PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Stiže virtuelni PSŽ, goreće marseljski megabajti

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.05.20. | 10:15

Pročitajte nekoliko predloga za 12. maj...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
France - Ligue 1 - Simulation | 21:05
Marseille (SIM) - Psg (SIM)
ID: 4843427

Šteta je što je ovo kompjuterski generisan, a ne stvarni derbi, najveći u Francuskoj. Međutim, naš tip svakako je dvojka - Embape, Nejmar i ostale vedete PSŽ-a imaju “pik” na Marselj (dobili su ga u prethodnih pet navrata), a Sveci i u virtuelnom svetu redom “delju” zemljake.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
Spain - Primera Division - Simulated | 21:00
Espanyol (SIM) - Eibar (SIM)
ID: 4843431

Bila bi ovo zanimljiva utakmica - Espanjol je poslednjeplasirani tim Primere, dok je Eibar malo iznad zone ispadanja, sa sedam bodova više od protivnika iz Katalonije. No, kada je virtuelni svet u pitanju mečevi gostiju uglavnom se završavaju remijima i uz GG. Biramo to drugo.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.82)
Fiksevi dana
France - Ligue 1 - Simulation | 19:00
Angers (SIM) - Toulouse (SIM)
ID: 4843425

Tuluz bi u realnosti već sada verovatno bio bivši prvoligaš, a ni u virtuelnom svetu ne može da se pohvali rezultatima, posebno kada je gost. Istina, ni Anže ne stoji baš sjajno u našim simulacijama, međutim, ovde bi morao da bude favorit, no ne očekujte više od dva pogotka.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
UEFA - Champions League - Simulation | 21:00
Lyonnais (SIM) - Bayern (SIM)
ID: 4843501

Željno očekujemo povratak pravih fudbalera Bajerna na teren, a do tada novac bi mogla da vam donese njihova simulirana verzija koja je u prethodnoj rundi virtuelne Lige šampiona bila uspešnija od Pari Sen Žermena i koja niže trijumfe. Zbot toga je dvojka prilično sigurna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Vredi probati
Spain - Primera Division - Simulated | 19:00
Osasuna (SIM) - Celta De Vigo (SIM)
ID: 4843432


Osasuna bi bila jak favorit i da je mesto odigravanja duela travnati teren, a ne kompjuterski program. Domaći su u sredini tabele, dok je Selta u opasnoj zoni i imala bi veći psihološki pritisak. U simulacijama rezultati kluba iz Pamplone su “šareni”, ali vredi probati keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Vredi probati
Austria Bundesliga - Play Out - Simulation | 19:00
Mattersburg (SIM) - Altach (SIM)
ID: 4843460


Oni koji pomnije prate ove mečeve, nastale na osnovu ogromne baze podataka kojom raspolaže MOZZART primetili su da obe ekipe imaju odlična ostvarenja i po jedan poraz. Altah je izgubio poslednju, a Materzburg prvu utakmicu, ali upravo od ovog rivala i zato razmotrite dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Vredi probati
Liga Pro | 12:55
Moskovskiy E. - Ledokola
ID: 4843745

Hokejaši Moskovskog Ešelona doneli su novac onima koji su im poklonili poverenje u duelu sa Ajs Bandom, kao što smo vam i preporučili (4:2), a još ubedljiviji bili su malo kasnije u okršaju sa Šest Trolova (6:2). Zbog toga ćemo tipovati na njih i danas, protiv Ledolomaca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara