PREOKRET: Đorđević je novi/stari trener Virtusa!

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.12.20. | 17:14

Prosto neverovatno šta se dogodilo u Bolonji

Sinoć zvanični otkaz, danas nastavak saradnje! Aleksandar Saša Đorđević je novi/stari trener Virtusa. To je epilog današnjeg sastanka u kancelarijama kluba. Presedan. Nešto što dugo, dugo nije viđeno u svetu košarke.

Igrači su se pobunili posle otkaza Đorđeviću, kao i tamošnja javnost, Marko Belineli je rekao da je došao u klub zbog Saleta, a epilog svega je Saletov ostanak, odnosno povratak na klupu. I to zvaničan.

Izabrane vesti

Đorđević će voditi već naredni trening Virtusa koji je zakazan za 17 časova i 30 minuta.

"Sa zadovoljstvom javljamo da smo danas imali veoma konstruktivan sastanak između našeg tima i Aleksandra Đorđevića na kom je dogovoreno da nastavimo zajedno ono što smo počeli u martu 2019. godine", stoji u saopštenju Virtusa.

Mnogo je bilo buke oko toga što Đorđević nije uvrstio Marka Belinelije u tim protiv Sasarija, ali se kasnije ispostavilo da je Belineli imao povredu zbog koje neće moći da igra ni protiv Monaka u Evrokupu.

Đorđević je danas imao dva sastanka sa čelnicima Virtusa, jedan ujutru, jedan popodne, i posle detaljnih razgovora Virtus je povukao otkaz Đorđeviću koji će nastaviti da sedi na klupi ekipe iz Bolonje.

Danas je bilo reči oko toga da će pored njega klub napustiti i Stefan Marković, kao i Miloš Teodosić, ali se na kraju ništa od toga nije dogodilo. I Marković i Teo ostaće deo Virtusa, zajedno sa Obradovićem, te pridošlicom Belinelijem.

Imao je Virtus 48 sati za pamćenje...

Na kraju poruka "Idemo dalje zajedno".




tagovi

Aleksandar ĐorđevićVirtus Bolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara