smo jači!
B

Bolest

pre 7 meseci

Minusi za balkanski zapad?
K

Kekec

pre 7 meseci

U evropskoj uniji lokalne autonomije imaju pravo da finansiraju klubove i to naravno i rade. Moze Novo Mesto da finansira Krku umesto bolnice, skole i puteve. Ko im brani. Mozda bi lokalna vlast bolje prosla na izborima. U Srbiji nemamo ni skole, ni puteve, ni bolnice, ali imamo kosarku. Nas problem je sto se pare ne raspodeljuju ni pravedno ni po jasnim pravilima izmedju klubova u istom rangu. Tako da ako jedan klub proda ulaznica u sezoni za 10 000 000 eura (6 sezonske i 4 redovne), onda po drzavi Srbiji taj tim zasluzuje manje para protivno svakom moralu i logici. Gospon Erjavec moze da povede jednom celo Novo Mesto, svih 24000 stanovnika, na utakmicu Partizana. Uguracemo i tih 1000 2000 vise na Ostojine karte koje ne mogu da se ocitaju na ulazu.
D

Dokle vise ovi papagaji

pre 7 meseci

Srbija ima i skole, i puteve, i kosarku, itd. E sad to sto tebi Pune glavu razni srbifobni mediji pa to ponavljas kao papagaj je druga stvar. Posto ocigledno nisi nikad izasao izvan zemlje a taman posla da si bio na drugom kontinentu konzumiras ono sto ti mediji serviraju i obrazujes se na filmovima i serijama u kojima policajci na zaoadu voze sportske automobile, zive u cool kucama, sa nekim ekstra zgodnim plavusama ali to ni blizu ne odgovara istini. Kada npr otputujes preko bare vidis da je gro ljudi pregojazno, propalo i razlupanog izgleda pre 50 godine zivota a to je posledica uzasno loseg zdravstenog sistema. A privatnog zdravstva u npr Kanadi nemas, tako da cak iako si multimilioner ili milijarder nemas gde da se lecis. Pa onda ides u USA jer tamo toga ima. Elem, iako na filmu izgleda drugacije i ne vide se po centru gomila beskucnika, prljavstina, neugodan miris i nebezvednost tebi to deluje drugacije. Verovao ili ne u Srbiji je bolji zdravstveni sistem nego u Kanadi. U Nemackoj se raspada a vecina lekara je vec presla u Austriju jer su plate duplo vece. Evo sinoc u centru Brisela naidje lupez i izreseta dvojicu samo zato sto su skandinavci.
Š

Šta kaže ovaj

pre 7 meseci

Auuu, ovaj se razume u sport ko Marko u kruške. Ništa zvaćemo Arape da kupe Zvezdu i Partizan. A dozvoljeno je fuzija dva kluba iz drugih država, taj klub postane privatni i sad vlasnik kluba nema para. Aj beži ti.
C

Chelsea1234

pre 7 meseci

Pa normalno da ne moze drzava da direktno pomaze dva kluba,jer je to nefer prema ostalima.Ali to u nasoj banana drzavi moze.
t

to nisu privatni klubovi,već državni...

pre 7 meseci

A i mnogo Srba igra za Sloveniju...
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Pazi njega, uporedjuje babe i žabe. Kada vi budete imali SD CZ i PAR, sa toliko domaćih i Evropskih trofeja, sa tolikom armijom navijača, e onda ti neće biti čudno zašto Srbija ulaže u ta dva kluba. Alo legendo, ta dva kluba su prvaci Evrope u dva najpopularnija sporta na Svetu, i u još brdo drugih sportova. O čemu ti pričaš. Čuj Slovenija i sport, držite se vi skijanja.
g

gost011

pre 7 meseci

slovenija prvak evrope u kosarci, to srbija nikada nije bila.
M

Mladic

pre 7 meseci

SRBIJA(BEOGRAD) FINANSIRA SPORT I SPORTKE KLUBOVE A LJUBLJANA,ZAGREB I SARAJEVO PARADU SRAMA...NISMO ISTI!
o

oxnard

pre 7 meseci

kakav debilan komentar.
M

Mladic

pre 7 meseci

SRBIJA(BEOGRAD) FINANSIRA SPORT I SPORTKE KLUBOVE A LJUBLJANA,ZAGREB I SARAJEVO PARADU SRAMA...NISMO ISTI!
F

Fkto

pre 7 meseci

Te parade srama se održavaju i kod nas godinama unazad.
d

d. g.

pre 7 meseci

Pa jaki smo i može nam se. Imamo najveće plate, najbolje škole i vrtiće, najjeftiniji parizer. Što par desetina miliona evra ne bi dali?
A

Ajd ne rsr

pre 7 meseci

Pa i jesmo … lako je laprdati i pricati napamet, sistemi tamo nisu onakvi kakvim ih ti zamisljas
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

ovako: - osvojis jedno EP - u timu sti ti najbolji dva srbina i jedan amerikanac - selektor srbin - partizan kad se gasio u sezoni sa bezbradicama i vrabcima imao je vecu posetu nego svi timovi slovenije u periodu od 10 godina. O kojoj kosarci ti pricas, o krki koja igra u skolskoj sali ili zvezdi i partizanu sto za sezonu skupe gledalaca vise nego sto slovenija ima stanovnika? Gledaj u svoje dvoriste, ne prodaj m*** za bubrege
0

02222

pre 7 meseci

ZALGIRISA JE IZ KAUNASA A NE IZ VILJNUSA
П

Па то је и циљ...

pre 7 meseci

...ЕУ, да пљачка државе чланице и сиромаши народ, скрнави културу, спорт, уметност и све што вреди у држави! Дао Бог да се распадне та наказна творевина ЕУ и да свака држава брине о својем добру!!!
a

arroyo

pre 7 meseci

a sto onda jedva cekas da odes da vozis autobus u toj istoj EU da te pitam veliki rodoljube hahahahaha
K

Ko ih sisa

pre 7 meseci

Prvo to nije tacno, svaki grad daje novac za klubove po celoj evropi pa tako i u Sloveniji. Ljubljana daje Olimpiji, Novo Mesto daje Krki, itd e sad sto nemate dovoljno para kao i Hrvati a mislite da ste bogatiji od Srbije a niste, e to je njihov problem. Puni su predrasuda i kompleksa. Nemaju ni za druge stvari ali ovo je druga tema.
0

0222

pre 7 meseci

STA CE TI SEZONSKA.OD SUTRA ULAZITE U SERIJU PORAZA. BICE BESPLATAN ULAZ. BICE SLICNO KO U FK STO JE.
0

0211

pre 7 meseci

HIGINS POTPISAO ZA C. ZVEZDU. SUTRA ZVANICNO PREDSTAVLJANJE
B

B.C

pre 7 meseci

Država Srbija daje svoje pare na sport! A vi , Zmago , iz EU , vi dajete pare poreskih obveznika u Ukrajinu da ljudi ginu! Toliko o humanosti vaŝoj!
T

Tomo6543

pre 7 meseci

Drzava? svoje? unuci ovih koji ostanu ovde ce vracati te pare
R

Realan skroz

pre 7 meseci

Ima dosta istine al bih dodao i to da se u EU najvise krade. Stvaraju sliku kako je bajno kod njih a korupcija cveta... E sad sto kopletna EU moze dosta da nakrade sirom sveta to daje prikaz kako je tamo dobro. Svagde je dobro gde ima dosta novca, tad niko ne pita odakle su pare... Sad vec ponestaje pa se kmeci na sve strane...
:

:) :)

pre 7 meseci

Država nema svoje pare!!! To su naše pare!!!! Moja majka je bila u bolnici i danima čekala operaciju jer nije bilo osnovnog, a novac je otišao czv i partizanu i zidaju se stadioni… Postali smo tužan narod šta smo dozvolili
B

B.C

pre 7 meseci

A misliš da je u EU drugačije!? Pitaj Bugare, Rumune,Moldavce... zašto se Orban buni!? Pa i tu neko sve to mora da plaća i vraća! Nerastu euri na grani drveća pa svi beru!
k

kmekmekmeeee

pre 7 meseci

Pa vi igrajte sa evropskom unijom.
@

@kme...

pre 7 meseci

Tako je tebra,oni neka igraju na gay paradi u EU a mi ce mo nasu decu na kosarku i fudbal...svakom svoje!
@

@kme...

pre 7 meseci

Tako je tebra,oni neka igraju na gay paradi u EU a mi ce mo nasu decu na kosarku i fudbal...svakom svoje!
а

армата

pre 7 meseci

Словеници не могу да сакрију колико су завидни. Није Србија више на кољенима како би очекивали и хтјели. Наравно да држава треба да стане иза два највећа клуба у Србији па и на Балкану што се кошарке тиче и свега осталог. Још да смо сами по себи колико толико сложни, гдје би нам крај био.
a

arroyo

pre 7 meseci

Slovenija je za nas druga planeta, ali uzmi ti parizer zasluzio si
P

Princip

pre 7 meseci

Slazem se. Ipak Mi nismo u eu.
P

Paaaa

pre 7 meseci

KO PISE OVE KVOTE. NA BARSU 2.25 A NA ONAJ DRUGI KLUB 1.8.NA OSNOVU CEGA? NIKAD LAKSA LOVA. SVE STO IMAM NA BARSU STAVLJAM.HVALA NA LAKOJ ZARADI

Sakur

pre 7 meseci

Znaci stavljas jednu crvenu
n

neutralan navijac

pre 7 meseci

haha kec ko kuca limenka
g

gost555

pre 7 meseci

Ubice te ljubomora!!!!
P

PAOKara

pre 7 meseci

Jos da grad Ljubljana nije finansirala Olimpiju pa da ti poverujemo.
M

Micura

pre 7 meseci

U istoj toj EU postoji i krimi fudbalska organizacija Uefa.....a njen predsednik dolazi iz jedne male i nefudbalske zemlje, a fudbalsku loptu nije pipao ni na fizickom, posto je se bavio advokaturom i karateom....
O

OgnjenNn

pre 7 meseci

Da li neko hoce da proda sezonsku za Partizan?A dolazi sutra na tekmu protiv Barse…
S

Sima Arauho.

pre 7 meseci

Dzabe oces da kupis kartu kad ce mo da puknemo ko protiv Makabija sa 30+ razlike!
S

Sima Arauho.

pre 7 meseci

Dzabe oces da kupis kartu kad ce mo da puknemo ko protiv Makabija sa 30+ razlike!
P

Prodavac

pre 7 meseci

Hocu ja. Nadjemo se kod lopte u 18:00. 190cm, 90kg, tamna kosa, nosicu crnu majicu. Nema sanse da me ne vidis.
O

OgnjenNn

pre 7 meseci

@Prodavac, nadam se da nije nikakva sala jer dolazim sutra na tekmu i kupio bih sezonsku ujedno…
@

@prodavac

pre 7 meseci

Супер брате, видимо се сутра, екипа из Блока 21.
H

Haški tribunal

pre 7 meseci

Ja sam svoju već prodao. Nema smisla više gledati ovo. Možda sledeće sezone bude bolje.
M

Milan Bre Bre

pre 7 meseci

A možda Krka i Cedevita nemaju ime niti bazu navijača kao Partizan i Zvezda pa zato i ne dolaze dobri stranci.
P

Pozz

pre 7 meseci

Plaky
s

spiritus movens

pre 7 meseci

Slovenci. Pobegli iz YU a sad se vracaju na nase trziste jer EU boli uvo da kupuje njihove proizvode. Tako imamo paradoks da nasa reprezentacija nosi znamenja slovenackih firmi.
B

Brele

pre 7 meseci

Nemaju oni vise sta da prodaju nista vise nemaju a ono sto imaju nije vise njihovo(TAM i Zlatarna i Fruktal zatvoreni ,nema vise dzaba lima ,zlata u jabuka iz Srbije pa ponovo nazad za 10-tostruko skuple.a i gorenje je u Srbiju ali Kinesko vlasnistvo).
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

ko je njima kriv sto su se slozili sa tako debilnim zakonom. u briselu placaju 25.000 zaposlenih BIROKRATA koji nista ne rade. Imaju 0 auteriteta, 0 obaveza i 0 odgovornosti, a produktivnost im je u debelom minusu jer koce sve ostale. I placaju ih toliko da EU moze da ima ligu po budzetu duplo skuplju od NBA. Nije Srbija kriva sto oni imaju glup zakon. Partizan je drzavni klub, vlasnistvo drzave (za zvezdu se ne zna), i u cemu je porblem ako drzava pomaze sebi? Isto kao sto je nemacka surduknula 150 milijardi eura svojim bankama posle 2008. Ulaganje u sebe. Drzava austrija je surduknula okruglo 30 milijardi eura da spase PRIVATNU banku (hypo alpe adria). I tu kao niko ne vidi problem. Kad se bankarima daju stotine MILIJARDI eura to je OK, a kada se sportskom klubu da par MILIONA eura e to je vec krsenje zakona, nemoralno, varanje i kriminal.
a

arroyo

pre 7 meseci

nije tacno, zvezda je drzavni klub a partizan je grupa gradjana koja sama prezivljava uprkos svim neprijateljima sa strane, vidis kako ne znas
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

arroyo Za zvezdu se ne zna vlasnicka struktura. fuzionisan je klub u drzavnom vlasnistvu sa klubom u privatnom vlasnistvu, sa tim sto je klub nastavio da funkcionise sa PIBom onog privatnog. Ne znamo da li je vlasnik privatnog preneo ceo kapital na drzavni, ili je radjena dokapitalizacija ili neki vid preuzimanja bilo jedne bilo druge strane.
F

Fkto

pre 7 meseci

Zvezda i Partizan su organizovani kao udruženja građana, tako da država nije dužna da im pomaže, nit može da ih privatizuje dok se ne reši sve oko vlasništva.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

fkto a ko resava? drzava ko ce uzeti pare od privatizqcije? navijaci bivsi igraci ili drzava? ne budi naivan, oni su drzavni klubovi ( svi klubovi u okviru SD crvena zvezda i SD partizan, osim KK CZ, za koju se ne zna, moz biti da jeste, moz biti da nije, saznacemo kod privatizacije)
F

Fkto

pre 7 meseci

Neće niko uzeti pare, jer mislim da je privatizacija nemoguća sve dok su klubovi udruženja građana. Mora prvo da se prebace u vlasništvo države.
K

Koan

pre 7 meseci

Nezamislivo je da Srbima, vašim državljanima, ne samo u košarci, ne gledate blagonaklono ako izraze želju da igraju za Srbiju i pretite im oduzimanjem državljanstva a da istovremeno državnim parama dovodite strance u reprezentaciju.
R

Reč je reč

pre 7 meseci

Ok je to da Srbija finansira Zvezdu i Partizan ali Cedevita ima skoro isti sastav kao prošle sezone ali nemaju igru.Nije primetna razlika samo u odnosu na večite već i u odnosu na ostale klubove što se najbolje vidi kroz evropske utakmice.Sve poraz do poraza.
P

Pik gost

pre 7 meseci

lupeta. Real i Barsu fibansura direktno drzava.
:

:) :)

pre 7 meseci

Nije istina!!!!
b

boris801

pre 7 meseci

Зато их финансирају Арапи тј државе са најмање права на свијету. Дају за једног играча што ми дамо за 100 година
С

Сале2323

pre 7 meseci

Фонансирају их фудбалске секције! Не млати леба ти ако не знаш!
?

??

pre 7 meseci

Ко финансира фудбалске секције?
M

Mitrandir

pre 7 meseci

A da ne ulaže onda bi ovde kukali kako je sve loše i ta ista Cedevita bi kao fabrički klub vrv pobeđivala. Nije Srbija zemlja starog kapitalizma pa da imamo toliko milijardera da pare bacaju u košarku i dok je tako država treba da ulaže jer bi u suprotnom Partizan i Zvezda bili rang današnje Cibone i Splita.
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Pa nemoj tako Zmago,zna se da je samo Partizan drzavni projekat a KK FMP 2 je privatni klub dr.Nebojše Čovića.
@

@sima

pre 7 meseci

Rece navijac Miloradovog privatnog kluba koji titule i EL video nije vise od zadnje cele Decenije,cisto da te podsetim ako si zaboravio!
N

Nikad u EU

pre 7 meseci

FALIM TE BOZE STO SRBIJA NIJE U NACISTICKOJ EU I DACE BOG DA TAMO NIKAD NE UDJEMO DOK JE SVETA I VEKA!
i

iggx

pre 7 meseci

Da, ovako nam je baš dobro.
N

Nikad u EU

pre 7 meseci

FALIM TE BOZE STO SRBIJA NIJE U NACISTICKOJ EU I DACE BOG DA TAMO NIKAD NE UDJEMO DOK JE SVETA I VEKA!
j

jaaaaaaa

pre 7 meseci

ma da to s ne radi evo npr grad Viljnus daje 5 miliona evra zaligirisa a to se ne racuna drzava, drzavna televizija daje pare grckim kosarkaskim klubovima 10puta vie od trzisne cene a to se ne racuna i da ne nabrajam redom, pusti me tih glupsti EU finansira npr poljoprivredu tako da ona moze da prodaje proizvode nize nego u Srbiji sto su jer EU daje 70% cena proizvoda pa sta je to nego pomoc drzava, da ne pricam Real Madrid kako je "prodao"zemljiste gradu sa stotine miliona za dugove
:

:) :)

pre 7 meseci

Litvanija i da daje to je država čiji je standard u 3 u EU!!! Nama se gule zidovi i padaju plafoni po bolnicama a dajemo pare za Pantere i Serife
j

jaaaaaaa

pre 7 meseci

to je drug ne bi ni ja davao tolike milione ali nije bas da si isao u tu litvaniju pa znas kako je,pa madjarska je u EU pa ko finansira njihove klubove, ko finansira Vesprem i PIK Seged u rukometu sa abnormalnim budzetima,kod njih drzava sve finansira da li direktno da li preko grradova ili drzavnih firmi, ilinpr rukoetni klub Zagreb i Celje ko to finansira da li mozda sami ma daj to su price za maludecu, ne moze uEU a moze bogati Rus iliarapin da iskesira u PSZ ili Celziju "ciste" pare sve ih sami zaradili e to moze
D

Dzi

pre 7 meseci

Molim vas...Pustite nase svete krave na miru... Nije rec o ulaganju u sport i sportskim klubovima, nego o parareligioznim institucijama, sa magovima, vracevima, i svedocima...kultovima i ritualnim horskim svecanostima.. imamo jedan takav klub u Fudbalu i jedan takav u kosarci...
@

@dzi

pre 7 meseci

Imamo jedan takav klub u pravu si,u fudbalu im drzava kupuje licencu za Evropu zadnjih 6-7 goduna koliko tityle videli nisu,a u kosarci im ista ta drzava kupila licencu za EL prosle sezone jer titulu i EL na postrno nisu videli preko cele zadnje decenije,to uvek treba napomenuti!
T

TP-1

pre 7 meseci

Ziva istina! Ovo je sramota sto drzava radi. Narodne pare se bacaju u bunar!