(Star sport)
(Star sport)

Predsednik Partizana platio pivo Grobarima: To su pesme mog detinjstva

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.02.24. | 16:00

Zanimljive scene u Bolonji

(Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Bolonje)

Na prvi pogled, uobičajena scena. Već na drugi – ne. Odavno je poznato da Grobari okupiraju bilo koji grad pred utakmicu Evrolige, što se desilo u Bolonji, ali je poseta Italiji imala nešto drugačiju epizodu. Razdragane Grobare, prilikom “zagrevanja” za susret sa Virtusom, obradovao je Ostoja Mijailović, tako što je svim okupljenima na jednom od lokalnih trgova platio – pivo.

Izabrane vesti

Taman da ambijent dobije dodatnu dimenziju, potvrđenu i kroz prizor kad Mijailović pevuši navijačke pesme, zajedno sa ljudima koji će se u petak veče naći na tribinama Segafredo arene.

“Volim Paritzanove pesme. Bio sam na tribini prvi put u sedmom razredu, sve ove stihove znam, to su pesme mog detinjstva. Jesam predsednik, ali nema veze, ljubav prema Partizanu pokazujem i kao navijač”, istakao je prvi čovek kluba iz Humske.

Čelnici Virtusa su i u javnim i u neformalnim razgovorima sa srpskim izveštačima pojasnili da odavno nije viđena ovakva atmosfera u režiji gostujućih pristalica.

Partizan je postao deo košarkaške kulture. Ono što smo uradili poslednjih godina je bitno za srpsku, regionalnu i evropsku košarku. Dosta truda i rada smo uložili u prethodnih sedam godina kako bismo predstavljali važan subjekat na evropskoj sceni”.

Za ishod sezone bitno je kako će se ekipa Željka Obradovića snaći u Bolonji.

Za nas je utakmica važna. Uživamo sjajnu podršku, kao da smo u Beogradu. Bilo gde da igramo, glupo se osećam kad izgubimo, a oni dođu da nas bodre. To je sport, ali podrška je neverovatna. Ljubav prema klubu ni sa čim ne može da se meri. Vidite kako ekipa bolje igra u Areni, nego na gostovanjima”, dodao je Mijailović.




tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetOstoja MijailovićEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara