Za uspešan nastavak saradnje (Mega Bemax / Ivica Veselinov)
Za uspešan nastavak saradnje (Mega Bemax / Ivica Veselinov)

Produžena saradnja: Klonferi ostaju uz Megu

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.05.20. | 14:57

Brojni mladi igrači iz Meginog pogona dobiće mogućnost nastupa za Klonfere i u narednim sezonama

Moglo bi se reći da dobre stvari ne treba menjati. Već pune dve godine traje uspešna saradnja između OKK Beograda i Mega Bemaksa, a ona je danas dobila novu stranicu.

Ovog prepodneva je u prostorijama plavo-belih produžena saradnja između ovog kluba i Mege. Tim povodom je održana konferencija za medije na kojoj su se obratili predstavnici klubova koji su istakli veliko zadovoljstvo povodom nastavka saradanje.

Izabrane vesti

Predsednik Upravnog odbora OKK Beograda, Aleksandar Milošević ističe da mu veliko zadovoljstvo predstavlja činjenica da su kroz ovaj klub kroz prethodne godine prošli mnogi mladi i talentovani igrači, koji su tako dobili šansu da se dodatno razviju.

„Želim da istaknem zadovoljstvo što ćemo nastaviti ugovor i pokušaćemo da učinimo sve da saradnja bude još bolja. OKK Beograd je klub velike i svetle tradicije koji je iznedrio veliki broj košarkaša. Na putu smo oporavka, naparavili smo novi upravni odbor. Doveli smo značajna pojačanja, naročito trenerska u mlađim kategorijama, koje su reformisane. Naravno da je saradnja sa Megom značajna za naš klub i još jednom želim da istaknem da smo u prošlosti imali odličnu saradnju. Nadam se da ćemo u budućnosti nastaviti sa dobrom praksom“, izjavio je Milošević.

Zadovoljstvo stiže i sa druge strane. Predsednik Mega Bemaksa, Velimir Mihailović tvrdi da je veoma srećan što Mega sarađuje sa klubom kakav je OKK Beograd, koji je kroz istoriju osvojio brojne trofeje i za koji su igrali brojni poznati igrači.

„U ime košarkaškog kluba Mega želim da istaknem veliko zadovoljstvo produžetkom saradnje sa OKK Beogradom. Svesni smo koja su sve imena nastupala za ovaj klub. Mi smo još uvek mlad klub. Prethodne dve godine, naši mladi igrači su igrajući KLS i Superligu u ovom timu sticali iskustvo u seniorskoj konkurenciji, što im je pomoglo u razvoju. Nadam se da će se tako nastaviti u budućnosti“, ističe Mihailović.

Potpisivanje ugovora (Mega Bemax / Ivica Veselinov)Potpisivanje ugovora (Mega Bemax / Ivica Veselinov)

OKK Beograd je kroz prethodne dve sezone imao sasvim dobre nastupe u Košarkaškoj ligi Srbije. Prethodne takmičarske godine uspeo je da obezbedi plasman u Superligu, dok se ove sa izuzetno mladim i talentovanim sastavom našao na pretposlednjem mestu na tabeli. Na klupi su za to vreme sedeli Branislav Vićentić i Branko Milisavljević. Sa druge strane, kao što je dobro poznato, Mega već godinama unazad uspešno nastupa u ABA ligi.

Između ostalog, za OKK Beograd su kroz prethodne sezone nastupali Aleksandar Langović i Marko Brekić, koji su igrali na dvojnoj licenci i u Megi, u ekipi su se našli i Nikola Tanasković, Filip Stanić, Kostja Mušidi, Novak Musić, Mihailo Jovičić, Aleksa Marković i Marko Kljajević, kao i mnogi drugi.

Iz ovoga se vidi da su jasno obeležje oba kluba mladi i talentovani sastavi, pa nema sumnje da će produžetak saradnje umnogome doprineti nastavku razvoja sjajnih košarkaških generacija koje tek dolaze.


tagovi

Mega BemaksOKK BeogradKLSABA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara